Teraz jest 1 lis 2025, o 13:33

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Flagowiec od Ulefone już w marcu

Dobrze znana wśród czytelników Telchina firma Ulefone zapowiada na początek marca debiut swojego flagowego smartfona.
Jak dotąd szczegóły nie są znane, ujawniono jedynie że będzie to smartfon działający w oparciu o procesor Mediatek MT6752 lub MT6732 co sugeruje technologię dual sim i LTE a całość będzie zarządzana Androidem 5.0 . Znajdziemy tu także skaner linii papilarnych.
Trudno w tej chwili powiedzieć coś więcej na temat wielkości wyświetlacza czy samego wyglądu smartfona ale ze zdjęć a ...
Czytaj więcej : Flagowiec od Ulefone już w marcu | Wyświetlone : 2199 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Xiaomi walczy z nieoficjalnymi sprzedawcami telefonów.

Xiaomi zawdzięcza swój sukces własnemu modelowi sprzedaży internetowej. Dzięki re-sprzedawcom można kupić telefon Xiaomi w dowolnym zakątku świata.
Obrazek

Dobra opinia o produktach Xiaomi sprawia że ceny poza granicami Chin osiągają bardzo wysoki poziom.
Niestety dla Xiaomi, a tym samym jego potencjalnych klientów, wiele z jej telefonów jest sprzedawane poprzez nieoficjalne kanały dystrybucji przy zaskakująco wysokich cenach. Przez takie działania Xiaomi traci część swoich klientów, a także cierpi na tym wizerunek firmy.
Firma wytoczyła proces ...
Czytaj więcej : Xiaomi walczy z nieoficjalnymi sprzedawcami telefonów. | Wyświetlone : 2379 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

jiayu g2f problem z baterią

witam. od kilku dni jestem posiadaczem jiayu g2f. niestety mam powazny problem z bateria która trzyma ok połowy dnia. dzisiaj w nocy tel naładowałe z 0 do 100%, rano wstaje a tam 86% podczas czuwania 50% i 50 % telefon nieaktywny ]tak dzisiaj rano bylo w ustaewienia, bateria]

co moge zrobic aby bateria dzialala prawidlowo? na goclever q500 miałem 2000mah i podczas tego uzytkownika ktore teraz mam 3g+internet przez ok polowy dnia telefon mial ok ...
Czytaj więcej : jiayu g2f problem z baterią | Wyświetlone : 1861 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

Doogee Dg310 /Nie ładuje

witam mam dziwny problem doogee dg310 ładuje się tylko na wyłączonym telefonie zadziało się tak samo z siebie soft fabryczny nic nie grzebane
Czytaj więcej : Doogee Dg310 /Nie ładuje | Wyświetlone : 1708 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Czo ten Qualcomm?

Czy tylko ja mam takie dziwne wrażenie z tyłu głowy, że u tego producenta dzieje się coś niedobrego? Ostatnio praktycznie wszystkie nowe "Czajnofony" wychodzą z CPU Mediateka, Samsung niedawno postanowił znacząco zmniejszyć wielkość zamówień od QC (podobno ze względu na jakieś problemy z przegrzewaniem się GPU) a telefony oparte na ich nowych średniej klasy prockach (taki np. Coolpad F2) są ok. 20% mniej wydajne od MTK, który z kolei nadrobił braki w zakresie GPS. Ktoś ...
Czytaj więcej : Czo ten Qualcomm? | Wyświetlone : 1958 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Jak zrobić kopię zapasową stock ROMu?

Cześć.

Mój telefon odzyskał sprawność i tym razem chciałbym się zabezpieczyć, i zrobić kopię zapasową stock ROMu.
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak? Smartfon to Eachine M1, zrootowany, debugowanie włączone. Android 4.4.2.
Czytaj więcej : Jak zrobić kopię zapasową stock ROMu? | Wyświetlone : 1755 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

5 nowych telefonów Lenovo z androidem 5.0

Lenovo chce zabłysnąć na zbliżających się targach MWC, firma chce zaprezentować aż 5 nowych smartfonów z serii Vibe.
Obrazek

Lenovo Vibe Shot
Pierwszym z nich jest Lenovo Vibe Shot , telefon z dobrym aparatem i 3 diodami LED ,
Obrazek

Lenovo Vibe X3

Obrazek
Obrazek

Kolejnym bardzo ładnym smartfonem ma być Lenovo Vibe X3. Renderowane obrazy pokazują że smartfon posiada głośniki stereo, 5,5 calowy wyświetlacz, czytnik linii papilarnych i aparat 20 megapikseli.

Boki telefonu, ...
Czytaj więcej : 5 nowych telefonów Lenovo z androidem 5.0 | Wyświetlone : 6700 | Odpowiedzi : 22 | Dział : Nowości

Origibot, zamien tablet w robota.

Dzisiejszy news będzie do oglądania, nie do czytania.
Gadżet do kupienia od 329 USD (przy założeniu że posiadacie już tablet) do 699USD jeśli zdecydujecie się na opcje z ramieniem i chwytakiem.
Miłego oglądania :) T

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cKd1zR96rYg

Źródło: Androidauthority
Czytaj więcej : Origibot, zamien tablet w robota. | Wyświetlone : 1679 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Asus Zenfone 2 i mini lampa błyskowa na USB

Znany nam producent elektroniki przygotowuje kilka nowości na nadchodzące targi w Barcelonie.
Już 9 marca zobaczymy Zenfona 2 w kilku wersjach.
Będzie to Asus Zenfone 2 ZE551ML i ZE550M oba z wyświetlaczami 5.5 cala oraz Zenfone 2 z 5 calowym wyświetlaczem.
Jeśli chodzi o dwa pierwsze modele to ZE551ML bedzie posiadał wyświetlacz FHD i procesor Intel Atom Z3480 z 4 lub 2 GB RAM-u a model ZE550ML wyświetlacz HD i procesor Intel Atom Z3560 CPU ...
Czytaj więcej : Asus Zenfone 2 i mini lampa błyskowa na USB | Wyświetlone : 2104 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

MT6572 SM-G900 Rom potrzebny Pomocy!

Witam potrzebuje rom z polskim językiem do chińskiego s5 wgrany od nich jest częściowo tylko spolszczony co koledze uniemożliwia codzienne użytkowanie z góry dziękuję za pomoc
specyfikacja telefonu z mtka droid tools:
Hardware : MT6572 (UNIVERSAL5410 is Fake!)
Model : SM-G900
Build number : KOT49H.G900DKEU1ANCC
Build date UTC : 20141011-063115
Android v : 4.4.2
Baseband v: MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V1, 2013/07/04 15:16
Kernel v : 3.4.0-1590669 (se.infra@SEP-136) (gcc version 4.6.x-google 20120106 (prerelease) (GCC) ) #1 SMP Sat Oct ...
Czytaj więcej : MT6572 SM-G900 Rom potrzebny Pomocy! | Wyświetlone : 2188 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165091 • Liczba wątków: 5382 • Liczba użytkowników: 39587