Teraz jest 30 kwi 2025, o 18:47

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Mi 9T vs Mi 9T Pro

Witajcie
Zastanawiam się między tymi dwoma modelami. Wolałbym mocniejszą wersję, ale wyczytałem, że ma ona dialer i aplikację SMS od googla i są małe problemy (brak powiadomień AOD), Natomiast Mi 9T ma aplikacje od Xiaomi. Czy ktoś wie dlaczego firma stosuje taką dziwną politykę? Na jedne smartphony wrzuca inne aplikacje a na drugie inne?
Wiem, że problem można rozwiązać wgrywając xiaomi.eu. No ale, rozumiałbym jakby wszystkie modele traktowali tak samo, a tu prawie bliźniacze modele ...
Czytaj więcej : Mi 9T vs Mi 9T Pro | Wyświetlone : 2258 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Xiaomi

LeEco le pro 3 AI X651 helio x23

Witam kupiłem LeEco le pro 3 dual cam w wersji z helio x23 4/32gb i mam jeden problem gdyż do wyboru mam tylko 4 języki w tym trzy chińskie i jeden angielski. Teraz mam pytanko czy jest jakiś ROM EUI aby go wgrać przez fastboot z językiem polskim? Gdyż szukałem ale nic sensownego nie mogłem znaleźć. Widziałem na olx identyczny tylko w kolorze różowym z polskim językiem.
Czytaj więcej : LeEco le pro 3 AI X651 helio x23 | Wyświetlone : 1608 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROM'y i modyfikacje

Mi A3 - najlepszy Gcam?

Hej,

Wiecie może który Google Camera jest najlepszy pod Mi A3?
Na Redmi Note 7 w porównaniu do standardowej apki robi naprawdę robotę wersja 6.2
Instalowałem kilka pod A3 i wydaje mi się, że jest nawet gorzej..

Dzięki
Pozdrawiam
Czytaj więcej : Mi A3 - najlepszy Gcam? | Wyświetlone : 2075 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Xiaomi

Fotograficzny i bateriożywotny następca Cool1

Da się za dobre pieniądze kupić coś czym zastąpie Cool1 i nie będę żałować?
Chodzi mi po głowie Redmi Note 8 Pro ale nie wiem czy zdjęcia nie będą gorsze, na ktoś jakieś porównania?
Must have: dobry aparat, dobra bateria, dobra cena, minijack

Wysłane z mojego aosp_c106 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Fotograficzny i bateriożywotny następca Cool1 | Wyświetlone : 1967 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Oukitel K13 Pro z baterią 11000mAh

Oukitel do przedsprzedaży wypuścił swój nowy telefon z wielka baterią Oukitel K13 Pro. Ze zdjęć dostępnych na stronie, widać że przynajmniej design jest przyjemny dla oka.

Obrazek

Telefon z całą pewnością nie jest potworem pod względem wydajności, ale dla osoby która szuka, telefonu z dużym ekranem i wydajną baterią będzie idealny.
Główne zalety telefonu to :
1. Pojemna bateria 11000mAh
2. Ekran 6.41” O-notch Display 1560*720

Pozostała specyfikacja jednak nie jest również zła :

3. ...
Czytaj więcej : Oukitel K13 Pro z baterią 11000mAh | Wyświetlone : 1983 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Odesłanie przedmiotu do Chin

Witam

... oszaleję niech mi ktoś wytłumaczy jak mam do pi pi pi jasne wcisnąć chiński adres w pole adres w formularzu naszej najlepszej najbardziej nowoczesnej poczty polskie...

Jest tam tylko jedna linia i wcale nie długa a adres do chin to:

Street Address:
Room 705, Building B,Huan Cheng guang chang, Long gang da dao 6483 hao
Street:
long gang jie dao

Na infolinie PP adres ma być w jednej linii...

Z góry dzięki ...
Czytaj więcej : Odesłanie przedmiotu do Chin | Wyświetlone : 1945 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Przegląd inteligentnego oświetlenia Xiaomi Yelight

Przegląd inteligentnego oświetlenia Xiaomi Yelight
Obrazek

Oświetlenie Yeelight

Obrazek
Obrazek

Oświetlenie które dziś zaprezentowałem służy przede wszystkim do tworzenia odpowiedniego nastroju. Idealnie sprawdzi się w romantyczny wieczór i nie tylko. Ale równie dobrze może służyć do pobudzenia naszej aktywności emitując jasne , zimne światło. Są to bardzo nowoczesne, inteligentne lampki, które można sterować smartfonem, a nawet wypowiadając komendy głosowe. Jeżeli budujesz inteligentny dom, to takie oświetlenie powinno się w nim znaleźć.

Oświetlenia tego nie powinniśmy ...

Realme C2 - miał już ktoś w rękach?

Jak w tytule. Może mi ktoś potwierdzić przyzwoitą jakość tego telefonu? Dość dużo jest na YouTube filmików z Azji i to w pozytywnym tonie. Dziś zauważyłem jeden w naszym języku. Trudno się na nim oprzeć, bo to jedyny film na kanale.
Inna rzecz. Mam nadzieję, że w stosownym miejscu umieścił swoje pytanie. Marki Realme nie ma nawet wśród "innych" na forum, a z tego co w tej recenzji powiedziano - marka należy do tego samego ...
Czytaj więcej : Realme C2 - miał już ktoś w rękach? | Wyświetlone : 8946 | Odpowiedzi : 4 | Dział : OPPO, OnePlus

Lenovo Zuk Z2 z2131 bootloop

Witam mam poważny problem z którym się borykam od kilku dni. Kupiłem jakiś czas temu Zuka Z2 plus odblokowałeś bootloadera , wgrałem twrp , zainstalowałem custom Roma Pixel Experience android 10 official. Wszystko śmigało jak ta lala ale pewnego razu chciałem wejść w TWRP i jedyne co widziałem to chwilowe mignięcie logo ZUK i reset i tak na okrągło z automatu tak jakby TWRP się wykasowało w ustawieniach nie mogłem zdjąć blokady oem i postanowiłem ...
Czytaj więcej : Lenovo Zuk Z2 z2131 bootloop | Wyświetlone : 4126 | Odpowiedzi : 23 | Dział : Pomoc techniczna

Różnice pomiędzy telefonami

Jakie są różnice pomiędzy tymi dwiema wersjami :

https://www.gearbest.com/cell-phones/pp ... oodsDetail

https://www.gearbest.com/cell-phones/pp ... d=71465868

Niby oba Global Version ale jeden EU drugi MIUI 10
Pierwszy ma więcej pozycji w tabeli Network

Ogólnie wiem czym się różnią wersje China a Global ale nie do końca wiem o co chodzi pomiędzy tymi wersjami mógłby mi ktoś krótko wytłumaczyć ?
Czytaj więcej : Różnice pomiędzy telefonami | Wyświetlone : 2774 | Odpowiedzi : 20 | Dział : dyskusja o telefonach Xiaomi

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165499 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570