Teraz jest 15 wrz 2025, o 10:31

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

ZTE Nubia X8 - bezramkowiec QHD, 4GB RAM i 5120mAh

Obrazek

Według przecieków ZTE Nubia X8 będzie posiadać ekran o rozdielczości WQHD (2560 x 1440 pikseli), o rozmiarze 5.5” albo nawet 6 cali. Procesor nie jest jeszcze znany, ale prawdopodobnie będzie to Snapdragon 810, pamięć RAM to 4GB DDR3, pamięć wewnętrzna ROM 32 GB lub 64 GB.

Bateria to aż 5120 mAh, które znacząco wpłynie na wagę urządzenia które będzie ważyć około 200 gramów przy wymiarach 162 x 75 x 7.9 mm.

Reszta specyfikacji, oraz ...
Czytaj więcej : ZTE Nubia X8 - bezramkowiec QHD, 4GB RAM i 5120mAh | Wyświetlone : 1732 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Windows 10 dostępny na Xiaomi MI4

Zacieśnia się współpraca Microsoftu z Xiaomi. Pierwszym owocem ma być Windows 10 Os dostępny na smartfonie Xiaomi MI4. Od dłuższego czasu mówi się też, że Xiaomi może być producentem bardzo taniego telefonu dla Microsoftu.

Obrazek

Na początku tego roku mogliśmy zobaczyć wiele zdjęć i filmów pokazujących pracujący system Windows 10 OS na urządzeniach Xiaomi. Faza testów się już zakończyła, Xiaomi właśnie utworzyło na swoim forum subforum dla Microsoft OS gdzie też poinformowano że pierwsze wydanie ...
Czytaj więcej : Windows 10 dostępny na Xiaomi MI4 | Wyświetlone : 2006 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Lista dobry Launcher-ów

Witajcie

Poszperałem na forum i znalazłem kila propozycji (ADW, Nova, Hola), ale żadne z nich mi nie podszedł (najbliżej ideały była Nova, ale brak możliwości regulacji wielkości ikon w wersji free mnie zbiesił...). Poszukuję szybkiego, niezbyt pamięciożernego launchera, do którego nie będzie problemem znalezienie jakiś prosty, nieprzebajerowaych motywów. Niestety sortowanie ikon w domyślnym launcherze Gionee E7 przekracza moje możliwości intelektualne, więc muszę coś mu zaimpletować. Generalnie u mnie prostota i brak nadmiernego przebajerowania są mile ...
Czytaj więcej : Lista dobry Launcher-ów | Wyświetlone : 6778 | Odpowiedzi : 18 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

Szukam osób to pomocy przy stronie na temat smartphonów

Cześć!

Tak jak napisałem w temacie, szukam ludzi do pomocy przy tworzeniu strony internetowej (chodzi o publikację tekstu/artykułów) związaną z tematem smartphonów chińskich.

Więcej na priv lub na adres email: cut

Pozdrawiam,
Marcin.
Czytaj więcej : Szukam osób to pomocy przy stronie na temat smartphonów | Wyświetlone : 1549 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

SISWOO otwiera centra serwisowe w Europie

Często podejmując decyzję jaki telefon kupić bierzemy pod uwagę serwis i wsparcie jakiego udziela dana firma. Nowa chińska marka Siswoo idąc na przeciw oczekiwaniom uruchomił pierwszy europejski serwis w Hiszpanii.
Obrazek

Siswoo to nowa chińska firma która w ostatnim czasie wydała kilka telefonów w tym SISWOO COOPER I7 i chce prowadzić sprzedaż w Chinach i w Europie.
Pierwsze centrum serwisowe dla europejskich klientów uruchomiono w Hiszpanii, kolejne niebawem ma zostać otwarte w Niemczech.
Obrazek
Obrazek ...
Czytaj więcej : SISWOO otwiera centra serwisowe w Europie | Wyświetlone : 2365 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Coolpad Dazen X7 - 5.2″, amoled w chińczyku?

Obrazek
Coolpad zapowiedział nową premierę, na dużym Indyjskim rynku, który za cel upatrzyło sobie obecnie wielu producentów, z powodu jego ogromnej chłonności, zapotrzebowania na nowe modele smartfonów.
Obrazek
Mowa o nowym Coolpad Dazen, którego producent ochrzcił na Indyjskim rynku - Dazen X7. Zaprezentowany telefon bedzie posiadał wyświetlacz 5.2", o rozdzielczości 1920 x 1080p, wykonany w technologi Super AMOLED, procesor to 1.7GHz MediaTek posiadający osiem rdzeni, 13 mpx aparat główny z podwójna diodą doświetlającą, 8 mpx ...
Czytaj więcej : Coolpad Dazen X7 - 5.2″, amoled w chińczyku? | Wyświetlone : 2652 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Nowości

Potrzebny rom do jiake jk730

Witam potrzebuje rom do jiake jk730. Czy ktoś pomoże?
Czytaj więcej : Potrzebny rom do jiake jk730 | Wyświetlone : 1825 | Odpowiedzi : 11 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Siswoo Longbow C55, android 5.1, 2GB RAM i bateria 4200mAh

Siswoo to kolejna nowa chińska marka która chce uzyskać międzynarodowy rozgłos. Firma wypuściła w ostatnich tygodniach kilka interesujących urządzeń, najnowsze to Siswoo Longbow C55 w obudowie ze szkła i aluminium, z Androidem 5.1 Lollipop na pokładzie i ogromnym akumulatorem 4200mAh !
Obrazek

W przyszłym miesiącu Siswoo chce wydać smartfona o nazwie Siswoo Longbow C55. Na stronie producenta możemy przeczytać, że telefon będzie miał ogromną baterię 4200mAh, 64-bitowy czterordzeniowy procesor MT6735, 2GB RAM, Android 5.1 i ...
Czytaj więcej : Siswoo Longbow C55, android 5.1, 2GB RAM i bateria 4200mAh | Wyświetlone : 3836 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

kabel lightning for Iphone 6 ALIEEXPERSS

Witam, czy ktoś kupował bądź wie jaki kupić kabelek lightning do iphona ?? chodzi mi o taki 3 metrowy ? :)
widziałem raz na video facet miał oryginalny 3m, działający kupił na alie za 2-3$ ale nie podał linku do aukcji .
Na alie jest dużo ale albo jakies kolorowe albo drogie strasznie
Czytaj więcej : kabel lightning for Iphone 6 ALIEEXPERSS | Wyświetlone : 1557 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Co kupić? Smartwatch? może Smartband? Bracelet, Wristband?

Nie widzę, takiego zbiorczego tematu, może źle szukam, a może po prostu większość z Was stroni od kupowania tego typu urządzeń, czy może po prostu jeszcze jest za wcześnie jeśli chodzi o popularność tego gadżetu? :shock:

Więc, może ktoś się pochwali tym czego używa, a może znajomy znajomego śmiga z jakimś fajnym smartem na nadgarstku... a może ktoś miał do czynienia z większą ilością tego typu urządzeń ...
Czytaj więcej : Co kupić? Smartwatch? może Smartband? Bracelet, Wristband? | Wyświetlone : 100993 | Odpowiedzi : 499 | Dział : Inteligentne opaski i zegarki SmartWatch

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165002 • Liczba wątków: 5377 • Liczba użytkowników: 39583