Teraz jest 28 kwi 2025, o 07:25

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Konkurs, do wygrania telefon od sklepu everbuying.net

Niedawno dołączył do nas kolejny chiński sklep everbuying
Sklep zaoferował dla czytelników telchina.pl telefon marki Blackview.
Obrazek

Aby go zdobyć wystarczy wziąć udział w konkursie w którym napisać trzeba co sądzisz o tym sklepie.

Przyznanie nagrody nastąpi 4 Maja 2015r

Zasady Konkursu
1. Zadaniem uczestników jest napisanie opinii, o sklepie http://www.everbuying.net/ i jego ofercie na forum Telchina.pl w >>tym temacie.<< Dodatkowo należy udostępnić informację o konkursie zamieszczoną na profilu ...
Czytaj więcej : Konkurs, do wygrania telefon od sklepu everbuying.net | Wyświetlone : 5939 | Odpowiedzi : 32 | Dział : Nowości

Flagowy Smartfon Ulefone - Be Touch

Nie dalej jak wczoraj znany nam serwis Gizchina wyszukał w sieci spekulowaną charakterystykę techniczną najnowszego flagowego smartfonu Ulefone. Dzisiaj natomiast pojawiły się już oficjalne informacje udostępnione przez samą firmę Ulefone .

Ulefone Be Touch to 5.5 calowy smartfon z wyświetlaczem FHD o rozdzielczości 1920×1080, o płynną pracę zadba procesor MediaTek 6752 wspierany przez 3 GB RAM-u, szybką łączność internetową zapewni technologia LTE. Całością będzie zarządzać Android 5.0 Lolipop.

Ciekawostkę jest dokładne sprecyzowanie w jakie aparaty ...
Czytaj więcej : Flagowy Smartfon Ulefone - Be Touch | Wyświetlone : 2202 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Tanie 4,5" - Gionee Pioneer P4S

Obrazek

W asortymencie Gionee pojawił się nowy smartfon, cechujący się niewielkim wyświetlaczem 4.5”, 4-rdzeniowym procesorem, a także HotKnot. Gionee Pioneer P4S zaliczył swój debiut w Indiach i został wyceniony na niecałe 8tyś rupii, co daje na dzień dzisiejszy około 460 złotych,.

- 4.5" FWVGA (854 x 480 pikseli),
- MediaTek MT6582
- 1 GB RAM
- 8 GB ROM, slot micro SD
- aparat 2 Mpx front,
- aparat tył 5mpx z diodą doświetlającą LED, ...
Czytaj więcej : Tanie 4,5" - Gionee Pioneer P4S | Wyświetlone : 1694 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Elephone zapowiedział telefon z ekranem 2K, 4GB RAM, 21MPx

W tym tygodniu wiele chińskich marek zaprezentowało swoje najnowsze urządzenia na targach odbywających się w Hongkongu. Wśród wystawców jest też Elephone który zapowiedział telefon z wyświetlaczem 2K
Przybliż (rzeczywiste wymiary: 786 x 482)Obrazek

Elephone ma duże stoisko na targach w Hong Kongu, gdzie zaprezentował niektóre ze swoich najbardziej popularnych telefonów jak Elephone P7000, Elephone G9 i kilka nadchodzących urządzeń.

Jak twierdzi portal gizchina nowy Elephone wyposażony będzie w wyświetlacz 2K, 4GB RAM, skaner linii papilarnych ...
Czytaj więcej : Elephone zapowiedział telefon z ekranem 2K, 4GB RAM, 21MPx | Wyświetlone : 1653 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Gionee Elife E8 - MT6795, 2K wyświetlacz, 3GB RAM

Obrazek

Gionee długo wyczekuje z prezentacją nastepcy swojego flagowca Elife E7, ale właśnie teraz nowy model został dostrzeżony w znanej aplikacji GFXBench. Elife E8 oferuje wyświetlacz o rozdzielczości 2K i highendowy procesor Mediatek.

Obrazek

Produkt o nazwie kodowej Gionee GN9008, Elife E8 może poszczycić się wyświetlaczem 2k 2560 x 1440, 3GB RAM, Androidem 5.0, aparatem 8 mega pikseli z przodu, 20 mega pikseli z tyłu i chipsetem MT6795 Mediatek.

Mediateka MT6795 możemy znaleźć w HTC ...
Czytaj więcej : Gionee Elife E8 - MT6795, 2K wyświetlacz, 3GB RAM | Wyświetlone : 1581 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Niepoprawnie wykrywany przez PC, uceglony Gionee E7

Witam, postanowiłem sflashować nowszy oficjalny rom na Gionee Elife E7 32gb, pobrałem go z Needrom.com
http://www.needrom.com/download/gionee-elife-e7-32g/
zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją, w trakcie instalacji nie patrzyłem nawet na telefon bo nie spodziewałem się żadnej "magii", instalacja dobiegła końca, ale telefon okazał się być uceglony. Co za tym idzie nie da się go włączyć w żaden sposób, wygląda na to, że bootloader padł. Niestety komputer wykrywa go tylko jako "HID-compliant ...
Czytaj więcej : Niepoprawnie wykrywany przez PC, uceglony Gionee E7 | Wyświetlone : 1650 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Iphone 5s oryginalny problem

Witam znalazłem dosyć tanio telefon iphone 5s. Jest on sprowadzony z UK i ma zablokowaną klawiaturę i właśnie w tym moje pytanie, o co chodzi z tą zablokowaną klawiaturą? Da się to jakoś odblokować? Telefon z uk będzie dobrze działał w Polsce? Da radę jakoś samemu wgrać oprogramowanie żeby zdjąć simlocka albo zmienić nr imei?
Czytaj więcej : Iphone 5s oryginalny problem | Wyświetlone : 2148 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pytania, problemy

Internet w telefonie -tajemniczy pożeracz danych

Witam! Mam problem z internetem w telefonie! W ciągu tygodnia mam wykorzystany cały pakiet danych tzn 1 GB internetu. Zaznaczę, że w 90 % czasu spędzonego w internecie w telefonie siedzę na Wifi. Na normalnym internecie nie oglądam youtube i nie ściągam danych. Jeżeli wejdę w użycie danych w telefonie i sprawdzę na co wykorzystany został internet to pokazuje mi ikone Androida z podpisem Usunięte aplikacje ok 900 MB i pozostałe dane . Jednak szczegółowo ...
Czytaj więcej : Internet w telefonie -tajemniczy pożeracz danych | Wyświetlone : 3507 | Odpowiedzi : 18 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Elephone pracuje nad własnym Flash Tool-em

Elephone pracuje intensywnie nad “Ele Flash” które ma być narzędziem do łatwej instalacji update-ów i ROM-ów.

Narzędzia do flashowania nie są niczym nowym i kilka firm produkujących smartfony zaprezentowało już takie narzędzia a dodatkowo jest kilka Flash Tooli uniwersalnych.

Zrzutu ekranu które możecie zobaczyc poniżej przedstawiają Ele Flash bedący ciągle w fazie rozwojowej ale możemy już zobaczyć że będzie on umożliwiał Back Up, organizację pamięci i instalację innych Rom-ów za pomocą pojedyńczego kliknięcia. W menu ...
Czytaj więcej : Elephone pracuje nad własnym Flash Tool-em | Wyświetlone : 1374 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

iOcean X7 HD - PROBLEM Z APARATEM

Witam użytkowników!

Mama taki problem, otóż nie działa mi tyli aparat. Nie mam przycisku do obrotu kamery. Przednia kamerka do rozmów działa, lecz drugi aparat niestety nie. Telefon nie spadł ani razu. Wiecie może co to może być za przyczyna? Może ktoś z was miał taki problem?

Z góry dziękuję za odpowiedzi ;)
Czytaj więcej : iOcean X7 HD - PROBLEM Z APARATEM | Wyświetlone : 1594 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165494 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570