Witam. Posiadam telefon chinski FeiTeng A7100. Włącza się ale moge wykonywac tylko połączenia alarmowe. Nie można odblokować klawiatury bo wyswietla sie komunikat zeby wpisac hasło odblokowujące. Czy da rade z tym coś zrobić, odblokować?
Najnowsza koncepcyjna wersja telefonu Meizu MX4 stworzona przez DreamBegin pokazuje że telefon ma ekran na całej swej powierzchni, przyciski nawigacyjne sa wirtualne i pojawiają się gdy mogą być przydatne.
Do tej pory nikt jeszcze nie produkuje telefonu gdzie powierzchnia wyświetlacza pokrywa 100% przedniej powierzchni telefonu, jestem bardzo ciekaw dalszych prac nad najnowszym chińskim telefonemMEIZU MX4 http://www.youtube.com/watch?v=a2xazVG_bCo
Root explorer nie ma dostępu, es file manger również mimo, iż tel jest zrootowany a aplikacje mają przyznane uprawienia roota. Da rade to obejść czy trzeba się bawić w terminalu? Jest to mi potrzebne aby wkleić keylayout od pada Xbox....
Tak jak większość produkowanych obecnie chińskich telefonów Pulid F19 został wyposażony w 8-rdzeniowy procesor MT6592 o taktowaniu 1.7GHz , 2GB RAM i 5-calowy wyświetlacz FHD 1920 x 1080. Pulid oferuje również ładowanie bezprzewodowe, akumulator o pojemności 2000mAh , 5-megapikselowy aparat przedni i główna kamera ma 13 MPx z przesłoną F2.0 .
Pulid może rywalizować z Jiayu S2 , ale F19 + jest troszkę większy i ma wymiary a 143,1 x 70,8 x 7.85mm, telefon ...
K-Touch to popularna marka w mniejszych miastach Chin, firma ma aspiracje zaistnieć w całych Chinach i w tym celu stworzono nową markę Nibiru. Pierwszy telefon Nibiru zadebiutował dzisiaj w Pekinie i jest to Mars One H1
Nibiru Mars One H1 w odróżnieniu od Huawei Honor 3X, Coolpad Halo F1 i nadchodzącego Xiaomi Hongmi 2, ma wyświetlacz o wysokiej rozdzielczości, Nibiru Mars One H1 ma 5-calowy wyświetlacz FHD (1920 x 1080) !
Najcieńszy na świecie smartfon, Gionee Elife S5.5 trafi do sprzedaży w Chinach już 18 marca.
O gionee zrobiło sie głośno w 2013 roku za sprawą Gionee Elife E7 z procesorem Snapdragonem 800 , 5.5-calowym wyświetlaczem 1080 i 16-megapikselowym aparatem fotograficznym, to był 5.55mm cienkie Elife S5.5.
Gionee Elife S5.5 jest obecnie oficjalnie najcieńszym smartfonem na świecie . Gionee zapowiedział sprzedaż w 40 krajach, ale w obecnej chwili Indie są pierwszym krajem gdzie można poza ...
Lenovo chce konkurować z tanimi telefonami Huawei i Xiaomi sprzedając swój produkt za 160$.
Lenovo S898T + to smukły telefon w obudowie w kolorze złota który będzie posiadał 8-rdzeniowy procesor o taktowaniu 1.4GHz 5,3-calowy ekran HD IPS w rozdzielczości 1280 * 720 pikseli , 2GB RAM i główny aparat 13 megapikseli . Specyfikacje ta jest niemal identyczna jak w Huawei 3X, który okazał się być bardzo popularny w Chinach.
Zopo 8510 to pierwsze urządzenie firmy w stylowej smukłej obudowie.
Według specyfikacji Zopo 8510 ma z 5-calowy wyświetlacz w rozdzielczości 1024 x 720 i jest zasilany przez ośmiordzeniowy procesor o taktowaniu 1.7GHz MT6592 i 1 GB pamięci RAM. Telefon działa pod kontrolą Androida 4.2.2, a tylny aparat ma 14 megapikseli, podczas gdy z przodu może być 5 megapikseli lub 8 megapikseli.
Zopo 8510 obsługuje karty pamięci do 64 GB, a wymiary telefonu to 143,9 ...
Hej, zamówiłem telefon GALAXY S4 z aliexpress z wysyłką DHL, po telefonie od pana z dhl i podanie mu moje emaila dostałem dokument upoważniający do odprawy celnej, oczywiście wszystko wypełniłem, ale mam jeszcze podać w wiadomości cytuję: "- co jest zawartością przesyłki, poproszę o tą informację w treści e-maila zwrotnego(Co to za towar? Z jakiego materiału jest wykonany? Do czego służy?)
- przesłanie potwierdzania przelewu za towar / screen z aukcji" Co najbezpieczniej podać? ...