Teraz jest 29 kwi 2025, o 04:16

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Faea F2S telefon za 400 zł

Od dłuższego czasu nie było żadnych nowości ze stajni FAEA , być może przygotowują telefon 4G LTE , ponieważ procesor MT6595 MTK będzie dostępny w przyszłym miesiącu.
Obrazek

Tymczasem w oficjalnym sklepie Faea spadła cena na model F2S do 129,99 dolarów, co jest bardzo atrakcyjną ceną jak za telefon z takimi parametrami.

Faea F2S specyfikacja:

- 5 calowy ekran 1080p FHD, wyświetlacz 1920 * 1080 pikseli,
- czterordzeniowy procesor 1,5 GHz MTK MT6589T
- 1GB ...
Czytaj więcej : Faea F2S telefon za 400 zł | Wyświetlone : 9628 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

Jakosc chinskich telefonów

Jak wszyscy wiemy jakosc telefonow jest rozna. Słyszalem ze telegony Stara sa calkiem niezle wykonane.
Ja zastanawiam sie jak taki telefon dziala po roku uzywania albo i wiecej. Czy czesto pojawiaja sie usterki i czy wygladaja na bardzo zuzyte?
Jakie są wasze doświadczenia? Mozna dolaczac zdjecia wlasnych telefonów dla potencjalnego nabywcy moze sie wiele problemów rozwiac :)
Pozdrawiam
Czytaj więcej : Jakosc chinskich telefonów | Wyświetlone : 1032 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Amoi A928w V2x 1,7GHz 2GB Ram za 160 $

Amoi A928w V2x kosztował do tej pory 177 dolarów. Amoi ostatnio obniżył ceny, aby przyciągnąć klientów, ale to posuniecie nie przyniosło spodziewanych efektów, więc Amoi ponownie zmniejszyła cenę do 999 juanów
Obrazek

Telefon posiada 5,0-calowy wyświetlacz 1080p, jest zasilany przez 8-rdzeniowy procesor MTK6592 o taktowaniu 1,7 Ghz wspomagany przez 2GB pamięci RAM. Pamięć wewnętrzna telefonu to 32GB,. Telefon posiada 13 MP aparat fotograficzny z tyłu i 2 megapikselowy z przodu .

źródło:gizmochina.
Czytaj więcej : Amoi A928w V2x 1,7GHz 2GB Ram za 160 $ | Wyświetlone : 2110 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Jaki program nawigacyjny na telefon z Chin z Androidem

Tak jak w temacie.
Prosiłbym o wypowiedź osób które korzystają z nawigacji u siebie w telefonach. Które programy najlepiej im się spisują (najmniej zagubień sygnału, najdokładniejsze mapy, szybkość przeliczania nowej trasy, pokrycie Polski, Europy itp)
Do tej pory moje telefony były na windows mobilei w użyciu miałem Automapę- polska extra. Jeśli chodzi o europę - różnie bywało.
Na Europę używałem również IGO - ten pokrycie miał fajne. W Polsce bywało różnie ale biedy nie było. ...
Czytaj więcej : Jaki program nawigacyjny na telefon z Chin z Androidem | Wyświetlone : 1805 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Czarny ekran volume up to select , volume down is ok

Witam posiadam telefon MTK6589 , teoretycznie huawei 3cl .
Po wyłaczeniu nie chce się juz uruchomić, wyskakuje czarny ekran i napis: volume up to select , volume down is ok . NIe mam pojecia co z tym zrobić , jakies sugestie ?
Czytaj więcej : Czarny ekran volume up to select , volume down is ok | Wyświetlone : 2278 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

Jiayu G2F z WCDMA już do kupienia

Powszechną praktyką wśród chińskich producentów telefonów jest uruchomienie w pierwszej kolejności telefonu z zakresem 3G TD-SCDMA a w późniejszym czasie z WCDMA , nie inaczej jest z Jiayu G2F.

Obrazek

JiaYu G2 to smartfon z czterordzeniowym procesoem MT6582, 1GB RAM, 4,3-calowym wyświetlaczem pokrytym szkłem Corning Gorilla Glass 3, 8-megapikselowym aparatem i baterią 2200mAh.

Jiayu G2F będzie dostępny w Chinach od jutra,w czarnej wersji telefon kosztuje 499 juanów, a biały nieco więcej bo 529 Yuan. Sprzedawcy ...
Czytaj więcej : Jiayu G2F z WCDMA już do kupienia | Wyświetlone : 20682 | Odpowiedzi : 110 | Dział : Nowości

Nawigacja na ryby i do lasu.

Szukam nawigacji która by miała opcje prowadzenia na przełaj. Podam przykład. Jade na ryby łodką i chciałbym nastepnego dnia dokładnie w to miejsce wrócić. Zaznaczam punkt na nawigacji na srodku jeziora. Albo w lesie na grzybach, zaznaczam punkt gdzie stoi auto i nie muszę się martwic ze nie trafię.
Czytaj więcej : Nawigacja na ryby i do lasu. | Wyświetlone : 7287 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

POSZUKUJE KONTAKTU DO PRODUCENTA TELEFONU HTM H9001 FEITENG

Witam,

zakupilem na Pandawill fajny tel firmy HTM model Feiteng H9001.

Wszystko bylo ok do momentu kiedy tel nie zaczal szwankowac (klopoty z mikrofonem i ladowaniem). Jak sie okazalo winna jest tasma flex, ktora laczy plytke pod przyciskami wraz z plyta glowna (tak powiedzial serwis, ktory mial tel, ale nie posiadal czesci zamiennej).
Oczywiscie sklep Pandawill sie wypial (chca abym odeslal caly telefon a gdy prosze ich o podeslanie samej czesci, to mowia ze maja ...
Czytaj więcej : POSZUKUJE KONTAKTU DO PRODUCENTA TELEFONU HTM H9001 FEITENG | Wyświetlone : 1006 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

DOOGEE DG330 Mint

Doogee to producent telefonów za niewielkie pieniądze, który sprzedaje swoje urządzenia także poza Chinami.

Obrazek

Podobnie jest z DOOGEE Mint DG330 który jest przeznaczony dla klientów z ograniczonym budżetem, i tych, którzy nie potrzebują w telefonie najwyższych osiągów.

Obrazek

Telefon jest wyposażony w 5-calowy wyświetlacz w rozdzielczości 854 x 480, 1GB RAM, czterordzeniowy procesor MT6582, 4 GB pamięci ROM i baterię o pojemności 1700mAh. Smartfon posiada kamerę o matrycy 13 mega pikseli i aparat przedni ...
Czytaj więcej : DOOGEE DG330 Mint | Wyświetlone : 1855 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Goophone S5 - zbity ekran

Cześć

Mam mały proble i potrzebuję waszej pomocy gdyż upadł mi mój Goophone S5 i ma zbity ekran.Telefon chodzi jednak nic nie widać na ekranie.Moje pytanie brzmi czy można gdzieś wymienić ten ekranik w jakimś serwisie i w jakiej cenie by to było?czy w ogóle opłaca się go naprawiać?

Za wszystkie pomocne odpowiedzi z góry dziękuję :)
Czytaj więcej : Goophone S5 - zbity ekran | Wyświetlone : 1094 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570