Teraz jest 7 sie 2025, o 08:27

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Oppo Find 7 oficjalna specyfikacja, wideo

Wczoraj w Pekinie premierę miał Oppo Find 7, wyczekiwany smartfon rodem z Chin, którego specyfikacja przebija większość dostępnych na rynku telefonów.

Obrazek

Urządzenie ma ekran o przekątnej 5,5 cala, IPS LCD w rozdzielczości 2560 na 1440 pikseli, zagęszczenie pikseli wynosi aż 538 PPI.
W telefonie zastosowano procesor Snapdragon 801, czyli ten sam chip, co w smartfonach Sony Xperia Z2, Samsung Galaxy S5 i HTC One. Procesor jest taktowany zegaem o częstotliwości 2,5 GHz, i wspierany ...
Czytaj więcej : Oppo Find 7 oficjalna specyfikacja, wideo | Wyświetlone : 2414 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Jaki internet prepaid/abonament najtańszy ??

Nie widziałem nigdzie takiego tematu , więc zaczynam :)

Proszę użytkowników o wskazanie z jakiego internetu na kartę korzystacie , jakie są ceny , jaki transfer , jaki limit itp.

Chodzi tylko o internet prepaid lub abonament , bez Aero2 (bo jak wiemy , nie wszystkie telefony go obsługują).
Czytaj więcej : Jaki internet prepaid/abonament najtańszy ?? | Wyświetlone : 3923 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Lenovo A850+ budżetowy 8-rdzeniowiec

Chiński gigant Lenovo zaprezentował budżetowego smartfona Lenovo A850 + który jak sama nazwa wskazuje jest zmodernizowana wersja zeszłorocznego Lenovo A850 w którym pracował cztero-rdzeniowy chipset MediaTek MT6582M.

Obrazek

Podobnie jak jego poprzednik, A850 + wyposażony jest w wersję chipsetu MT6592M, który jest tańsza alternatywa dla zwykłego okta-core MT6592. MT6592M też ma 8-rdzeni , ale pracuje z częstotliwością 1,4 GHz. Grafika pozostaje bez zmian czyli jest to Mali-450MP4.

Lenovo A850+ ma podobna specyfikacje jak jego poprzednik, ...
Czytaj więcej : Lenovo A850+ budżetowy 8-rdzeniowiec | Wyświetlone : 14369 | Odpowiedzi : 48 | Dział : Nowości

Rozpakowywanie i pakowanie romów na Spreadtrum SC6820 (.pac)

Witam, mam pytanie. Chciałem zrobić Customrom'a ma Feiteng A7100. Tak więc, czym spakować i rozpakować roma (*.pac)? Nigdzie nic nie mogę znaleźć na ten temat. Proszę o pomoc.

Pozdrawiam, PatriX1234
Czytaj więcej : Rozpakowywanie i pakowanie romów na Spreadtrum SC6820 (.pac) | Wyświetlone : 1797 | Odpowiedzi : 2 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Huawei g610s

Witam, posiadam telefon g610s od tygodnia. Chętnie wymienię się uwagami i spostrzeżeniami.
Czytaj więcej : Huawei g610s | Wyświetlone : 1508 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

[4.0.4]Stock ICS v.2 (CM powered)

Android 4.0.4 Multilanguage, zrootowany
Download:
Spoiler:

Instrukcja:
Spoiler:

6.Możemy zainstalować fix gps
Code: Zaznacz cały
http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2014/02/Ygps.zip
Wrzucamy na kartę wchodzimy w recovery, wipe cache i dalvik i instalujemy ...
Czytaj więcej : [4.0.4]Stock ICS v.2 (CM powered) | Wyświetlone : 2490 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Lenovo A800

[Recovery]TWRP a800

Witam, w tym poradniku postaram się w prosty sposób przedstawić czynności krok po kroku, które należy wykonać, by wgrać TWRP.

1.Sprawdzamy czy posiadamy Root'a: Pobieramy z Sklepu Play aplikację, która za nas to sprawdzi, np. Root Checker Basic. Otwieramy aplikację i klikamy w przycisk verify root. Następnie jeśli wyskoczy nam okienko o przyzwoleniu do uzyskania uprawnień wybieramy tak. Jeśli naszym oczom ukaże się zielony napis "Congratulations! This device has root access! Możemy przejść do kolejnego ...
Czytaj więcej : [Recovery]TWRP a800 | Wyświetlone : 2661 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Lenovo A800

dział Lenovo z podziałem na modele telefonów LENOVO

zmianie organizacyjnej uległ dział lenovo, dla popularnych modeli zostały utworzone specjalne subfora, jak taki układ sie wam spodoba to zostanie wprowadzony też dla innych marek telefonów jak np ZTE.
Liczę że pomożecie zapełnić nowe fora odpowiednimi poradnikami dla tych telefonów.

Czekam na wasze opinie
Czytaj więcej : dział Lenovo z podziałem na modele telefonów LENOVO | Wyświetlone : 2645 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

IDEM A3 digitizer KUPĘ

Witam
mam nadzieje że piszę w dobrym miejscu jak nie to prosze moderatorwo o przeniesienie wątku

Potrzebuje do swoejgo chinola który nazywa się IDEM A3 dokładnie o takim modelu GRW036YT01A
jak na tej stronie http://item.taobao.com/item.htm?spm=a23 ... 6325140201
czy ktoś moze mi pomóc w zakupie moze ktos będzie robił zakupy i domowił by mi ten ekran lub inne propozycje
Może jest jakiś sklep w polsce gdzie można to kupic
Czytaj więcej : IDEM A3 digitizer KUPĘ | Wyświetlone : 1493 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Ważne-szybka odpowiedz.

Star a Ulefone to jest to samo?. Czy ulefone to zupełnie inna firma jeśli tak to czy warto się w nią pakować czy lepiej wziąć star-a.
Znalazłem coś takiego: http://www.aliexpress.com/store/product ... 32399.html
Nie wiem czy śmiało mogę brać czy lepiej Star n9000 którego miałem zamiar kupić.
Bardzo proszę o możliwie szybka odpowiedz bo aukcja kończy się za 14 godzin.
Pozdro
Czytaj więcej : Ważne-szybka odpowiedz. | Wyświetlone : 1671 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579