Teraz jest 30 kwi 2025, o 19:44

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Cubot S9 z podwójną kamerą, 6GB RAM i snapdragonem 823

Cubot zaskakuje nas coraz bardziej, po serii udanych budżetowych telefonów firma planuje flagowca z podwójna tylna kamerą, procesorem snapdragon 823 i 6GB RAM
http://gadzet.telchina.pl/cubot-s9-podw ... a-6gb-ram/

Wczoraj pisałem o telefonie Xiaomi Redmi Note 3 z podwójna kamerą, a już mamy zapowiedz kolejnego telefonu w technologi Dual Camera, Cubot S9
Obrazek
Cubot do tej pory specjalizował się w produkcji budżetowych telefonów, ale ostatnie sukcesy ośmieliły firmę i już wkrótce zobaczymy ...
Czytaj więcej : Cubot S9 z podwójną kamerą, 6GB RAM i snapdragonem 823 | Wyświetlone : 1984 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

Sterowanie automatyką i alarmem w budynku

Prowadzimy sklep w centrm miasta. Mamy 3 duże przeszklone witryny. Zastanawiamy się nad zamontowaniem rolet antywłamaniowych + systemu alarmowego. Już raz ktoś nam uszkodził szybę i chcielibyśmy tego uniknąć w przyszłości. Alarm – w sumie się nie znam, ale chyba taki na czujniki ruchu będzie najlepszy?
Czytaj więcej : Sterowanie automatyką i alarmem w budynku | Wyświetlone : 1697 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HydePark

8 urodziny everbuying.net

Trwa właśnie druga runda urodzinowej promocji w everbuying.net. Z tej okazji można kupić elektronikę w atrakcyjnych cenach, a użytkownicy forum telchina mogą otrzymać powerbank Xiaomi 16000mAh lub smartwatch.
http://gadzet.telchina.pl/osme-urodziny-everbuying-net/

Trwa właśnie druga runda jubileuszowej promocji w everbuying.net Obrazek
Z okazji ósmych urodzin sklep everbuying.net przygotował w atrakcyjnych cenach wiele smartfonów, tabletów, smartwatchy i wszelkiej innej elektroniki. Najtańsze gadżety można kupić od 0.01$ Więcej szczegółów można znaleźć na stronie promocji. ...
Czytaj więcej : 8 urodziny everbuying.net | Wyświetlone : 1583 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Xiaomi Redmi Note 4 z podwójnym obiektywem i Helio X20

Xiaomi przygotowuje kilka nowych modeli, ciekawie zapowiada się Redmi Note 4 który ma posiadać podwójny obiektyw tylnej kamery i procesor Helio X20.

http://gadzet.telchina.pl/xiaomi-redmi- ... na-kamera/
Podwójne kamery stają się coraz bardziej popularne, planowany Xiaomi Redmi Note 4 także może posiadać podwójny obiektyw z tyłu urządzenia.
Obrazek
Premiera Xiaomi Max już za nami, teraz firma skupia uwagę na kolejnej generacji Xiaomi Mi Note. Nowy telefon XiaomiNote ma podobno posiadać zakrzywiony ...
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi Note 4 z podwójnym obiektywem i Helio X20 | Wyświetlone : 2056 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Najlepsze aplikacje do robienia zdjęć na Androida - test

Najlepsze aplikacje do robienia zdjęć na Androida - test

Celem było znalezienie tej najlepszej.
Ale jak dobrze wiemy, bywa że o jednogłośny werdykt bywa ciężko, a czasem wyróżniamy za cechy pośrednie, to i kilka słów o testowanych kamerach.

Testy przebiegały na Androidzie 6.0. Nie każda aplikacja musi być dostępna na Twój telefon, lub posiadać pełną funkcjonalność.
Od Androida 5 wprowadzono nowe API dla aparatu.

Przeglądałem kilka ciekawych artykułów w Internecie z listami różnych najlepszych aplikacji ...
Czytaj więcej : Najlepsze aplikacje do robienia zdjęć na Androida - test | Wyświetlone : 8569 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

Jak najlepszy aparat

Cena (bez VAT): 700 zł
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: Bez znaczenia
Ilość RAM/ROM/Procesor: Min 2 GB ram i przynajmniej 4 rdzenie
Dual/Single sim: Bez znaczenia
Preferowane marki:
UMI Touch
LeTV x600
Asus zenfone 2
Elephone P8000
UMI Iron
Honor 5x
Doogee F5
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): Polska
Wymagania (parametry, funkcje): Bardzo dobrej jakości aparat
Opis: -
Czytaj więcej : Jak najlepszy aparat | Wyświetlone : 3185 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Navi 7Cali

Witam.Kto poleci nawigację z aliexpress, 7 cali do 80$?
Czytaj więcej : Navi 7Cali | Wyświetlone : 1599 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Złącze słuchawkowe USB C w Vernee Apollo Lite

Kolejny telefon wykorzysta USB C do przesyłu dźwięku do słuchawek. Czy ten standard zawojuje rynek smartfonów i słuchawek?
http://gadzet.telchina.pl/vernee-thor-z ... owe-usb-c/

Testowany ostatnio Vernee Thor sprzedaje się świetnie, ale Vernee nie spoczywa na laurach i przygotowuje swój flagowy model Vernee Apollo, który ma zadebiutować już za dwa miesiące.
Obrazek
Jeszcze wcześniej zobaczymy wersję Apollo Lite który idąc śladem LeEco Le2 będzie posiadał złącze słuchawkowe USB typu C, które posłuży ...
Czytaj więcej : Złącze słuchawkowe USB C w Vernee Apollo Lite | Wyświetlone : 1575 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Wersja Międzynarodowa a Chińska

Witam, na wstępie proszę o wyrozumiałość jestem zielony w temacie Chińskich telefonów.
Nie wiem czy pytanie zamieściłem w dobrym dziale ale jakość ten mój temat nigdzie mi nie pasował (w razie czego proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu)

Planuje zakup telefonu, prezent dla małżonki na urodziny w lipcu, zasadziłem się na Meizu m3 Note wersja srebrno biała 16 gb (bo wiem że trafił by w jej gust), natomiast wersji międzynarodowej jeszcze nie ma (wiem jest ...
Czytaj więcej : Wersja Międzynarodowa a Chińska | Wyświetlone : 2851 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

GREE 2 telefon z 6-calowym ekranem oraz procesorem Snapdrago

GREE, nie jest znaną marką wśród producentów telefonów, w zasadzie sam słyszałem o tej firmie dopiero kilka dni temu, kiedy pojawiły się pierwsze informacje o nowym smartfonie, nad którym pracuje GREE, a który ma mieć ponoć bardzo mocną specyfikację.

Obrazek
Gree 2, bo tak nazywa się nowy smartphone, posiadał będzie metalową obudowę, 6-calowy ekran o rozdzielczości 2K, sercem urządzenia będzie procesor Snapdragon 820, wsparty 4GB pamięci operacyjnej RAM oraz 32GB lub 64GB pamięci operacyjnej ROM, ...
Czytaj więcej : GREE 2 telefon z 6-calowym ekranem oraz procesorem Snapdrago | Wyświetlone : 1723 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165499 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570