Teraz jest 27 kwi 2025, o 14:35

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Doogee F3, elegancja flagowca (UPDATE 17.06)

Smartfony Doogee znamy dobrze z produkcji tanich ale i ciekawych modeli.
Do sieci trafiły informacje na temat modelu Doogee F3 który ma stać najwyżej w hierarchii . Z udostępnionych zdjęć możemy uznać F3 za jeden z ładniejszych smartfonów. Oczywiste jest że firma Doogee czerpała inspiracje z innych flagowych smartfonów co szczególnie widać po opcjonalnie dostępnych tylnych panelach. Poza standardowym Gorilla Glass dostępny będzie panel bambusowy co bezpośredni kojarzy się z Xiaomi.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek ...
Czytaj więcej : Doogee F3, elegancja flagowca (UPDATE 17.06) | Wyświetlone : 3413 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Nowości

iNew L4 Android 5.1 i bateria 5000mAh

Rynek oczekuje smartfonów z długim czasem pracy na jednym ładowaniu, co widać po sporym zainteresowaniu Bluboo X550. W przedsprzedaży jest już telefon o podobnej specyfikacji, a jest to iNew L4.

Obrazek

iNew jest znanym na forum producentem telefonów, spora popularnością cieszył się iNev V3
Tym razem producent zaoferował nam urządzenie z dużą baterią o pojemności 5000 mAh i Androidem 5.1, ponadto na wyposażeniu znalazł się tajwański czterordzeniowy procesor MTK6735 Quad Core, 1.0GHz z układem graficznym ...
Czytaj więcej : iNew L4 Android 5.1 i bateria 5000mAh | Wyświetlone : 1643 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Klon NOTE 4 -- ROM

Zakupiłem klona NOTE 4, jest tam android 4.4.4 da rade wgrac do niego Android 5? czy jest to jednak ryzykowne i telefon może się wykrzaczyć i służyć jako przycisk do papieru ?
Czytaj więcej : Klon NOTE 4 -- ROM | Wyświetlone : 1812 | Odpowiedzi : 2 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Czy tak będzie wyglądał MEIZU MX5 ?

Nie ucichły jeszcze echa po premierze Meizu m2 Note, a w sieci pojawiły się już rendery Meizu MX5!

Obrazek

W sieci krążą plotki że 30 czerwca zadebiutuje MEIZU MX5, który prawdopodobnie będzie jednym z pierwszych telefonów korzystających z nowego chipsetu MediaTek Helio X20.
Na wyposażeniu ma się też znaleźć 3 GB / 4 GB pamięci operacyjnej RAM i 5.5-calowy wyświetlacz w rozdzielczości WQHD.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Widać też że smartfon posiada bardzo wąskie boczne ramki ...
Czytaj więcej : Czy tak będzie wyglądał MEIZU MX5 ? | Wyświetlone : 2221 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Nowości

Zegarek/opaska do biegania

Witajcie
może ktoś posiada tajemną wiedzę na temat Zegarków/Opasek do biegania

Od jakiegoś czasu biegam z telefonem i aplikacją endomondo jednak jest to średnio wygodne z racji 5,5'' i w związku z tym pojawił się pomysł w mojej głowie znalezienia takiego wynalazku na nadgarstek ... zegarek/opaska która będzie sczytywać moja lokalizacje i później dane będę mógł przenieść do aplikacji ,,,

Ponieważ nie znam się na tym ... a mój angielski to translator google potrzebuje pomocy ...
Czytaj więcej : Zegarek/opaska do biegania | Wyświetlone : 1519 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Pomocy!(Potrzebne 15 groszy na PSC)

Cześć!Brakuje mi 15 groszy na doładowanie steam.Czy ktoś byłby łaskawy i pomoże?(Proszę o odpowiedzi na PW)
Czytaj więcej : Pomocy!(Potrzebne 15 groszy na PSC) | Wyświetlone : 2454 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Komputery i internet

ZTE Nubia X8 - bezramkowiec QHD, 4GB RAM i 5120mAh

Obrazek

Według przecieków ZTE Nubia X8 będzie posiadać ekran o rozdielczości WQHD (2560 x 1440 pikseli), o rozmiarze 5.5” albo nawet 6 cali. Procesor nie jest jeszcze znany, ale prawdopodobnie będzie to Snapdragon 810, pamięć RAM to 4GB DDR3, pamięć wewnętrzna ROM 32 GB lub 64 GB.

Bateria to aż 5120 mAh, które znacząco wpłynie na wagę urządzenia które będzie ważyć około 200 gramów przy wymiarach 162 x 75 x 7.9 mm.

Reszta specyfikacji, oraz ...
Czytaj więcej : ZTE Nubia X8 - bezramkowiec QHD, 4GB RAM i 5120mAh | Wyświetlone : 1653 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Windows 10 dostępny na Xiaomi MI4

Zacieśnia się współpraca Microsoftu z Xiaomi. Pierwszym owocem ma być Windows 10 Os dostępny na smartfonie Xiaomi MI4. Od dłuższego czasu mówi się też, że Xiaomi może być producentem bardzo taniego telefonu dla Microsoftu.

Obrazek

Na początku tego roku mogliśmy zobaczyć wiele zdjęć i filmów pokazujących pracujący system Windows 10 OS na urządzeniach Xiaomi. Faza testów się już zakończyła, Xiaomi właśnie utworzyło na swoim forum subforum dla Microsoft OS gdzie też poinformowano że pierwsze wydanie ...
Czytaj więcej : Windows 10 dostępny na Xiaomi MI4 | Wyświetlone : 1923 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Lista dobry Launcher-ów

Witajcie

Poszperałem na forum i znalazłem kila propozycji (ADW, Nova, Hola), ale żadne z nich mi nie podszedł (najbliżej ideały była Nova, ale brak możliwości regulacji wielkości ikon w wersji free mnie zbiesił...). Poszukuję szybkiego, niezbyt pamięciożernego launchera, do którego nie będzie problemem znalezienie jakiś prosty, nieprzebajerowaych motywów. Niestety sortowanie ikon w domyślnym launcherze Gionee E7 przekracza moje możliwości intelektualne, więc muszę coś mu zaimpletować. Generalnie u mnie prostota i brak nadmiernego przebajerowania są mile ...
Czytaj więcej : Lista dobry Launcher-ów | Wyświetlone : 6564 | Odpowiedzi : 18 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

Szukam osób to pomocy przy stronie na temat smartphonów

Cześć!

Tak jak napisałem w temacie, szukam ludzi do pomocy przy tworzeniu strony internetowej (chodzi o publikację tekstu/artykułów) związaną z tematem smartphonów chińskich.

Więcej na priv lub na adres email: cut

Pozdrawiam,
Marcin.
Czytaj więcej : Szukam osób to pomocy przy stronie na temat smartphonów | Wyświetlone : 1458 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570