Teraz jest 29 kwi 2025, o 14:04

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Samsung Galaxy S3 I9300

Witam mam problem gdyż mogę kupić Samsunga Galaxy S3 I9300. Nie autoryzowana chińska podróbka za 60 zł. Moje pytanie brzmi:
Ktoś korzystał z tego modelu?
Opinie jakieś o tym lub strona na której mogę się czegoś dowiedzieć więcej.
Dziękuje z góry za odpowiedzi :).
Czytaj więcej : Samsung Galaxy S3 I9300 | Wyświetlone : 1006 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

problem z ekranem lcd

witam

kupilem na geekbuying 2 telefony kingsing k2. pierwszy z nich spisuje sie znakomicie natomiast z drugim mam powazny problem.normalnie sie włącza,pokazuje logo i ekran menu ale nie działa dotyk tzn nie mozna wybrac zadnej ikonki ani tez odblokowac telefonu. kontaktowalem sie z geekbuying i tam mi doradzono wgrac od nowa rom.niestety nic to nie pomogło.mialem juz sporo chinskich telefonow ale taki wynalazek trafil mi pierwszy raz.najgorsze ze nie wiem jak to rozwiazac i chyba ...
Czytaj więcej : problem z ekranem lcd | Wyświetlone : 898 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Brak łączności z siecią komórkową !!

Witam, otóż od 2-dni jestem w posiadaniu telefonu Youpu u6 dual sim..
Problem polega na tym, że przy próbie połączenia z siecią ORANGE PL wyświetla sie komunikat "unable to connect to this network at this time. please try again later." Druga karta z play działa bez zarzutów.
Dodam jeszcze,że karta na innym fonie dziala normalnie ,a ten ją czyta ponieważ zgrało mi wszystkie kontakty.. Tylko problem mam z tą siecią .
Zauważyłam, że karty nieco ...
Czytaj więcej : Brak łączności z siecią komórkową !! | Wyświetlone : 907 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Kupię dual sim

Witam.
Kupię fona dual sim do 400 zł. Oferty proszę na PW
Czytaj więcej : Kupię dual sim | Wyświetlone : 1050 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

ULEFONE U5

Jeśli ktoś miałby chęć szybko kupić fajny telefon, to mam do sprzedania taki nowy http://www.pandawill.com/ulefone-u5-smartphone-android-42-mtk6582-55-inch-3g-otg-gesture-sensing-p88213.html.
Cena 550.
Wgrana AutoMapa, fixa łapie błyskawicznie nawet w domu.
Za dopłatą mogę dołożyć taki pokrowiec http://www.pandawill.com/fashional-clemence-universal-leather-case-for-5760inch-mobile-phone-assorted-color-p87084.html (brązowy) i kartę pamięci 16GB GOODRAM.
Zdjęć na razie nie mam jak zrobić.
Czytaj więcej : ULEFONE U5 | Wyświetlone : 1220 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

OrientPhone Z2 Opinie

Witam!

Co myślicie o tym modelu OrientPhone Z2? Na stronie u producenta kosztuje US$ 179,00. Dobry czy raczej byle co?

1.7GHz MediaTek Octa-core processor
2GB RAM
5-inch IPS OGS, HD display, Dragon Trail ,1280 x 720 resolution
Dual SIM
8GB storage, expandable via microSD up to 64GB
18-megapixel BSI camera with autofocus - Real 13MP Camera
8-megapixel front camera - Real 5MP Camera
OTG ready
WiFi, Bluetooth 4.0, WiFi direct
2680mAh battery - See more ...
Czytaj więcej : OrientPhone Z2 Opinie | Wyświetlone : 881 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Jak uruchomić zwykłego androida na HTM H10?

Pozdrawiam wszystkich w moim pierwszym poście na forum i proszę o pomoc. po kilkutygodniowym studiowaniu forum zdecydowałem się na zakup telefonu w Chinach i padło na HTM H10 (niskobudżetowy) z ekranem 4.3``, MTK6572 i androidem 4.2. Otrzymałem go już po 14 dniach holenderską pocztą i zaczęły się schody. Po pierwsze brak języka polskiego, mimo że taki miał być- da się coś z tym zrobić? Po drugie mam ona nakładkę chyba Blackberry, a ja chciałbym mieć ...
Czytaj więcej : Jak uruchomić zwykłego androida na HTM H10? | Wyświetlone : 984 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pytania, problemy

Złodziej przeglądarek jak usunąć

Coś zainstalowałem nawet nie wiem kiedy i wdarł się złodziej przeglądarek za chiny nie mogę tego wywalić (a nie chcę wgrywać romu nowego).

Korzystam z dwóch przeglądarek firefox i stockowej w obu jest to samo i czyszczenie danych aplikacji nic nie daje. Zmiana strony głównej również bez rezultatów.
Jak to wywalić?
Czytaj więcej : Złodziej przeglądarek jak usunąć | Wyświetlone : 2247 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

ZTE Grand S Lite Nowy!

Do sprzedania ZTE Grand S Lite:

Zestaw zawiera:
Telefon
Ładowarka
Kabel USB
Adapter
słuchawki
Instrukcja

Gwarancja 1 rok

Specyfikacja:

General
OS Version: 4.2
CPU: MTK6589T Quad Core
Processor Speed (max): 1.5GHz
RAM: 2GB
3G: WCDMA: 900/2100MHz
2G: GSM 900/900/1800/1900MHz
WiFi: 802.11 b/g/n
GPS
Bluetooth
Adobe Flash
Portable WiFi Hotspot (3G Tethering)
Google Play
FM Radio
13 Megapixel Rear Camera + 2 Megapixel Front-Facing Camera
Video Resolution: 640x480 Front / 1280x720 Back
Mic and Speaker
Battery ...
Czytaj więcej : ZTE Grand S Lite Nowy! | Wyświetlone : 2522 | Odpowiedzi : 13 | Dział : HydePark

Tani telefon ZTE ze wsparciem 4G LTE

Dziś na Weibo, wyciekły szczegóły nowego telefonu ZTE z 8-rdzeniowym procesorem MediaTek z obsługą 4G LTE.

Obrazek

Biały telefon ZTE z 5-calowym wyświetlaczem 720p i 2GB pamięci RAM może być pierwszym smartfonem który wyposażony będzie w procesor LTE od Tajwańskiego producenta mikroprocesorów Mediatek. Wyciekła specyfikacja z której wiadomo że telefon posiada aparat z tyłu o matrycy 8 mega pikseli, baterię o pojemności 2300mAh , obsługę DUAL SIM i 16GB pamięci na aplikacje użytkowników., ten model ...
Czytaj więcej : Tani telefon ZTE ze wsparciem 4G LTE | Wyświetlone : 3854 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570