Teraz jest 30 kwi 2025, o 19:40

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Data wysyłki niedrogiego telefonu OUKITEL C3 ujawniona

Niewielu z was pewnie zna tą markę, ale warto się z nią zapoznać, jakiś czas temu pisałem już o nieoficjalnej zapowiedzi tego telefonu, ale od tamtej pory, pojawiło się trochę nowych materiałów prasowych, a także wiemy już kiedy zacznie się wysyłka OUKITEL C3 do kupujących.

Obrazek
ObrazekTelefon dostępny będzie w bardzo szerokiej gamie kolorystycznej, a mianowicie białym, ciemno niebieski, złoty róż, czarnym oraz błękitnym, podczas projektowania tego modelu OUKITEL inspirowano się diamentem, widać to zwłaszcza ...
Czytaj więcej : Data wysyłki niedrogiego telefonu OUKITEL C3 ujawniona | Wyświetlone : 1677 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Serwis telefonów Chińskich marek

Witam,
Rozbiłem wyświetlacz w LeTV x500. Chcę go naprawić z ubezpieczenia, a likwidator szkód potrzebuje nie tylko opinii serwisu, ale także faktury VAT. Jestem w kropce, a nie chcę płacić za naprawę z własnej kieszeni, skoro mogę te koszty pokryć z kieszeni ubezpieczyciela ;-)
Czy ktoś posiada (w pełni legalny, hehe) serwis, który mógłby mi wydać taką opinię oraz fakturę VAT?
Czytaj więcej : Serwis telefonów Chińskich marek | Wyświetlone : 3242 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Giveaway: Smartwatch i Powerbank od everbuying.net

Sklep everbuying.net obchodzi swoje 8 urodziny i z tej okazji rozdaje prezenty. Ale nie tylko na stronie sklepu można zdobyć coś za darmo, sklep za pośrednictwem forum telchina.pl pragnie zrobić giveaway w którym będzie można za darmo dostać powerbank Xiaomi i smartwatch.
Obrazek

Nagrodami są:
Power Bank Xiaomi 16000mAh
Smartwatch Rthyn L6

Konkurs równolegle odbywa się na dwóch stronach www, ale nagrodę będzie mógł wybrać zwycięzca z forum telchina, druga nagroda przypadnie zwycięzcy na innej ...
Czytaj więcej : Giveaway: Smartwatch i Powerbank od everbuying.net | Wyświetlone : 27470 | Odpowiedzi : 53 | Dział : Konkursy

Tłumaczenie instrukcji obsługi

Jeżeli chodzi o tłumaczenia instrukcji obsługi - to robicie to sami? Czy zlecacie komuś? Mówię o instrukcji obsługi w języku angielskim, bo z chińskiego to nawet nie ma opcji :)
Czytaj więcej : Tłumaczenie instrukcji obsługi | Wyświetlone : 1641 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Meizu z zakrzywionym ekranem od Samsunga

Wszystko wskazuje na to, że niebawem zobaczymy telefon Meizu z zakrzywionym ekranem od Samsunga. W sieci pojawiły się zdjęcia z działającym telefonem.
http://gadzet.telchina.pl/zakrzywiony-e ... nie-meizu/

Samsung zapoczątkował modę na wygięte wyświetlacze, nic więc dziwnego że czołowi chińscy producenci jak Huawei, Xiaomi i Meizu chcą poszerzyć swoje portfolio o takie urządzenia.
Obrazek
Pierwszych chińskim producentem telefonów z zakrzywionym po boku wyświetlaczem jest Vivo z modelem XPlay 5. Rozwiązanie to jest ...
Czytaj więcej : Meizu z zakrzywionym ekranem od Samsunga | Wyświetlone : 1596 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

MIUI 8 i Mi MAX oficjalnie. MIUI 8 co nowego?

Dziś oficjalnie zadebiutował pierwszy fablet Xiaomi, Mi Max oraz najnowsza odsłona nakładki MIUI w ósmej wersji.
Zapewne najwięcej z was czeka na 17 czerwca kiedy to zadebiutuje MIUI 8 który przyniesie kilka zmian.
Jakie zmiany w MIUI 8, debiut Mi MAX

Na dzisiejszej konferencji zadebiutował pierwszy fablet Xiaomi Mi Max a wraz z nim MIUI 8.
Obrazek
Jak już wcześniej pisałem, Xiaomi Mi Max ma wyświetlacz 6,44 cala. Jest zasilany przez procesor Snapdragon 650/652, oraz ...
Czytaj więcej : MIUI 8 i Mi MAX oficjalnie. MIUI 8 co nowego? | Wyświetlone : 2794 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Nowości

Wyciekły zdjęcia Xiaomi Mi Band 2

CZy nowa opaska Xiaomi Mi Band zdobędzie popularność jak jej poprzednie wersje, czy może lepiej poczekać na zegarek Xiaomi, lub nabyć inny jak np. smartwatch NO.1 D5
http://gadzet.telchina.pl/xiaomi-mi-band-2-zdjecia/

Xiaomi Mi Band 2 pomimo wcześniejszych zapewnień nie trafił jeszcze do sprzedaży, za to łatwo można kupić podróbkę. Tymczasem w sieci pojawiły się zdjęcia oryginalnej opaski Mi Band 2.
Obrazek66
Opaski MiBand i MiBand 1S zdobyły duże grono zadowolonych użytkowników, co ...
Czytaj więcej : Wyciekły zdjęcia Xiaomi Mi Band 2 | Wyświetlone : 1515 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

5.5 - calowy telefon 360 N4 oficjalnie zapowiedziany

Sporo się mówi w ostatnich dniach o 360 N4, który specyfikacją oraz designem zwrócił swoją uwagę wielu osób, wygląda jednak na to, że również cena tego telefonu będzie bardzo atrakcyjna.

Obrazek
Telefon 360 N4 będzie telefonem ze średniej półki ale jeśli spojrzymy na jego bardzo dobrą specyfikację to można by rzec, iż konkurencji z tej półki cenowej nie bardzo mają jak powalczyć z nim.

Urządzenie otrzyma 5.5 - calowy ekran o rozdzielczości 1080p, na froncie ...
Czytaj więcej : 5.5 - calowy telefon 360 N4 oficjalnie zapowiedziany | Wyświetlone : 1711 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Nadchodzi nastepca kamery Yi, czyli Yi 2 4K

Kamera Yi, była przez pewien czas swego rodzaju hitem na półce amatorskich rozwiązań, a i do dnia dzisiejszego jest jednym z kilku dobrych wyborów jeśli chodzi o kamery sportowe w swoim przedziale cenowym, dlatego nie dziwi zapowiedz Xiaomi Yi 2.

Obrazek

Na chwilę obecna Xiaomi ujawniło niewiele szczegółów ze specyfikacji swojej nowej kamery, pewne jest, że znajdziemy w niej 2.19 calowy ekran, który zasilany będzie baterią 1.400mAh, urządzenie będzie też mogło nagrywać wideo w 4K, ...
Czytaj więcej : Nadchodzi nastepca kamery Yi, czyli Yi 2 4K | Wyświetlone : 1787 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Dual sim + sd karta pilnie

Witam.
Jestem na etapie zakupu telefonu.
Zaueazylem iz nowe telefony maja wkladane 2.karty sim +sd z boku telefonu otwierany na tzw. Klucz.
Czy w zwiazku z tym 2 karty maga proacowac rownoczesnie z karta sd . Czy np. 1 karta sim + karta sd lub druga karta sim?
Prosze o pomoc

galeria:
http://www.hdtv.com.pl/forum/showthread.php?t=125913
Czytaj więcej : Dual sim + sd karta pilnie | Wyświetlone : 2061 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165499 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570