Teraz jest 25 paź 2025, o 12:38

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Problem z landvo l200

Witam , mam problem z swoim landvo l200 !!! Otóż podczas rozmowy przez tel słabo się słyszymy z rozmówcą. Nie wiem czy gdzieś w tel oprócz standardowego pogłośnienia da się coś zrobić jeszcze. Tel ogólnie działa dobrze , ale to jest jego mankament
Czytaj więcej : Problem z landvo l200 | Wyświetlone : 1407 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Bad Pixel na nowym wyświetlaczu

Witajcie
Zamówiłem z Aliexpress 2wyświetlacze do telefonów,z czego wyszło że na jednym jest dość mocno rzucający się w oczy bad Pixel
Czy jest opcja że zwrócą mi część pieniędzy za ekran ??
Nie mam pojęcia czy coś takiego uznają :(

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Bad Pixel na nowym wyświetlaczu | Wyświetlone : 1754 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Orange problem 2g/3g klon s6

Witam,
Od 2 dni jestem posiadaczem telefonu Goophone s6 i wszystko byłoby ok gdyby nie jeden problem z którym nie umiem sobie poradzić. Mianowicie telefon przy ustawieniu trybu sieci 2g/3g lub samego 3g uniemożliwia jakiekolwiek odbieranie/wykonywanie połączenia. Nie ma też możliwości skorzystania z neta. Przy samym 2g problem nie występuje. Może ktoś spotkał się z takim problemem i wie co może być powodem?
Czytaj więcej : Orange problem 2g/3g klon s6 | Wyświetlone : 1680 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Pytania, problemy

Ulefone Be Touch dla najszybszych za 179.99$

Ulefone be Touch 2 jest dostępny w obniżonej cenie, dziennie tylko kilka sztuk będzie do zdobycia za 179.99$
Obrazek

Ulefone oferuje Be Touch 2 za jedyne 179,99 dolarów za pośrednictwem wybranych dystrybutorów. Każdego dnia kilka osób które jako pierwsze dokonają zakupu i płatności otrzyma telefon w obniżonej cenie. Akcja trwa do 1 Lipca. "Event" rozpoczyna się o godzinie 18:00 (GMT+ 8) .
https://www.youtube.com/watch?v=bAda9hiSujQ 
Ulefone Be Touch 2 to zmodernizowana wersja Be Touch, telefon posiada 5.5-calowy ...
Czytaj więcej : Ulefone Be Touch dla najszybszych za 179.99$ | Wyświetlone : 11334 | Odpowiedzi : 66 | Dział : Nowości

Szybkie znikanie bateri

Witam mój telefon wogole nie wchodzi w tryb deep sleep wina jest aplikacja APP lock

Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
Czytaj więcej : Szybkie znikanie bateri | Wyświetlone : 1545 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Pytania, problemy

Nowoczesne tiry samsunga!

Taki ten samsung zaradny! :-)
https://www.youtube.com/watch?t=85&v=8aR1UFOBEEc
Chińskie marki już się pewnie głowią jak tu temu gigantowi dowalić haha 8-)
Czytaj więcej : Nowoczesne tiry samsunga! | Wyświetlone : 1559 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

ROM do Jiake N9100 MTK 6582.

Szukam ROM'u do Jiake N9100 MTK 6582.
Czytaj więcej : ROM do Jiake N9100 MTK 6582. | Wyświetlone : 1728 | Odpowiedzi : 1 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Szukam osoby która wgra soft Iocean X7 HD

Szukam osoby która wgra soft Iocean X7 HD
Zona zrobiła hard restet, wczesniej wgrany LEWA . mam dwie lewe rece do wgrywania i szukam chętnej osoby, która zdalnie z moja pomocą wgra jakis fajny nowy soft
Czytaj więcej : Szukam osoby która wgra soft Iocean X7 HD | Wyświetlone : 1392 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Zegarek Oukitel A28 tania alternatywa Apple Watch

Zegarek Oukitel o wyraźnie większy wyświetlacz i widocznym braku obrotowego przycisku, jeśli chcieli byśmy porównać go do modelu zegarka Apple, będzie dostępny w dwóch wersjach kolorystycznych "gold lub silver" . Zegarek prezentuje się całkiem ciekawie, aczkolwiek według mojej subiektywnej opinii, trochę zbyt kobieco ( zwłaszcza wersja złota), no i ogólnie jest ciut za wielki ;).

Obrazek

Specyfikacje jakie można na chwilę obecną znaleźć w internecie dla Oukitel A28 zawierają takie informacje jak :
- 1,54-calowy ...
Czytaj więcej : Zegarek Oukitel A28 tania alternatywa Apple Watch | Wyświetlone : 1842 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Kupno baterii na alli?

Witam
Jak jest z akumulatorkami na alli? Oplaca sie je tam kupowac? czy lepiej kupic w kraju?
Chodzi o rozmiary typu AA, AAA i wiekszych.
Czytaj więcej : Kupno baterii na alli? | Wyświetlone : 2687 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165073 • Liczba wątków: 5379 • Liczba użytkowników: 39585