Teraz jest 29 kwi 2025, o 00:00

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Letv One Pro X800

Witajcie!
Co sądzicie o Letv One Pro X800 , nie da się ukryć i zaprzeczyć że wyglądem jest podobny i nawiązuje do HTC ONE , specyfikację ma bardzo ciekawą. Czy ktoś z forumowiczów posiada go i może się wypowiedzieć w tej kwestii ? Pozdr.
Czytaj więcej : Letv One Pro X800 | Wyświetlone : 213466 | Odpowiedzi : 1987 | Dział : LeTV LeEco

Meizu M2

Czy ktoś widział jakieś ciekawe testy tego telefonu http://www.meizu.com/en/products/m2/features.html

czy ktoś może podpowiedzieć jak go ewentualnie zakupić :)
Czytaj więcej : Meizu M2 | Wyświetlone : 163976 | Odpowiedzi : 1429 | Dział : Dyskusje o telefonach Meizu

MT6735P/5.1 - nie mogę podłączyć po ADB... (Y100pro)

Próbuję zrobić backup oryginalnego ROMu w Valencii Y100 pro zanim ją zrootuję. Niestety nie jestem w stanie połączyć jej z PC. Ani MTK Droid Tools, ani Helium/Carbon nie widzą telefonu. W menedżerze urządzeń mam "ADB Android Interface". Zresztą sterowniki ADB raczej są OK, bo jak przypnę moje Landvo L200 wszystko śmiga.

Ponieważ to pierwszy Lollipop którego używam, nie wiem czy problem tkwi w 5.1, w MT6735(p), czy też w samym telefonie.

Ktoś coś wie?
Czytaj więcej : MT6735P/5.1 - nie mogę podłączyć po ADB... (Y100pro) | Wyświetlone : 1799 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Oczyszczacz Wody Xiaomi

Widać firma xiaomi zdecydowała się na expansję
na,, nowe pole urządzeń "

Buty i prezentowane poniżej urządzenie do oczyszczania wody

Co myślicie o tym urządzeniu?.

Czy może znacie jakiś kupon, który by jeszcze obniżył cenę?.

http://m.gearbest.com/home-gadgets/pp_216593.html

Pozdrawiam + :-)
Czytaj więcej : Oczyszczacz Wody Xiaomi | Wyświetlone : 12189 | Odpowiedzi : 19 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Elephone P9000 - flagowiec z 2.0 GHz Deca-Core MT6797

Podczas gdy klienci Elephone oczekują na zamówione egzemplarze modelu P7000, a niektórzy myślą o zakupie modelu P8000, producent przygotowuje kolejny flagowy telefon.

Obrazek

Specyfikacja (która wciąż może ulec zmianie):
Wyświetlacz: 5,5 cali 1920x1080, Gorilla Glass III (w zestawie folia ochronna)
SoC: 2.0 GHz Deca-Core MediaTek MT6797 (znany również jako Helio X20)
Pamięć: 4 GB RAM, 32 GB ROM, slot obsługujący karty Micro SD do 64 GB
System: Android 5.1 Lollipop OS
Dual SIM: Tak (jedna ...
Czytaj więcej : Elephone P9000 - flagowiec z 2.0 GHz Deca-Core MT6797 | Wyświetlone : 9891 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

HOMTOM to submarka Doogee z ogromnymi bateriami

DOOGEE jest przygotowany do uruchomienia nowej submarki HOMTOM, która specjalizować się będzie w telefonach z dużymi bateriami.
Obrazek

Nazwa HOMTOM pochodzi od połączenia chińskich znaków "heng tong", które oznaczają trwałe, wieczne . HOMTOM ma na celu produkcję smartfonów o długotrwałym działaniu. Hasłem przewodnim HOMTOM jest "Więcej mocy, dłużej"
Nowy produkt submarki Doogee zadebiutuje początkiem września.
Obrazek
Obrazek

Pełna specyfikacja:
Nazwa: HOMTOM HT6
Grubość: 9,9 mm
Bateria: 6250mAh (litowo-jonowa)
CPU: MT6735 czterordzeniowy procesor z obsługą sieci ...
Czytaj więcej : HOMTOM to submarka Doogee z ogromnymi bateriami | Wyświetlone : 2335 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Pekniety wyswietlacz w elephone g7

Pytanie czy ktos zna serwis ktory by sie podjal wymiany samego szkla? Pekniecie podluzne od gory do dolu telefonu. Czy ktos mials styccznoscc z takim problemem i moglby podacc prrzyblizona cene takiej uslugi? Telefon to elephone g7 jak w temacie.
Czytaj więcej : Pekniety wyswietlacz w elephone g7 | Wyświetlone : 1341 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

OnePlus 2 zapowiedziany. Pełna specyfikacja i zdjęcia

27 lipca został oficjalnie zapowiedziany OnePlus 2 . Ostatnie dni przyniosły naprawdę wiele informacji o tym smartfonie. Praktycznie codziennie pojawiały się nowe informacje, wyniki z benchmarków i zdjęcia . Teraz już wiadomo jak naprawdę będzie wyglądał nowy zabójca flagowców.

Obrazek

OnePlus 2 posiada wymienne pokrywy baterii których ma być duży wybór, akumulator też jest wymienny. Z przodu znajduje się czytnik linii papilarnych, który został umieszczony w fizycznym przycisku Home.
Wymiary OnePlus 2 są mniejsze od ...
Czytaj więcej : OnePlus 2 zapowiedziany. Pełna specyfikacja i zdjęcia | Wyświetlone : 8859 | Odpowiedzi : 16 | Dział : Nowości

Ogniwa fotowoltaiczne PV

Witajcie. Ostatnio natrafiłem na temat ogniw fotowoltaicznych i budowy modułów z nich złożonych w zaciszu domowym ;-)
Pomyślałem, że mając lutownicę, trochę chęci i pojęcia technicznego na poziomie szkoły podstawowej można sobie taki zestaw zbudować. Z tego co znalazłem w sieci są 2 fora o tej tematyce w Polsce.
Czy ktoś może zamawiał takie ogniwa na Ali? Możecie kogoś polecić? Wszelkie info mile widziane ...
Czytaj więcej : Ogniwa fotowoltaiczne PV | Wyświetlone : 1713 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HydePark

Goophone i6 blokowanie aplikacji google play

Posiadam Goophone i6 MTK6592 Octa Core 1.7GHz I mam problem z aplikacjami google zostają zatrzymane w trakcie instalacji np klawiatura google,sklep play .Co z tym fantem zrobić ? Aha jeszcze problem bo pc go nie widzi a postępuję tak samo jak przy i5s który chodzi bez zarzutu.
Czytaj więcej : Goophone i6 blokowanie aplikacji google play | Wyświetlone : 1605 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570