Teraz jest 6 sie 2025, o 21:53

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

IUNI U2

IUNI podobnie do Xiaomi stworzyło ROM oparty na Androidzie równolegle z wypuszczeniem własnego smartfona.

Obrazek

Za jedyne 900 zł możemy kupić telefon ze Snapdragonem 800 na pokładzie oraz 2GB pamięci RAM. Za wersję z 3GB przyjdzie nam zapłacić 100 złotych więcej. Oba warianty urządzenia różnią się jedynie ilością pamięci RAM.

Pierwsze wrażenia
Urządzenie wykonano z jednego kawałka aluminium co sprawia, że jest solidne i wszystko jest spasowane idealnie.

Obrazek

Obrazek

Z tyłu urządzenie wygląda podobnie ...
Czytaj więcej : IUNI U2 | Wyświetlone : 17559 | Odpowiedzi : 111 | Dział : Nowości

Czy "chińczyk" z 3G w 850/2100 będzie hulał na 900/2100 MHz?

Jak w temacie.
Poszukuję nowego telefonu ale moją uwagę zwrócił fakt, że niektóre modele pracują w UMTS 850/2100 MHz.
Czy będą problemy z internetem jeśli np. Play ma nadajniki na częstotliwości 900 i 2100 MHz?

Jak to wygląda z punktu technicznego?
Czytaj więcej : Czy "chińczyk" z 3G w 850/2100 będzie hulał na 900/2100 MHz? | Wyświetlone : 1198 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

Doogee Dagger DG550

Wielkimi krokami zbliża się premiera Doogee Dagger DG550. Co ciekawe producent zapewnia że telefon będzie miał na pokładzie Androida w wersji 4.4.

Obrazek

Jednostka napędzana jest 8 rdzeniowym procesorem MTK6592 i wbudowaną pamiecią 16gb. Za grafikę odpowiada chipset Mali-450 MP4 wspomagany pamięcią 1gb RAM. Wyświetlacz oferuję nam 5.5 cala w roździelczości 1280 x 720 pikseli w standardzie OGS. Całość dopełni bateria 2600mAh.

ObrazekObrazekObrazek

Parametry:
DUAL SIM TAK (dual standby)
TRYB GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 850/2100
CPU: ...
Czytaj więcej : Doogee Dagger DG550 | Wyświetlone : 9960 | Odpowiedzi : 43 | Dział : Nowości

ZTE Grand S II 50000 telefonów sprzedano w mniej niz minutę

ZTE w sobotę udało się sprzedać 50.000 telefonów Grand S II w mniej niż minutę! Dotychczas takimi wynikami sprzedaży chwalił się Xiaomi którego 2 urządzenia znajdują się w TOP 10 najlepiej kupowanych telefonów na świecie w Lutym 2014r.

Obrazek

Precyzując, to 50000 smartfonów ZTE Grand S II sprzedawano w 58 sekund. Telefon sprzedawany był w Chinach, na Tajwanu i w Hong Kongu.
ZTE Grand S II ma parametry porównywalne z Oppo Find 7a, ale kosztuje ...
Czytaj więcej : ZTE Grand S II 50000 telefonów sprzedano w mniej niz minutę | Wyświetlone : 3398 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Phicomm i600 - pare pytan lub problemów

Witam wszystkich forumowiczów.

Otóż pozyczylem dla brata telefon, oczywiście on go podłączył do komputera i wyszukało mu jako masowe urządzenie i aby wejść w niego to najpierw trzeba sformatować. Wiec on jest na tyle głupi ze wziął i wszystko sformatował i jest 4GB wolnego miejsca. Telefon teraz nawet nie reaguje na włączenie, nie działa na hard reset. Widocznie na telefonie czegoś takiego juz nie ma . Więc moje pytanie brzmi, można jakoś wgrać na nowo ...
Czytaj więcej : Phicomm i600 - pare pytan lub problemów | Wyświetlone : 1146 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

[All] Nakładka MIUI EXPRESS/LITLE na każdy smartfon.

Pojawiła się nakładka od xiaomi zmieniająca wygląd androida na miui.
link:
http://en.miui.com/thread-18293-1-1.html
po zarejestrowaniu można pobrać.
instalacja jak każdej zwykłej aplikacji z google play
nie jest to laucher, zmiany są głębsze i obejmują między innymi wygląd kontaktów i sms
plus że dla ciekawych jak wygląda miui nie trzeba zmieniać systemu.
na zopo zp980+ działa nie gorzej niż zwykły laucher. więc podejrzewam że na każdym z 1GB RAM będzie działał lepiej.
Czytaj więcej : [All] Nakładka MIUI EXPRESS/LITLE na każdy smartfon. | Wyświetlone : 1619 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

problem z IMEI , INVALID IMEI , MTK6589 S4 jak odzyskać

Witam wszystkich .

Mam problem z moim telefonem MTK6589 ( używam go od 3 miesięcy ) a dokładnie to z IMEI tego telefonu . Jest jakiś polski tutorial dokładnie dla tego modelu ? Są na yt filmiki w których niby to naprawiają ale po komentarzach pod filmikami widać że to nie działa .

Obrazek

z góry dziękuje za pomoc i zainteresowanie ;)
Czytaj więcej : problem z IMEI , INVALID IMEI , MTK6589 S4 jak odzyskać | Wyświetlone : 1463 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Problem z Goophone MF354ZP/A

Witam. Mam kilka problemów z moim goophone JelyBean 4.2.2.

1. Nie mogę przeskoczyć na inną sieć, cały czas muszę mieć pleja bo z inną siecią nie chce sie połączyc przez co czesto trace zasieg
2. Nie mogę ustawic APN-ów na MMS i internet
3. Wiekszosc aplikacji które sciągam z android market nie chcą sie zainstalować z powodu rzekomego braku miejsca(oczywiscie mam zaznaczone by zapisywało na karcie SD)

Domyślam sie, ze jest to problem oprogramowania, czy ...
Czytaj więcej : Problem z Goophone MF354ZP/A | Wyświetlone : 1206 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Problem z kartą microSD- Huawei G510

Witam,
Od dwóch dni przeszukuje na stronach informacji, które by mi pomogły naprawić mój problem niestety nigdzie nie znalazłem rozwiązania. Telefon posiadam od stycznia tego roku, kartę pamięci ( SanDisk 8GB) miałem jeszcze w starym telefonie więc od razu po zakupie Huawei zainstalowałem ją. Wszystko było w najlepszym porządku przez te miesiące,ale kilka dni temu kiedy podłączyłem telefon przez USB do laptopa, skopiowałem kilka zdjęć,a następnie go odłączyłem w galerii w telefonie pojawiła sie...pustka. Nie ...
Czytaj więcej : Problem z kartą microSD- Huawei G510 | Wyświetlone : 1131 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164958 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579