Teraz jest 27 kwi 2025, o 23:25

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Działalność gospodaracza a prowadzenie ewidencji środków

Chodzi o ewidencje o środków trwałych w firmie. W jakiej formie to należy prowadzić? Każdy sprzęt który kupiłem do firmy i w niej jest wykorzystywany musi znajdować się w takiej ewidencji?
I czy jak czegoś nie będzie w ewidencji - a sprzęt jest kupiony na firmę to czy mogą być problemy z tym związane?
Czytaj więcej : Działalność gospodaracza a prowadzenie ewidencji środków | Wyświetlone : 1486 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Jakie znaczenie ma dla nas pasmo B20?

Witam,
Część z aktualnie wychodzących smartchinoli jak przykładowo Umi eMax, Lenovo K3 czy Umi Iron nie obsługują LTE w paśmie B20.
Jakie to ma realne znaczenie u nas w kraju?
Czy w tym paśmie odbywa się dzisiaj albo będzie w najbliższych 24 miesiącach transmisja na dużą skalę i telefony pozbawione B20 będą wykazywać ograniczony zasięg?
Czytaj więcej : Jakie znaczenie ma dla nas pasmo B20? | Wyświetlone : 9083 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Doogee F3 nowym flagowcem firmy

Doogee to mały chiński producent telefonów który swe produkty kieruje na rynki międzynarodowe. Firma ostatnio wydała budżetowy telefon Doogee Y100 Pro, a teraz przygotowuje do premiery swojego flagowca F3
Obrazek

Firma właśnie zaprezentowała kilka cech swojego flagowca.
- Czujnik CMOS z ISOCELL 3M2 Samsung, PDAF z super szybkim ustawianiem ostrości.
- Obudowy z drewna i bambusa.
- Wyświetlacz LG 5-calowy 720p dla F3 i 5-calowy 1080p dla F3 Pro
-Sterowanie głosem: Doogee F3 będzie można ...
Czytaj więcej : Doogee F3 nowym flagowcem firmy | Wyświetlone : 8101 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Powrót Commodore :-)

Nie wiem, czy popada to pod tematykę tego forum ale dla niektórych osób po czterdziestce może wrócić wspomnień czar.. Commodore C64 z programami z kasety :-) A później Amiga... Ciekaw jestem na ilu dyskietkach zmieści się Android 5 ;-) http://www.commodore-pet.com/shop/

wysłałem z tapatalk
Czytaj więcej : Powrót Commodore :-) | Wyświetlone : 2762 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

smartwatch U10

posiadam w/w urządzenie i mam pewien problem... jak nie synchronizuje książki tel to nr telefonu podczas połączenie na Smartwatch się wyświetla... ale jak już synchronizuj książkę to podczas połączenie nie wyświetla ani nr tel ani nazwy kontaktu... ktoś ma takowy Smartwatch i pomoże ?

Przepraszam jesli zly dzial
Czytaj więcej : smartwatch U10 | Wyświetlone : 1347 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Nocne zdjęcia wykonane OnePlus 2

Przed oficjalnym Uruchomieniem OnePlus 2, szef firmy Pete Lau opublikował kilka nocnych zdjęć OP2, które wyglądają imponująco.
Obrazek

OnePlus One był telefonem o bardzo dobrych osiągach , nawet w porównaniu do tegorocznych telefonów, ale nie był w pełni doskonały. 13 megapikselowy aparat z sensorem Sony IMX214, nie był zły, ale obrazy w słabym świetle wychodziły słabo.

Zaszumione zdjęcia w słabym oświetleniu to przypadłość większości telefonów, ale w OnePlus 2 zostało znacznie ulepszone i rezultaty są ...
Czytaj więcej : Nocne zdjęcia wykonane OnePlus 2 | Wyświetlone : 4922 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Nowe urządzenia Ulefone, smartfon Paris

Marka Ulefone co jakiś czas przypomina nam o sobie nowym telefonem, obecnie wprowadza do sprzedaży Be Touch 2. Firma nie spoczywa na laurach i już zapowiedziała kolejne telefony, które mają nadejść bardzo szybko.

Obrazek

Ulefone zapowiada trzy nowe urządzenia, Ulefone Power z ogromną baterią 6200mAh baterii, SmartWatch uWear i telefon Ulefone Paris.
Najwcześniej ma pojawić się telefon Ulefone Paris, oczekuje się, że będzie zasilany przez procesor MediaTek T6753, a wyświetlacz ma mieć 5-calową matrycę. Szczegółowa ...
Czytaj więcej : Nowe urządzenia Ulefone, smartfon Paris | Wyświetlone : 3217 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

KingSing S2 bateria

Witam,

Czy ktoś się orientuje może jaką baterię można zastosować do telefonu KingSing S2?
Ten telefon był w ubiegłym roku testowany na stronie. Niestety bateria była dość słaba (zaledwie 2000mAh - podobno) i szybko padła. Telefon używałem nieco ponad pół roku i bateria nie nadaje się już do użycia.

Zastanawiam się czy będzie pasować od THL T6s?
Oczywiście od chińskich sprzedawców nie idzie dowiedzieć się nic nowego. Znalazłem na dwóch stronach baterie do KingSing S2, ...
Czytaj więcej : KingSing S2 bateria | Wyświetlone : 1503 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Allview? Marka to czy nie marka?

Yo! Czy ktoś ma głębszą wiedzę odnośnie tej marki? Wiemy już, że rebrandują chińskie fony, wiemy że ktoś kto je dla nich wybiera ma chyba głowę na karku (patrz Iuni U2, czy wybór telefonów Gionee, które są naprawdę przyzwoite), tylko pytanie jak u nich ze wsparciem, serwisem etc. Czy istotnie kupując ich telefon nabywamy np. Gionee Elife E7 tylko z ich autorskim (zapewne skopanym :-D) softem i ...
Czytaj więcej : Allview? Marka to czy nie marka? | Wyświetlone : 2896 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Dazen Note 3 nowym hitem Coolpad'a ?

Na kilku portalach tematycznych można znaleźć juz informację o zapowiedzi nowego Coolpada ze świetnymi parametrami i to w rozsądnej cenie.
Obrazek

Coolpad Dazen Note 3 bo tak będzie sie nazywał ten model oferuje 5.5 calowy wyświetlacz (720p) i co ciekawe wymiary telefonu to wymiary 141.00 x 71.50 x 9.30 ! ( aż mi się nie chce wieżyć ale jeśli takie będą to biorę go w ciemno ;) ). Sercem telefonu ma być procesor MT6753 (octa-core ...
Czytaj więcej : Dazen Note 3 nowym hitem Coolpad'a ? | Wyświetlone : 1133 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570