Teraz jest 28 kwi 2025, o 22:09

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

ZUK kontratakuje! Wyświetlacz transparentny!

Wszyscy zapewne kojarzymy firmę ZUK ze swojego nowego premierowego smartfona Z1 o czym pisał sephot,
a który odbił się głośnym echem w świecie elektronicznej elektroniki. Firma postanowiła zaskoczyć po raz kolejny. Pokazała prototyp "smartfona" z transparentnym wyświetlaczem.Obrazek
Obrazek
Obrazek
Wszystko wygląda jak z filmu s-f. Zdumiewa w szczególności zdjęcie wyświetlone na takim wyświetlaczu, ale z drugiej strony zastanawia jak będzie rozwiązana sprawa zasilania samego ekranu bo przecież można by było zastosować technologię bezprzewodowego HDMI (WiDi ...
Czytaj więcej : ZUK kontratakuje! Wyświetlacz transparentny! | Wyświetlone : 2669 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Nowości

ogólne parametry tel - bateria, gps itp

witam, zamierzam zakupić smartfona i interesuje mnie kilka rzeczy (pytania pewno banalne, za co z góry przepraszam ale nie znam się a nie chciałbym popełnić błędu):

1. Na jakich procesorach jest dobry GPS?
trochę poczytałem i wychodzi na to żeby szukać raczej mediateki: 675x, 6735, 6595, Snapdragon 801. który byście polecili? Być może jeszcze jakieś inne?

2. Zauważyłem że wiele smartfonów ma wbudowaną baterie? jest to dobra opcja czy lepiej unikać i poszukać z wymienną? ...
Czytaj więcej : ogólne parametry tel - bateria, gps itp | Wyświetlone : 1777 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Pro powraca z Meizu MX5 Pro Plus

Do sieci trafiły zdjęcia sugerujące istnienie nowego flagowca Meizu, kolejnego modelu serii MX Pro.
Jakiś czas temu mogliśmy od Meizu usłyszeć o zakończeniu linii Pro co mogło być celowym zabiegiem marketingowym ale jak sugerują redaktorzy serwisu gizchina może to być również zwykły brak pomysłu na nazwanie nowego topowego modelu. Jako przykład przytaczają sytem dźwiekowy z MX4 Pro nazwany „retina sound” oraz akcje promocyjną nazwaną Think High (odlot- przyp. aut) rozpoczętą zaraz po aresztowaniu syna Jackie ...
Czytaj więcej : Pro powraca z Meizu MX5 Pro Plus | Wyświetlone : 7095 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Potrzebujesz dużego smartfona? 6,8" Lenovo Phab Plus

Obrazek

Trudno umiejscowić w jakieś kategorii sprzęt tej wielkości, ponieważ Lenovo Phab Plus to jeszcze nie tablet, ale z całą pewnością nie tylko smartfon... wy także średnio przepadacie za określeniem phablet? :P Lenovo Phab Plus dzięki zachowaniu przyzwoitych wymiarów, pozwala na trzymanie go przy uchu, bez przeświadczenia że dzwonimy z 10" calowego tabletu :mrgreen:

Za 2599 juanów (około 1530 zł) Lenovo proponuje nam rozwiązanie z dual sim, ...
Czytaj więcej : Potrzebujesz dużego smartfona? 6,8" Lenovo Phab Plus | Wyświetlone : 858 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Newsy pisane przez "Gości"

Hej!:)
Mam pytanie związane z pisaniem newsów. Czy jest możliwe napisanie przez nie-moderatora newsa w jakimś bera subforum typu "Nowości beta" i po akceptacji merytorycznej, językowej oraz czy już go nie było przez moderatora(admina) taki news trafiałby na stronę główną portalu? Nie wiem, czy to wina wakacyjnego okresu, czy braku ludzi, ale przez ostatni tydzień była premera XIAOMI Note 2, był pokaz transparetnego ekranu przez ZUK, JiaYu publikuje pierwsze screeny CyanogenMod'a w wersji 12.1 dla ...
Czytaj więcej : Newsy pisane przez "Gości" | Wyświetlone : 4975 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Iphone 6 z chin

Witam, przeglądając chińskie strony z telefonami zauważyłem ciekawą informację a mianowicie iphone 6 16 gb w cenie około 5 tys yuan
link http://www.189.cn/products/0139952498.html

Ktoś może mi to przybliżyć ? telefon oryginalny ?
Czytaj więcej : Iphone 6 z chin | Wyświetlone : 1682 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Mlais M9 Plus, budżetowiec za 300 zł

Niedawno mogliśmy przeczytać o wydajnym telefonie MLAiS M7 , a teraz możemy poznać budżetowca MLAiS M9 Plus którego wyceniono na niespełna 300 złotych.

Obrazek

Telefon jest adresowany dla mniej wymagających klientów, którzy telefonu nie używają jak konsoli do gier.
Telefon wyposażono w 5 calowy wyświetlacz qHD ( 960 x 540) pod którym kryje się ośmiordzeniowy procesor Mediatek MTK6592M o taktowaniu 1.4GHz który wspomagany jest przez układ graficzny Mali-450MP i 1GB pamięci RAM.
Urządzenie posiada dwie ...
Czytaj więcej : Mlais M9 Plus, budżetowiec za 300 zł | Wyświetlone : 1055 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Lenovo Vibe x2 aktualizacja Romu na 5.0

Witam. Posiadam od 3 dni telefon Lenovo Vibe x2 na ktorym obecnie posiadam system 4.4.2 mysle nad zmiana na nowszy 5.0 lub 5.1 z urządzenia po wejsciu w Ustawienia > informacje o telefonie > aktualizacja systemu nie moge wejsc w ta opcje. Powiedzcie czy warto instalowac nowsze oprogramowanie niz 4.4.2 na tym telefonie ? Jesli tak to gdzie je pobrac ? I czy pomoze to w problemie zwiazanym z chinskimi krzaczkami w niektorych miejscach jak ...
Czytaj więcej : Lenovo Vibe x2 aktualizacja Romu na 5.0 | Wyświetlone : 1760 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Operatorzy a najdłużej działające rozmowy wychodzące

Yo :-)

Ktoś może dysponuje wiedzą odnośnie tego który operator oferuje najdłuższe rozmowy wychodzące przy najniższym doładowaniu? Niektórym moje pytanie wydać się może śmieszne, ale wyjaśniająć- kilkukrotnie zdarzyło mi się, że mój telefon na imprezach dzwonił sobie z kieszeni do róznych ludzi, jak też będąc na totalnej bombie przewaliłem kilka telefonów, a jeden nawet udało mi się zalać w kieszeni :-D ...
Czytaj więcej : Operatorzy a najdłużej działające rozmowy wychodzące | Wyświetlone : 2106 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Prowizja Allegro - kalkulator

Witam,

Jest to mój pierwszy post, witam wszystkich:)

Stworzyłem mały kalkulator służący do obliczania prowizji Allegro. Myślę, że komuś się przyda. Będę wdzięczny za każdą konstruktywną krytykę.Kalkulator jest responsywny, więc można z niego korzystać na urządzeniach mobilnych.

Adres strony: http://alleprowizja.pl

Ps. marxxx dzięki za zgodę na publikację. Duża część użytkowników korzysta z Allegro i sądzę, że kalkulator będzie pomocny.

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Prowizja Allegro - kalkulator | Wyświetlone : 3436 | Odpowiedzi : 7 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570