Teraz jest 27 kwi 2025, o 23:21

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

125 złotych za darmo od Allegro i VISA

Na Allegro trwa promocja z kuponami 20zł rabatu przy zakupie od 100zł.
Żeby zdobyć kupon należy zrobić na Orlenie lub w Biedronce zakupy i zapłacić za nie kartą VISA.
Więcej informacji: http://kupony.allegro.pl/kody/
Promocją objęte są zakupy dokonane przez Uczestników w okresie od dnia 18 maja 2015 r. do dnia 28 czerwca 2015 r.
Kod Promocyjny może zostać zarejestrowany najpóźniej do dnia 12 lipca 2015 r. Po tej dacie, Kody ...
Czytaj więcej : 125 złotych za darmo od Allegro i VISA | Wyświetlone : 3433 | Odpowiedzi : 23 | Dział : HydePark

Wyciekły zdjęcia Meizu M1 Note 2

Zaledwie kilka chwil po zapowiedzi Meizu M1 Note 2 do sieci wyciekły zdjęcia urządzenia.
Obrazek

Przeciek pochodzi z wiarygodnego źródła, które w przeszłości ujawniało dokładne dane telefonów komórkowych takich jak Meizu czy LeTV Na opublikowanym zdjęciu widać Meizu Note 2 obok Meizu MX4 Pro.
Ze zdjęcia można odczytać kilka szczegółów, widzimy przeprojektowany przycisk Home w Note 2 , jest bardziej zaokrąglony i bardziej atrakcyjny wizualnie niż prostokątny przycisk w MX4 Pro. Jest prawdopodobne że zrezygnowano ...
Czytaj więcej : Wyciekły zdjęcia Meizu M1 Note 2 | Wyświetlone : 1790 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Gionee Elife E8 szokuje megapikselami

Gionee Elife E8 to smartfon doskonale wpisujący się w trend epatowania cyferkami i walki o sprzedaż za pomocą nieprawdopodobnych parametrów. Najczęściej stosowanym chwytem jest wielkości wyświetlacza, twórcy Gionee postawili jednak na megapiksele.

E8 został otrzymał już niezbędne certifikaty od TENAA i jest to smartfon o wymiarach 164.0 x 82.3 x 9.6mm z 6 calowym ekranem o rozdzielczości 2560 x 1440 i baterią o pojemności 3520mAh. Przypomina on nieco IUNI U3, głównie za sprawą ukształtowania ...
Czytaj więcej : Gionee Elife E8 szokuje megapikselami | Wyświetlone : 1603 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Czy pracując za granicą mam zdolność kredytową w PL

Mam takie pytanie, czy jako osoba zatrudniona w UK (samozatrudnienie -self employed) - mam zdolność kredytową w Polsce? Mam tutaj na myśli zdolność kredytową na zakup mieszkania... Pytam, bo nazbieranie odpowiedniej kwoty zajęłoby mi z 10 lat (240 k zł). Wolałabym mieć pewne zabezpieczenie w kraju.
Czytaj więcej : Czy pracując za granicą mam zdolność kredytową w PL | Wyświetlone : 1526 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

pendrive 3.0

witam
czy na aukcjach tego typu
Code: Zaznacz cały
[url]http://www.aliexpress.com/item/USB-Flash-Drive-USB-3-0-Thumb-Pen-Drive-64GB-Pendrive-32GB-8GB-16GB-USB-Stick/32325087300.html?spm=2114.32010308.4.164.1g5p8O[/url]

sprzedawane są pendrivy usb 3.0? nie ma żadnych wykresów i dokładnych danych. Warto zaryzykować?
Czytaj więcej : pendrive 3.0 | Wyświetlone : 1626 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

m horse problem z systemem

Witam. Mam telefon m horse 9500 mini i niestety mam taki problem, że telefon włącza się tylko do pewnego momentu. I chciałbym zapytać, czy da się w ogóle wgrać do niego system od nowa? W nim jest chyba android. Wyczytałem, że aby coś wgrać to trzeba wejść w tryb download, a ja wejść w takowy nie mogę, bo telefon nie włącza się do końca, kombinacjami klawiszy też nie daje rady. Czy da się coś z ...
Czytaj więcej : m horse problem z systemem | Wyświetlone : 1548 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

Rower

Witam,
o ile na telefony cło jest 0% to jak jest z rowerami?

chciałem kupić/
http://www.aliexpress.com/item/tommy-hi ... 32233.html

albo

http://www.aliexpress.com/item/26-inch- ... 89769.html
z tym, że tu pojawiają się znaki BMW ... ? a to chyba nie do końca zgodne z prawem UE ...
Czytaj więcej : Rower | Wyświetlone : 1531 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

Laude Mars M7

Co myślicie o tym modelu? Skusiłem się na niego w TinyDeal.com za 99$

Obrazek

Ekran: 5.5"
CPU: MTK6592M
CPU Frequency: 1.4MHz
GPU: OpenGL ES 2.0, Mali-450 MP4
ROM: 8GB
RAM: 1GB
3G: WCDMA 850MHz, WCDMA 1900MHz, WCDMA 2100MHz
2G: GSM 850MHz, GSM 900MHz, GSM 1800MHz, GSM 1900MHz
Ekran: HD, 720P, Touch screen, Capacitive
Rozdzielczość: 1280 x 720 pixels
Bateria: 2800mAh,

Co prawda nie ma LTE, ani 3G 900 MHz ale miałem Lauda ...
Czytaj więcej : Laude Mars M7 | Wyświetlone : 3691 | Odpowiedzi : 22 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Prawdziwy flagowiec od Elephone? ELEPHONE VOWNEY

Obrazek

Już wcześniej krążyły zapowiedzi po sieci nowego Elephona ... ale dopiero teraz, gdy już mamy za sobą debiut P7000 ELE pokazuje coś ciekawe, coś na co może czeka duża grupa osób, coś co po już całkiem przyzwoitym p6000 który rządzi w klasie do 120$ dzięki dobrym parametrom i brakiem większych wad, czas na superflagowca w cenie poniżej 300$.

Obrazek

Co może nam jeszcze zaooferować ELE po tym jak zobaczyliśmy 3gb ram w telefonie za ...
Czytaj więcej : Prawdziwy flagowiec od Elephone? ELEPHONE VOWNEY | Wyświetlone : 4986 | Odpowiedzi : 17 | Dział : Nowości

Minimalne ślady użytkowania- definicja

Witajcie

Być może jestem przewrażliwiony, więc może pomożecie mi ocenić, czy widoczne na tych zdjęciach defekty

https://www.dropbox.com/home/Coolpad%20F2

można określić jako "minimalne ślady użytkowania"? i drugi temat- jeśli wgrany do telefonu rom nie obsługuje czujników, które telefon ma (akcelerometr, żyroskop etc. generalnie ani obrócić ekranu, ani zagrać w cokolwiek związanego z ruchem telefonów), a ja nie wyznaje się na zmianach romów i grzebaniu w sofcie (bo nie muszę, bo kupuje ...
Czytaj więcej : Minimalne ślady użytkowania- definicja | Wyświetlone : 5089 | Odpowiedzi : 42 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570