Teraz jest 28 kwi 2025, o 06:05

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Dziwne maile z "alibaba"

Witam
Wczoraj dostałem maila od feedback@service.alib.
Tak to wygląda.
Obrazek

Dziś otrzymałem kolejnego. Mam konto na aliexpress, ale nie na alibabie. Zdziwił mnie ten adres, bo ostatnio na aliexpress zamawiałem rok temu. Nie wiem czy to jakiś wirus dlatego wciąż nie otworzyłem tego maila. Otrzymaliście wcześniej coś takiego?
Czytaj więcej : Dziwne maile z "alibaba" | Wyświetlone : 2827 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Komputery i internet

Zgubiłem telefon.

Stała się rzecz nieprzyjemna - zgubiłem telefon. Niestety ktoś już wyjął kartę SIM i pewnie go przywłaszczył. Fakt ten chcę zgłosić na policję ale jest jeden problem. Telefon był kupowany od osoby która kupiła go z chin nie płacąc podatku, nie mam żadnego dowodu zakupu tylko nr IMEI i opakowanie.
Kiedy zgłasza się zaginięcie oraz czy potrzebne sa jakieś dowodu zakupu/uiszczenia podatku ?
Nie jest to może urząd celny ale nie chcę być w niekomfortowej ...
Czytaj więcej : Zgubiłem telefon. | Wyświetlone : 2554 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Pytania, problemy

Lenovo S90

Witam zrootowałam tel nastepnie weszłam w ustawienia systemowe i nie wiem co zrobiłam ale tel mi padł po włączeniu wyświetla się ten ekran i nastepnie po wejściu w jaką kolwiek opcje jest info ze błąd. Czy da się to jakoś naprawic?
Czytaj więcej : Lenovo S90 | Wyświetlone : 1475 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Doogee Titan T3 - odrobina ekstrawagancji

Doogee ogłosiło że już pod koniec września do sprzedaży trafi smartfon Doogee Titan T3 który w sposób oczywisty jest inspirowany smartfonami marki Vertu
Poniżej Vertu Constellation z roku 2013 sprzedawany za 4900 euro.

Obrazek
Dokładne parametry nie są jeszcze znane ale wstępnie poinformowano że zastosowany będzie procesor MediaTek MT 6735 z 2 GB RAM-u i 16 GB pamięci wewnętrznej. Ekran ma mieć wielkość 5 cali wyświetlać obrazy w jakości HD.

Doogee zwróciło także uwagę na ...
Czytaj więcej : Doogee Titan T3 - odrobina ekstrawagancji | Wyświetlone : 968 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Doogee F3 Pro, 3GB RAM, FHD, za 160$

Doogee F3 Pro ma być najlepszym smartfonem DOOGEE jaki ta firma kiedykolwiek wyprodukowała. Nowy flagowiec będzie dostępny w bardzo atrakcyjnej cenie , niespełna 160 dolarów.

Obrazek

Za 160$ Doogee F3 Pro oferuję świetną specyfikację. Obraz zobaczymy na 5 calowym wyświetlaczu produkcji LG, w rozdzielczości Full HD (1920 x 1080 pikseli) który pokryty jest szkłem 2.5D. Urządzenie napędzane będzie przez 8 rdzeniowy 64 bitowy procesor MTK6753 wspomagany przez układ graficzny Mali-T760. Do dyspozycji mamy aż 3GB ...
Czytaj więcej : Doogee F3 Pro, 3GB RAM, FHD, za 160$ | Wyświetlone : 2050 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Stworzony z miłości Appla i Meizu = Ulefone Paris

Obrazek

Jak już mogliście przeczytać Ulefone zapowiedział jakiś czas temu, trzy nowe urządzenia, jednym z nich jest nowy smartfon, który czerpie garściami od innych producentów, jeśli chodzi o kwestię designu :mrgreen: Paris, bo o nim mowa, to naprawdę ciekawa krzyżówka iPhona 6, Meizu Mx4, oraz odrobinę modelu BeTouch. :roll:

Bojówka fanów Meizu podtrzymywać będzie, że to ten producent zapoczątkował ...
Czytaj więcej : Stworzony z miłości Appla i Meizu = Ulefone Paris | Wyświetlone : 1032 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Aktualizacja OTA odblokowanej Lumii

Słuchajcie, mam taki problem..
Kompletnie nie ogarniam telefonów nokia lumia, a los chciał, że będę używał nokii lumia 720 przez najbliższy czas póki swój telefon oddałem na gwarancji.
Telefonu wcześniej używał ktoś inny, nie wszystko zostało usunięte.
Wiem tyle że telefon jest złamany (odblokowany). Pytania moje są takie:
- Czy mogę spokojnie zaktualizować system OTA do 8.1? W opcjach wyświetla mi się, że jest taka możliwość. Czy to, że telefon jest odblokowany jakoś nie koliduje, ...
Czytaj więcej : Aktualizacja OTA odblokowanej Lumii | Wyświetlone : 1545 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Doogee F5 od września

Niedawno ogłoszono debiut flagowca, Doogee F3.
Dzisiaj natomiast udostępniono informacje że zapowiadany kilka tygodni temu Doogee F2015 trafi do sprzedaży we wrześniu a jego handlowa nazwą będzie F5.

Zgodnie z oczekiwaniami dla smartfona klasy średniej/wyższej znajdziemy tam 64 bitowy procesor MediaTek MT6753, LTE, i taktowanie 1.5Ghz, za grafikę odpowiadać będzie Mali-T760. Ekran będzie miał wielkość 5.5 cala w jakości 1920x1080p i pokryty będzie 2.5D Gorilla Glass 3. Pamięć operacyjna ma mieć pojemność 3 GB a ...
Czytaj więcej : Doogee F5 od września | Wyświetlone : 1144 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Sprzedaż: Huawei 48.2, Xiaomi 34.2 mln smartfonów

Huawei ma bardzo dobre wyniki sprzedaży za 1 półrocze 2015, a ma być jeszcze lepiej po uruchomieniu sprzedaży Google Nexus
Obrazek

Spółka podała wczoraj, że sprzedała 48,2 milionów smartfonów w pierwszym półroczu 2015 roku, osiągnęła 39% wzrostu sprzedaży i wzrost przychodów aż 87% w stosunku do analogicznego okresu w 1014r. Największy wzrost spółka zanotowała w Chinach, gdzie Huawei podwoił swoją sprzedaż. Dobre wyniki firma uzyskuje też we Włoszech, Hiszpanii, na Bliskim Wschodzie i Afryce. Szacuje ...
Czytaj więcej : Sprzedaż: Huawei 48.2, Xiaomi 34.2 mln smartfonów | Wyświetlone : 1522 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

UMi Hammer S - skaner odcisków i USB C za 129,99$

Obrazek

UMI zaprezentowało na swoim facebookowym fanpagu swoją najnowszą propozycję, model Hammer S. Najnowszy smartfon, to propozycja budżetowa, charakteryzująca się ładną obudową, o całkiem ciekawym designie, jak zwykle trochę inspirowanym ;)
Debiut będzie miał miejsce już za miesiąc, w sierpniu, a cena jaką przyjdzie nam zapłacić za ten model to 129,99$.

To chyba najtańszy telefon, w którym pokuszono się o zastosowanie najnowszego portu usb Typu C, oraz skanera linii papilarnych. Hammer S będzie posiadał 2GB ...
Czytaj więcej : UMi Hammer S - skaner odcisków i USB C za 129,99$ | Wyświetlone : 1440 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570