Teraz jest 7 sie 2025, o 05:57

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Czy popełniłem błąd i to tylko podróba lenovo?

Kupiłem na szybko w dzisiejszej promocji
http://www.aliexpress.com/item/Lenovo-A ... 77314.html
i teraz wydaje mi się że to podróbka lenovo. Płatność kartą w trakcie potwierdzania.
Czy dobrze wydajemi się że to podróbka. Jeżeli podróbka jak odkręcić zakup?
Czytaj więcej : Czy popełniłem błąd i to tylko podróba lenovo? | Wyświetlone : 1691 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pytania, problemy

Problem z karta SIM

Mam telefon Zopo C2 i mam problem z karta sim - uzywam dwoch kart SIM, jedna dziala ok, a druga czasem ma tak ze niby jest zasieg ale nie moge wyslac smsa ani zadzwonic i do mnie tez nikt nie moge zadzwonic. pomaga dopiero rebooot albo wylaczenie telefonu. Moze ktos mial podobny przypadek i wie co to moze byc?
Czytaj więcej : Problem z karta SIM | Wyświetlone : 1461 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

kolega leci do Chin

Koledzy fumfel leci do Chin i może mi przywieść jakaś słuchawkę (myślę , że mogę wydać ze 200$) co mu kazać przywieść?
Z góry dziękuje za podpowiedź...
Czytaj więcej : kolega leci do Chin | Wyświetlone : 1579 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Pytania, problemy

Ciemne zdjecia w aplikacjach Lenovo a820

Witam!
Otórz mam taki problem, że gdy chcem zrobić zdjęcie przez jakąś apliklacje (snapchat, instagram) to jest ono bardzo mocno przyciemnione i w ogóle mało co widać. Myślicie, że dałoby rade rozwiązać ten problem nie wgrywając kolejnego roma? Np. żeby zmienić coś w opcjach, albo coś dograć? Przez ten problem już 2 razy zmieniałem ROMa i dalej nic :l ... Ktoś pomoże? :P
Czytaj więcej : Ciemne zdjecia w aplikacjach Lenovo a820 | Wyświetlone : 1784 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Uniwersalne ładowarki do ładowani baterii (zewnętrzne)

Przydała by mi się taka ładowarka , znalazłem kilka na Ali, ale pozostaje kwestia jakości i funkcjonalności takiego sprzętu o to przykładowe linki:
1) http://www.aliexpress.com/item/New-US-LCD-Display-Universal-charger-EU-plug-Converter-adapter-For-mobile-phone-battery-power-converter/866389227.html
2) http://www.aliexpress.com/item/Universal-LCD-Mobile-Cell-Phone-Battery-Wall-Travel-Charger-with-USB-Port-Free-shipping/1337801831.html
3) http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Original-PISEN-Universal-Battery-Charger-II-Quick-Charging-For-Zopo-C2-ZP980-ZP900-ZP810/1314004480.html

Taką jak w drugim linku (bądź podobną wdziałem kiedyś na allegro) ale osobiście bardziej odpowiada mi 1 lub 3, tylko pytanie czy warto?Może ktoś korzystał z takiego cuda i może podzielić się swoimi wrażeniami ;)
Czytaj więcej : Uniwersalne ładowarki do ładowani baterii (zewnętrzne) | Wyświetlone : 1627 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Radio internetowe z Ali - szukam

Jak w temacie. Szukam radia internetowego, stereo z obsługą Pls lub innych formatów aby działały Polskie stacje. Mieszkam za granicą i szukam czegoś do kuchni. Pozdro

Wysłane z mojego A1-810 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Radio internetowe z Ali - szukam | Wyświetlone : 1647 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Gry na Andka

Nie widziałem jeszcze na forum tematu temat gier, a to przecież dziwne bo są one ważną integralną częścią Androida :-)
To jak tak tam? W co pogrywacie na swoich telefonach? Które tytuły są waszymi ulubionymi i dlaczego? :-P

Od siebie może zacznę z Eternity Warriors 3 bo dość sporo ostatnio przy tym tytule siedzę. Bardzo fajny MMO Hack 'n ...
Czytaj więcej : Gry na Andka | Wyświetlone : 3362 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

Rootowanie Cubota P9

Pare dni temu doszedł mój Cubot P9 i mam problem bo on nie ma zrobionego roota... Jak zrobić go zrootować?
Czytaj więcej : Rootowanie Cubota P9 | Wyświetlone : 1356 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Xiaomi Redmi Note w cenie tylko 130 dolarów w Chinach

Xiaomi Redmi Note to następca bardzo popularnego smartfona Hongmi / Redmi, który wyposażony był w czterordzeniowy procesor. Najnowsza wersja zadebiutuje w 2 wariantach, w wersji z 1GB i 2GB pamięci RAM, a także z różnymi częstotliwościami zegara w ośmiordzeniowym procesorze MediaTeka -odpowiednio 1.4GHz i 1.7GHz.

Obrazek

Specyfikacja wygląda następująco:
5,5-calowy ekran 1280 x 720p
1.4GHz/1.7GHz okta-core MediaTek MT6592M/MT6592 SoC
1GB/2GB RAM
13-megapikselowy aparat z tyłu, przednia kamera 5 megapikseli
8GB pamięci wewnętrznej
Obsługa DUAL SIM ...
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi Note w cenie tylko 130 dolarów w Chinach | Wyświetlone : 5584 | Odpowiedzi : 24 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164958 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579