Teraz jest 25 kwi 2025, o 23:46

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

DObry kom do 1100 zl.

Szukam dobrego koma do 1100 - 1200 zl. (za wiecej kupie se chocby gs4 - przynajmniej sprawdzony)
Musi miec:
- 2gb ram
- 2 karty sim (chodzi o aero2)
- full hd
- pamieci min. 8 gb
- procesor 4 rdzeniowy (norma jak na te czasy)
- aparat nie gorszy niz 13 mpix (tyl) / przod min. 2 mpix
- no i bateria... no zeby ten dzien wytrzymal... wiec pewnie z min. 2000 mah
- ...
Czytaj więcej : DObry kom do 1100 zl. | Wyświetlone : 885 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Neo Leo Poppy, wąski budżetowiec

Neo przygotowuje średniej klasy telefon który nazwany został Neo Leo.

Obrazek

Ostatnią premierą Neo był czterordzeniowy Neo N003, który był dobrym telefonem , ale został wydany z opóźnieniem w stosunku do konkurencji.
Neo Leo Poppy ma czterordzeniowy procesor MT6582 podobnie jak telefony Huawei Honor 3C, Zopo ZP700 i iOcean X7 HD, a wyglad inspirowany jest na Huawei Ascend P6. Telefon jest wąski i zwarty z małych ramek, a bateria będzie wbudowana do telefonu , ponieważ ...
Czytaj więcej : Neo Leo Poppy, wąski budżetowiec | Wyświetlone : 2996 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Lenovo K910 Vibe Z

Lenovo Vibe Z K910

Standard GSM: 900 1800 1900
Standard UMTS: 2100
Wyświetlacz :Kolorowy / IPS TFT 16M kolorów; 1080 x 1920 px (5.50") 401 ppi
Standardowa bateria :Li-Ion 3050 mAh
Pamięć wbudowana :16 GB
Pamięć RAM :2 GB
Karty pamięci : microSD, microSDHC (do 32 GB)
System operacyjny :Android 4.2.2 Jelly Bean
Procesor :Qualcomm Snapdragon 800
Procesor :2,20 GHz
Dwie karty SIM (DualSIM) : Obie karty aktywne!!
Wymiary (wys. x szer. x grub.) :150,00 ...
Czytaj więcej : Lenovo K910 Vibe Z | Wyświetlone : 7287 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Dyskusja o telefonach Lenovo

Huawei Ascend P7 pierwsze zdjecia

Wyciekły zdjęcia pokazujące tył telefonu Huawei Sophia, który będzie obsługiwał 4G LTE!

Obrazek

Najnowszy flagowy smartfon Huawei to ich pierwsze urządzenie FHD 1080p jest przygotowany do sprzedaży.
Zdjęcia które wyciekły potwierdzają to o czym już wcześniej spekulowano, na tylnym panelu Huawei Sophia lub Huawei Ascend P7 widać numer seryjny "Sophia-L07" i będzie wspierał sieci 4G LTE .

Obrazek

Telefony Huawei serii P są postrzegane jako wysokiej klasy urządzenia o stylowym wzornictwie i wykonane z materiałów ...
Czytaj więcej : Huawei Ascend P7 pierwsze zdjecia | Wyświetlone : 2086 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

MEIZU MX3 za 330 dolarów w chinach.

Zacięta konkurencja pomiędzy chińskimi producentami telefonów prowadzi do systematycznego spadku cen.

Obrazek

Cena flagowego Meizu MX3 który posiada 5,1-calowy wyświetlacz FHD, 2GB RAM i 8-rdzeniowy procesor Samsung Exynos w podstawowym modelu z pamięcią 16 GB kosztuje teraz tylko 1999 Yuan w Chinach, podczas gdy modela z 32/64 i 128GB zostały wycenione na 2199/2599 i 3399 juanów.
Meizu będzie oficjalnie wprowadzić swoje telefony na rynek europejski i USA jeszcze w tym roku. Meizu uruchomi wkrótce wersję ...
Czytaj więcej : MEIZU MX3 za 330 dolarów w chinach. | Wyświetlone : 2093 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Start S7589 Ekran Problem

Witam mam po upadku star S7589 i szukam do niego ekranu z dygitalizerem
Czytaj więcej : Start S7589 Ekran Problem | Wyświetlone : 985 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Problem z przyciskiem menu w A7100

Witam, mam problem związany z przyciskiem dotykowym "Menu". Na początku użytkowania smarta zdarzało się, że przycisk przestawał działać po restarcie wszystko wracało do normy. Podczas nawiązania połączenia sam się uaktywniało menu. Teraz od kilku dni raz na jakiś czas się włączy i cisza :-( . Co może być przyczyną tej niedogodności?, czy jest możliwość przepisania np. do przycisku Home funkcji menu?, co trzeba zrobić. Ogólnie bardzo dobrze ...
Czytaj więcej : Problem z przyciskiem menu w A7100 | Wyświetlone : 796 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

factory reset a aplikacje

Witam,
mam telefon Overmax Vertis 2. Po dokonaniu 'factory reset' wciąż pozostały aplikacje które zainstalowałem przed resetem. Jak zrobić format systemu, żeby został czysty - żeby nie powiedzieć świeży - telefon? Chodzi mi o te aplikacje, bo wszystkie ustawienia osobiste itd zostały wyczyszczone.
Dziękuję z góry za wszelkie wskazówki.
Czytaj więcej : factory reset a aplikacje | Wyświetlone : 3470 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

GT-A7100

Witam, mam pytania: gdzie szukać sterowników do tego smarta?, jak zrootować ten model?, jak zrobić aktualizację?
Czytaj więcej : GT-A7100 | Wyświetlone : 917 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Wyłączenie czujnika ALS(czujnik świała)

Witajcie,
Jestem posiadaczem Inew I2000, niestety czujnik ALS podczas rozmów mnie irytuje. Przykładam telefon do ucha telefon się ściemnia, niestety podczas odstawienia go wyświetlacz jest ciągle czarny. Jest to bardzo irytujące, bo nie mogę zakończyć rozmowy. Czy da się ten czujnik w jakiś sposób wył? Szukałem w ustawieniach, ale niestety nic nie znalazłem.
Czytaj więcej : Wyłączenie czujnika ALS(czujnik świała) | Wyświetlone : 925 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39569