Teraz jest 13 sie 2025, o 14:19

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Meizu MX6 z 6GB pamięci RAM ?

W chińskich mediach pojawiły się pogłoski na temat Meizu MX6, który to ma wspierać aż 6GB pamięci RAM.Obrazek
MX to flagowa seria telefonów Meizu, MX5 był wydany w dwóch wersjach, wersja Pro posiadała procesor Exynos, natomiast MX5 był zasilany przez Helio X10.

Podobnie może być z MX6, gdzie podstawowa wersja będzie posiadała chipset Helio X20, Natomiast wersja Pro może posiadać procesor samsunga lub amerykańskiego Snapdragona. Helio X20 nie zdobył szturmem rynku, jak jego poprzednik. Do ...
Czytaj więcej : Meizu MX6 z 6GB pamięci RAM ? | Wyświetlone : 3336 | Odpowiedzi : 17 | Dział : Nowości

ZUK Z1 Sandalwood tylko czy warto ?

Zuk przedstawił oficjalnie nową wersję swojego telefonu Z1 czyli Sandalwood, będzie ona droższa od swojej "zwykłej" wersji, tylko czy warto dopłacić za taką stylizację ?

Obrazek

Telefon ma otrzymać 5,5 calowy wyświetlacz o rozdzielczości 1080P, pod maską znajdziemy procesor Qualcomm Snapdragon 801, wsparty 4GB pamięci RAM oraz 64GB pamięci wbudowanej ROM, jeśli chodzi o optykę to telefon ma otrzymać matrycę 13MP z tyłu oraz 8MP z przodu, a to wszystko działać będzie na baterii 4100mAh. ...
Czytaj więcej : ZUK Z1 Sandalwood tylko czy warto ? | Wyświetlone : 1695 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Pojawią się dwie nowe wersje Redmi 3 !

W serwisie TENAA pojawiła się informacja o aż czterech nowych telefonach od Xiaomi, co ciekawe dwa z tych nowych telefonów beda to nowe wersje Redmi 3 o kodowej nazwie 2015810 oraz 2015817.

Obrazek

Wersja 2015817 posiadać będzie baterię 3000mAh, ekran o rozmiarze 5 cali i sądząc po wielkości baterii będzie to tańsza wersja (budżetowa) Redmi 3, natomiast model 2015810 będzie posiadał baterię 4000mAh oraz również 5-calowy wyświetlacz, niestety narazie nie wiele wiadomo o dokładnej specyfikacji, ...
Czytaj więcej : Pojawią się dwie nowe wersje Redmi 3 ! | Wyświetlone : 2781 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Nowości

Esperanza Dream Tab 7 MX2 - uszkodzony soft :-(

Witam wszystkich, proszę o pomoc w ożywieniu Dream Esperanza DREAM TAB7 MX2 ETB 107. Tablet był na androidzie 4.2.2, niestety wgrane jakieś kombinowane oprogramowanie z dodatkami spowalniało tablet. Próba wgrania oryginalnego softu za pomocą MTK Droid Root zakończyła się fiaskiem.
Teraz tablet zatrzymuje się na logo i restartuje.
Jest możliwość wejścia do Boot Mode i nic poza tym, recorvery nie działa.
Ps. może ktoś ma soft do tego modelu bo penie mój nie był dedykowany
Czytaj więcej : Esperanza Dream Tab 7 MX2 - uszkodzony soft :-( | Wyświetlone : 1850 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Grupa FB Android-ROM/TWRP/ROOT-Szybkie pytania i odpowiedzi

Forumoiwcze jako że ostatnimi dniami miałem wiele pytań i szukałem pomocy w kwestii wgrania nowego ROMA, TWRP, oraz ROOTA szukałem pomocy na forach telchina.pl forum.android.com.pl itp ale jak wiaodomo zanim uzyska się odpowiedź na forum czasami minie sporo czasu bo ludzie nie siedzą tyle co na FB. W związku z tym założyłem dwie publiczne grupy na FB:

" Android - ROM/TWRP/ROOT - Szybkie pytania i odpowiedzi" https://www.facebook.com/groups/1104771879574539/

„Smartfony/elektronika z ...
Czytaj więcej : Grupa FB Android-ROM/TWRP/ROOT-Szybkie pytania i odpowiedzi | Wyświetlone : 1751 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Giveaway: Tv Box i kupony zniżkowe od sklepu TOMTOP (wpisy)

Zapraszam wszystkich użytkowników forum do kolejnego Giveaway, tym razem sklep http://www.tomtop.com chce podarować społeczności telchina.pl Tv Box i kupony zniżkowe.
Obrazek
Aby wziąć udział w rozdawce, wykonaj trzy poniższe punkty, punkt drugi nie jest obowiązkowy.

1. Odwiedź sklep tomtop.com , wybierz dwa produkty, skopiuj linki tych produktów , wklej w tym temacie i napisz o nich jakiś komentarz, opinie.
2. (Niewymagane) udostępnij link do tego Giveaway na innym forum, blogu , facebooku lub innej stronie ...
Czytaj więcej : Giveaway: Tv Box i kupony zniżkowe od sklepu TOMTOP (wpisy) | Wyświetlone : 13025 | Odpowiedzi : 20 | Dział : Konkursy

Xiaomi Mini Bluetooth Speaker, bardzo mały głośnik

Zbliża się wiosna , a co za tym idzie majówki, pikniki i różne wiosenne wypady. Doskonale w takich okolicznościach spisze się głośnik bezprzewodowy. Xiaomi wypuściło kolejny , tym razem bardzo mały głośnik Bluetooth
Obrazek
Xiaomi Mini Bluetooth Speaker został wyposażony w wysokiej klasy membrany pozwalające na odtwarzanie dźwięku wysokiej jakości. Głośnik jest zbudowany z aluminium, jest bardzo małych rozmiarów: 52*52*25mm i waży jedynie 60g.

Głośnik można zabrać wszędzie tam, gdzie swojego smartfona i cieszyć się ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mini Bluetooth Speaker, bardzo mały głośnik | Wyświetlone : 1719 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Letv x900

Hej. Chciałem się was spytać co sądzicie o Letv x900? Czy opłaca się go kupować?

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Jeśli w złym wątku to napisałem to przepraszam.
Czytaj więcej : Letv x900 | Wyświetlone : 2065 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Doogee F7 Pro osiągnął 93476 pkt w Antutu

Doogee specjalizuje się w produkcji budżetowych telefonów, które kieruje głownie na rynek europejski. W tm roku firma chce zagościć też w segmencie telefonów z górnej półki z modelem F7 ProObrazek
Doogee F7 Pro miało zostać pokazane na sympozjum MWC w Barcelonie, ale telefon nie był jeszcze w pełni gotowy.
Obecnie firma już testuje pierwsze egzemplarze i pochwaliła się wynikami uzyskanymi w antutu. Telefon Doogee F7 Pro w benchmarku Antutu zdobył 93,476 punktów.Obrazek
Obrazek

Specyfikacja Doogee ...
Czytaj więcej : Doogee F7 Pro osiągnął 93476 pkt w Antutu | Wyświetlone : 1799 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Uniwersalna ładowarka bezprzewodowa do telefonu

Witam, zastanawiam się nad zakupem takiego "bajera" ( do testów i do użytku codziennego jak by się spodobało ;) ), już od dłuższego czasu myślę czy warto, może ktoś z was tego używa i jest w stanie opisać faktyczna przydatność i wygodę posiadania takiego rozwiązanie w zwykłym telefonie ? Warto wydać te 10-15$ na takie "cuś" ?

Obrazek
Czytaj więcej : Uniwersalna ładowarka bezprzewodowa do telefonu | Wyświetlone : 5483 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164964 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580