Teraz jest 27 kwi 2025, o 23:22

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Głośnik BT-alternatywa dla Xiaomi

Witam

Czy jest coś ciekawego z głośników Bluetooth na aliexpress poza głośnikami Xiaomi i w podobnej cenie?
Czytaj więcej : Głośnik BT-alternatywa dla Xiaomi | Wyświetlone : 1394 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

OnePlus 2 ze wsparciem dla Dual Sim

OnePlus co jakiś czas zdradza niektóre szczegóły specyfikacji Oneplus 2 , najnowsze doniesienia wskazują na obsługę dwóch kart SIM.

Obrazek

Do tej pory udało się poznać następujące szczegóły specyfikacji: chipset Snapdragon 810 (V2.1), 4GB RAM, USB typ C, skaner linii papilarnych i 13 megapikselowa kamera tylna z laserowym ustawianiem ostrości, bateria 3300mAh oraz fakt, że telefon będzie prawdopodobnie wykonany z metalu.

Dziś prezes Pete Lau w wypowiedzi dla Weibo, poinformował że 1+2 będzie ze wsparciem ...
Czytaj więcej : OnePlus 2 ze wsparciem dla Dual Sim | Wyświetlone : 13288 | Odpowiedzi : 17 | Dział : Nowości

Teclast x98 air 3g -problem z ładowaniem

Witam wszystkich. Mam problem ze swoim tabletem. Na ikonce baterii cały czas widnieje błyskawica czyli tryb ładowania nawet gdy nie jest podłączony do ładowarki.Teclast zaczął się bardzo wolno ładować gdzieś 15% na 3h. Macie jakieś pomysły?

Wysyłane z mojego HAMMER za pomocą Tapatalk 2
Czytaj więcej : Teclast x98 air 3g -problem z ładowaniem | Wyświetlone : 1369 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Motorola Moto G3, wyciekł projekt telefonu.

Specyfikacja Motoroli Moto G3 generacji wyciekła kilka dni temu. Z przecieków wiadomo, że telefon będzie miał procesor Qualcomm Snapdragon 410, 13 megapikselowy aparat główny oraz kamerę 5 megapikseli z przodu.

Obrazek

Ponadto mówi się że telefon będzie miał 5-calowy wyświetlacz w rozdzielczości zaledwie HD i tylko 1 GB pamięci RAM. Oby te informacje nie okazały się prawdziwe.

Teraz wyciekł projekt telefonu Moto G 3 który jest bardzo stylowy z dużymi krzywiznami.

Metalowa tylna wstawka obok ...
Czytaj więcej : Motorola Moto G3, wyciekł projekt telefonu. | Wyświetlone : 1789 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Konsola do gier xbox, PS3 Nintendo

Zamierzam kupic dzieciom konsolę. Główny cel to gry taneczne z sensorem ruchu takie jak "Just dance", dlatego ze moje dziewczyny uczeszczają na kółka taneczne a domu często tanczą razem z youtube włączając "just dance". Jestem kompletnym laikiem jesli chodzi o takie konsole więc prosze o rady w zakupie. Wiem ze xbox 360 z sensorem kinetic się nadaje ale więcej nic nie wiem. Chce kupic używany tak w granicach 500-600pln.
Czytaj więcej : Konsola do gier xbox, PS3 Nintendo | Wyświetlone : 1456 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

Problem z wgraniem jakiegokolwiek ROMu, recovery działa

Cześć,

Leciałem na ROMie AOSP iNew V3 Plus, do momentu, kiedy zaczęły wyskakiwać błędy 'niestety aplikacji x została zatrzymana' i takich okienek było dziesiątki i nie dało się używać telefonu.
Przywróciłem telefon do ustawień farbycznych i dałem WIPE, następnie chciałem wgrać od nowy system, jednak teraz już nic nie działa. Recovery się uruchamia prawidłowo. Instaluje system z karty SD, proces instalacji przebiega niby prawidłowo, jednak jak daję REBOOT SYSTEM to wyskakuje informacja, 'No OS installed, ...
Czytaj więcej : Problem z wgraniem jakiegokolwiek ROMu, recovery działa | Wyświetlone : 1759 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Zwiększenie mocy głośnika - UncleMobile

Posiadam Doogee DG550 i jedna rzecz mnie nurtuje: czy można zwiększyć moc głośnika telefonu? Chodzi dokładnie o ten głośnik zaznaczony na obrazku:

Obrazek

Znalazłem aplikację UncleMobile, wiem, trzeba pozmieniać tam odpowiednio wartości, jednakże nie wiem, którą opcję wybrać oraz jakie i gdzie wartości podać. Strzelam, że jeśli chodzi o głośnik, o którym piszę, to jest to albo Normal albo Headset, ale który dokładnie?

Obrazek

Po wejściu w każde z tych menu są też jakieś opcje, ...
Czytaj więcej : Zwiększenie mocy głośnika - UncleMobile | Wyświetlone : 1376 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Witam na forum

Cześć, to mój pierwszy post, Witam!
Czytaj więcej : Witam na forum | Wyświetlone : 58702 | Odpowiedzi : 81 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Nowy produkt Xiaomi – multi-pilot

Obrazek

Firma Xiaomi zaprezentowała nowe urządzenie – Mi Smart Home Media Control Center – powstałe w oparciu o crowdfunding. Urządzenie to ma na celu integracje wszystkich innych urządzeń w domu, którymi sterujemy za pomocą rozmaitych pilotów. Za pomocą rozwiązania zaproponowanego przez Xiaomi, będziemy mieć możliwość obsługi ich wprost z aplikacji na naszym smartfonie.

Urządzenie wysyła sygnał w obrębie 360 stopni i zasięgu do 20 metrów. Wedle zapewnień producenta, system wspiera aktualnie około 6000 produktów różnych ...
Czytaj więcej : Nowy produkt Xiaomi – multi-pilot | Wyświetlone : 1581 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Oukitel U6 z Dual Screen

W Chinach rozpoczyna się moda na telefony z dwoma wyświetlaczami. Przykład do naśladowania dał rosyjski Yotaphone który posiada Dual Screen czyli panel LCD z przodu i wyświetlacz e-ink z tyłu.
Obrazek

Wśród chińskich marek widzieliśmy już Siswoo R9 i Umi Zero 2, który będzie miał panel e-ink z tyłu oraz 5,2-calowy ekran Super AMOLED z przodu.

Do grona producentów telefonów z dwoma wyświetlaczami dołączył Oukitel z modelem U6. Pełna specyfikacja telefonu zostanie ogłoszona w przyszłym ...
Czytaj więcej : Oukitel U6 z Dual Screen | Wyświetlone : 2478 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570