Teraz jest 27 kwi 2025, o 23:33

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Status baterii liniowy

Poszukuję aplikacji która pokazuje status baterii liniowy u góry ekranu tak jak w miui.

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Status baterii liniowy | Wyświetlone : 2588 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

Tajfun zbliża się do Chin - możliwe opóźnienia wysyłek

Tajfun Chan-hom zbliża się do Chin.
W kierunku wschodnich Chiny zbliża się tajfun Chan-hom. Niebezpieczny żywioł zbliża się w stronę Szanghaju. Władze ewakuowały już ponad 860 tysięcy osób. Meteorolodzy ostrzegają, że może być to najpotężniejszy tajfun w prowincji Zhejiang od 1949 roku.
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/tajfun- ... sob/yfn9lb

Alert w prowincji Zhejiang podniesiono już do najwyższego poziomu. Wichura osiąga szybkość nawet 210 km/h. Do wybrzeża docierają już fale, których wysokość sięga 10 ...
Czytaj więcej : Tajfun zbliża się do Chin - możliwe opóźnienia wysyłek | Wyświetlone : 1463 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Pochwały

Dlaczego jak chcę sprawdzić za które swoje posty dostałem pochwały wyskakuje komunikat, że nie mam uprawnień? Da się to zmienić?
Z góry dziękuję za odpowiedź.:)
Czytaj więcej : Pochwały | Wyświetlone : 4983 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Nubia My Prague - sAMOLED 5,2" oraz 8mpx kamerka do selfie

Obrazek

Na ostatniej konferencji ZTE pokazało swój pierwszy smartfon który odziedziczy nazwę po jednym z Czeskich miast - Pradze.

Nubia My Prague na myśl z całą pewnością będzie przywodzić iPhone 6 gdyż jest do niego 'trochę podobna' ;-) , producent pokusił się, aby całkiem dobrą specyfikacją upchnąć w 5.5mm obudowie, ważącej tylko 140 gram. Wyświetlacz to 5.2-calowy Super AMOLED o rozdzielczości 1920 x 1080 pixels, całość napędza ...
Czytaj więcej : Nubia My Prague - sAMOLED 5,2" oraz 8mpx kamerka do selfie | Wyświetlone : 1442 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Priorytety sieci w PLAY

Można ustawić aby karta PLAY logowała się do Plusa ( kiepski zasięg innych operatorów w moim miejscu zamieszkania )?
Czytaj więcej : Priorytety sieci w PLAY | Wyświetlone : 1804 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

AOX - tanie smartfony z ....

Android Odyssey Xplorer, AOX, to Tajwańska firma zamierzająca konkurować z chińskimi producentami smartfonów. Ich hasło „Tajwańska jakość” sugeruje wyższość ich przyszłych wyrobów na produktami z Chin. Dwa pierwsze smartfony otrzymają 2 GB RAM-u i baterię o pojemności 4000mAh.

W Hong Kongu niebawem ma odbyć się oficjalna premiera podczas której pokazane zostaną dwa smartfony a ich cena według zapowiedzi ma nie przekraczać 60 dolarów dla tańszego modelu oraz 100 dolarów w przypadku lepszej wersji.
Wyświetlacze mają ...
Czytaj więcej : AOX - tanie smartfony z .... | Wyświetlone : 1477 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Xiaomi Mi5 , Mi5 Plus - najnowsze plotki

O nowych modelach Xiaomi, Mi5 i Mi5 Plus mówi się w ciągu kilku ostatnich miesięcy dość często. Informacje na temat specyfikacji stają się coraz bardziej dokładne i realne.

Obrazek

Najnowsze plotki które do nas docierają między innymi poprzez Weibo mówią że Xiaomi Mi 5 będzie posiadał ekran QHD o rozdzielczości 2560×1440 co przekłada się na 565ppi
Może nieco dziwić procesor Snapdragon 810 który nie cieszy się dobrą opinią ze względu na poważny problem z przegrzewaniem. ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi5 , Mi5 Plus - najnowsze plotki | Wyświetlone : 1921 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Końcówki do szczoteczek Oral B- jak z jakością?

Używamy z żoną szczoteczek elektrycznych oral-b ale jak każdy wie końcówki są dosyć drogie. Na ali widzę tego trochę i ceny mocno zróżnicowane. Niektóre już po fotkach sprawiają wrażenie tandetnych. Do tego nie chciałbym sytuacji, gdy UC zatrzyma mi paczkę (niby mały zakup kilkunastu sztuk pocztą) i się okaże, że mają logo brałna i to podróbki. Ma ktoś sprawdzonego sprzedawce?
Te po zdjęciach wydaję się obecujące http://www.aliexpress.com/item/16-PCS-E ... .28.uLQL3n ...

Pomóż Elephone zdefiniować P9000

Obrazek

Pomóż Elephone zdefiniować P9000

Wcześniej nasi fani pomogli nam zadecydować o specyfikacji nowych produktów na forum i głosowali jakie custom ROMy chcieliby mieć. Ponadto, fani decydowali również o cenie detalicznej produktów. Zawsze staramy się brać pod uwagę opinie naszych konsumentów. Zadziwiająco, produkty te są bardzo udane i popularne. Dlatego chcemy by smartfonowi geekowie i fani pomogli nam zdefiniować P9000.

Zagłosujcie w ankiecie których funkcji oczekujecie najbardziej. Obecnie zostało zdecydowane, że P9000 będzie bezramkowcem.
Możecie ...
Czytaj więcej : Pomóż Elephone zdefiniować P9000 | Wyświetlone : 1878 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Elephone

Chiński netbook z Intei Cone i7

Takie cudo dziś spotkałem, ponoć kupiony od chińczyka przy ulicy za 100$.

https://flic.kr/s/aHskc8S1Ux
Czytaj więcej : Chiński netbook z Intei Cone i7 | Wyświetlone : 3478 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570