Teraz jest 14 sie 2025, o 06:43

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Sklepy, które pomagają uniknąć VAT

Zakładam wątek, w którym będziecie mogli umieszczać sprzedawców, którzy w ten czy inny sposób pomagają w uniknięciu VATu.

Kilka istotnych założeń tego tematu:

Podajemy dokładne informacje:
- nazwa sklepu, link (bez reflinków)
- wysyłka z Chin czy EU
- rodzaj wysyłki
- sposób na uniknięcie VAT (ubezpieczenie, wysyłka z EU, przepakowanie w EU, in.)
- szczegóły - wysokość ubezpieczenia, sposób odzyskania zapłaconego VAT itp.

Podajemy wyłącznie sprawdzone informacje, żadnych gdybań i "wydajemisię"
Nie podajemy po ...
Czytaj więcej : Sklepy, które pomagają uniknąć VAT | Wyświetlone : 52028 | Odpowiedzi : 122 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Doogee Y300 z 64GB ROM za 120$

Budżetowe telefony charakteryzują się małą pamięcią wewnętrzną, Wyjątkiem jest nowy telefon Doogee Y300 który posiada 64GB ROM i kosztuje tylko 120$ .
Obrazek
Budżetowe telefony najczęściej oferuj a nam 16GB pamięci RAM i slot kart pamięci. Wyścig na procesory, baterie i pamięć RAM już trwa w segmencie najtańszych telefonów, teraz zapowiada się że będzie wrosła powierzchnia na aplikacje użytkowników.
https://www.youtube.com/watch?v=KfjOOWa0jZc

Telefon Doogee Y300 standardowo posiada 32GB pamięci ROM, jednak złota wersja będzie posiadała 64 GB ...
Czytaj więcej : Doogee Y300 z 64GB ROM za 120$ | Wyświetlone : 1751 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

ZTE Axon 2 dostrzeżony w Antutu

Najnowszy flagowiec ZTE Axon 2 chwali się wynikami zdobytymi w Antutu.

Obrazek
Na screenie Antutu który wyciekł do sieci widać bardzo dobry wynik antutu 140,086, ZTE Axon występuje pod nazwą kodową A2017.

Tak dobry wynik Antutu nie jest zaskoczeniem dla urządzeń z wyposażonych w chipset Qualcomm Snapdragon 820 które wspierane są przez układ graficzny Adreno 530. ZTE Axon posiada wyświetlacz 2K (2560 x 1440) i w tym wypadku taki wynik Antutu robi duże wrażenie.
Z ...
Czytaj więcej : ZTE Axon 2 dostrzeżony w Antutu | Wyświetlone : 1644 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Teclast x16 Pro - czysta instalacja win10

Witam! To może nie do końca ten dział, ale nie znalazłem zakładki Teclast lub rozwiązywania problemów z Windowsem, a to DUAL BOOT więc Androida też ma :)
Problem u mnie jest taki: chciałem zrobić czystą instalację win10. Niestety tablet nie bootuje się z USB (korzystałem z kilku penów) i robiłem bootowalny windows na 3 sposoby używając Rufus'a. W biosie pen'ów też nie widać, więc nie mogę ręcznie z nich wystartować. Udało mi się spod windowsa ...
Czytaj więcej : Teclast x16 Pro - czysta instalacja win10 | Wyświetlone : 1967 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Chuwi w oficjalnej dystrybucji w Polsce

Kolejna chińska firma wprowadza swoje urządzenia na polski rynek, tym razem jest to popularny u nas producent tabletów Chuwi.Obrazek
Oficjalnym dystrybutorem sprzętu Chuwi w Polsce została Firma CDD Centrum Dystrybucji Drygalski. Firma posiada wszelkie certyfikaty do reprezentowania marki. Na oficjalnej stronie pijawiła się też polskojęzyczna subdomena http://pl.chuwi.com/

Z komunikatu firmy można się dowiedzieć, że firma oferuje roczną gwarancję na sprzęt Chuwi zakupiony w ramach jej dystrybucji lub bezpośrednio od ...
Czytaj więcej : Chuwi w oficjalnej dystrybucji w Polsce | Wyświetlone : 3581 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Nowości

Śmieszne linki

Obrazek
Czytaj więcej : Śmieszne linki | Wyświetlone : 4068 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Humor

Tajemniczy 4.3-calowy telefon Xiaomi

Niedawno pojawiły się w sieci informacje o nowym telefonie Xiamoi z ekranem 4.3 cala, wygląda na to że ten gigant chce zagospodarować obszar telefonów z małym ekranem, który ostatnio jest bardzo zaniedbany.

Obrazek

Telefon Xiaomi prawdopodobnie będzie miał powalczyć z nowym telefonem iPhone o klientów preferujących małe ekrany, nie jest niestety znana specyfikacja telefonu, "gdyba się" że otrzyma procesor Snapdragon 820 z 3 GB pamięci RAM i 32GB pamięci wbudowanej, prawdopodobnie ekran z rozdzielczością 720p. ...
Czytaj więcej : Tajemniczy 4.3-calowy telefon Xiaomi | Wyświetlone : 2531 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

Jaki rom do telefonu? galaxy note 4

Cześć wszystkim Na wakacjach zakupiłem podróbke telefonu pod nazwą s900 galaxy note od nie jakiej firmy Smart phone. Do grudnia wszystko super dzialało, lecz nagle telefon został zawirusowany (na pulpicie pojawiały mi się ikony aplikacji których nie pobierałem, pobierało jakieś chinskie aplikacje i wywalało na ekranie reklamy ) Próbowałem to naprawiać lecz żaden antywirus z tym nie dawał rady. I na początku nowego roku po wyłączeniu telefonu nie mogłem już o uruchomić. Przy uruchamianiu podświetla ...
Czytaj więcej : Jaki rom do telefonu? galaxy note 4 | Wyświetlone : 2495 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

NFC jako odczyt karty studenckiej

Cześć, mam takie pytanie odnosnie nfc. Czy ktoś z Was używał np takiej aplikacji jak farebot do odczytu karty np studenckiej w celu przejścia np przez bramki na uczelnię? Czy coś takiego wchodzi w grę oprócz kart płatniczych? Dzięki Mimek08
Czytaj więcej : NFC jako odczyt karty studenckiej | Wyświetlone : 1832 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Cubot Dinosaur i X17S już w kwietniu

Cubot w Kwietniu wyda dwa nowe smartfony, Cubot X17S i Cubot Dinosaur .
Obrazek
Dinosaur wyposażony został w 5,5-calowy wyświetlacz HD, czterordzeniowy chipset MT6735A .
Dinosaur jesł łudząco podobny do Xiaomi Redmi 3 lecz ma plastikową obudowę. W odróżnieniu od Redmi 3, Dinosaur obsługuje wszystkie polskie pasma LTE (1/3/7/20 ) jest wyposażony w 3 GB pamięci RAM, 16 GB pamięci na aplikacje. Smartfon posiada 8-megapikselowy aparat z tyłu i akumulator o pojemności 4150mAh.
Całość pracuje ...
Czytaj więcej : Cubot Dinosaur i X17S już w kwietniu | Wyświetlone : 2699 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164964 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580