Szukam osoby która wgra soft Iocean X7 HD Zona zrobiła hard restet, wczesniej wgrany LEWA . mam dwie lewe rece do wgrywania i szukam chętnej osoby, która zdalnie z moja pomocą wgra jakis fajny nowy soft
Zegarek Oukitel o wyraźnie większy wyświetlacz i widocznym braku obrotowego przycisku, jeśli chcieli byśmy porównać go do modelu zegarka Apple, będzie dostępny w dwóch wersjach kolorystycznych "gold lub silver" . Zegarek prezentuje się całkiem ciekawie, aczkolwiek według mojej subiektywnej opinii, trochę zbyt kobieco ( zwłaszcza wersja złota), no i ogólnie jest ciut za wielki ;).
Specyfikacje jakie można na chwilę obecną znaleźć w internecie dla Oukitel A28 zawierają takie informacje jak : - 1,54-calowy ...
Testuje aplikacje antykradzieżową Cerberus. Póki co działa świetnie. Zainstalowałem ją przez sklep google play, dodałem ją do aplikacji systemowych za pomocą Titanium. Jednak ta metoda ma jedną wadę. Nie da się zdalnie włączyć Lokalizacji w telefonie. Z tego co się orientuje problem ten rozwiązuje wgranie aplikacji poprzez flash. Na stronie cerberusa możemy znaleźć: - Uninstall Cerberus from the device - Download cerberus.zip (choose the right file for your Android version) - Reboot the ...
Siswoo wyda trzy nowe telefony z budżetowej serii A Chocolate ze wsparciem dla LTE i androidem 5 Lollipop.
Siswoo adresuje serie 'Chocolate' dla kupującego którzy nie oczekują najszybszych procesorów i pojemnej pamięci RAM. Seria obejmie modele A4, A4 + i A5 z których każdy posiada tą samą podstawową konfigurację, ale w różnych rozmiarach i cenach. Podstawowe dane techniczne dla całej serii obejmują 64-bitowy procesor Mediatek MT6735 który taktowany jest zegarem o częstotliwości 1,2 ...
Siemanko. Nigdy nic nie kupowałem na amazon, może mi ktoś pomoc sprawdzić koszt przesyłki tego przedmiotu do Polski: http://www.amazon.com/gp/product/B003ZW ... PDKIKX0DER Ewentualnie znalezc taki sam z tansza wysyłką