Teraz jest 2 maja 2025, o 05:11

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

[POMOCY] Opłata

Witam, z gory mowie ze jestem totalnie zielony w sprawach zakupow na ali oraz w sprawach zwiazanych z bankami itp itd dlatego chcialbym dowiedziec sie pewnej rzeczy, na ktora mimo miliona poradnikow nie potrafie z jakiegos powodu znalezc odpowiedzi i licze na to ze ktos z was bedzie na tyle mily ze mi pomoze i ladnie wyjasni. Mianowicie chodzi o to ze chcialbym dokonac pierwszego zakupu na ali natomiast nie wiem z jakimi kosztami bedzie ...
Czytaj więcej : [POMOCY] Opłata | Wyświetlone : 1850 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

[Le 1 PRO x800] HARD BRICK - Poradnik

Źródło: http://forum.xda-developers.com/leeco-le1-pro/how-to/leeco-le-1-pro-x800-hard-brick-fix-t3393161

NIE BIORE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA ŻADNE SZKODY WYWOLANE PRZEZ NIEUMIEJETNE KORZYSTANIE Z PORADNIKA.

Nie jestem autorem poradnika, korzystając z niego postanowiłem go przetłumaczyć i dodać kilka rzeczy do siebie. Na pewno się przyda

Wymagania:
- Urządzenie Le 1 Pro z HARD BRICKiem(x800) (HARD BRICK = NIC SIĘ NIE DZIEJE, nie włącza się, nie można wejść w fast boot ani recovery, mimo prób włączenia, podłączenia do ładowania telefon dalej wisi na czarnym ekranie)
- Komputer ...
Czytaj więcej : [Le 1 PRO x800] HARD BRICK - Poradnik | Wyświetlone : 4668 | Odpowiedzi : 9 | Dział : ROM'y i modyfikacje

Mlais m7 Problem z digitizerem

Witam.
Od prawie roku jestem właścicielem telefonu jak w temacie. Od kilku tygodni po wzbudzeniu telefonu ten zaczął przestawać reagować na dotyk. Po kilku próbach odblokowanie przesunięciem palca było możliwe. Problem z czasem zaczął się pogłębiać. Na chwilę obecną potrzeba czasem nawet kilkunastu prób żeby telefon zaczął reagować na dotyk. Czasami podczas normalnego użytkowania (zwykle jakaś gra - temperatura?) dotyk też przestanie działać...
Proszę o info czy da się to jakoś naprawić? Wymiana digitizera? Jakiś ...
Czytaj więcej : Mlais m7 Problem z digitizerem | Wyświetlone : 1808 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

LG G4 problem z wejściem do "android system recovery"

Witam!

Niedawno zakupiłem telefon dla swojej dziewczyny LG G4, poklikała coś dziwnego że telefon masakrycznie zaczął się zawieszać.
Hard reset robiłem ale to nic nie daje. Pomyślałem...może warto system przeinstalować, wszystko było by okej gdyby nie fakt, że zapomniała loginu i hasła do konta na androidzie(nie można wpisać nowego - musi być ten sam). Wiem że "android system recovery" da się odpalić na tylnych przyciskach (niestety nie udało mi się tego zrobić mimo wielu prób). ...
Czytaj więcej : LG G4 problem z wejściem do "android system recovery" | Wyświetlone : 1914 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Doogee X5 Max Pro w sprzedaży

Doogee X5 zdobył spore grono zwolenników także w Polsce, teraz nadeszła kolejna wersja tego telefonu, tym razem z LTE, Androidem 6 i skanerem linii papilarnych za jedyne 330zł (410zł z Vatem)
http://gadzet.telchina.pl/doogee-x5-max ... m-6-335zl/
Niedawno testowałem Doogee X5 który doczekał się kolejnej wersji, po Doogee X5 Max nadeszła wydajniejsza wersja Pro.
Obrazek
Doogee X5 Max Pro to ulepszona wersja X5 Max, ponieważ stosowany chipset MT6737 wydajniejszy od budżetowego MT6580 ...
Czytaj więcej : Doogee X5 Max Pro w sprzedaży | Wyświetlone : 2602 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

LeEco 821, Killer z 8GB RAM i 21MPx

LeTV LeEco chce wypuyścić kolejnego killera, tym razem smartfon ma posiadać aż 8GB pamięci RAM i aparat z matrycą 25 megapikseli.
http://gadzet.telchina.pl/kolejny-kille ... z-8gb-ram/
LeEco Le Max 2 to obecny flagowiec firmy i jeden z najwydajniejszych telefonów na świecie. Najwidoczniej druga pozycja w rankingu Wydajności antutu firmie nie wystarcza, LeEco 821 z 8GB RAM może pozwoli odzyskać pozycję lidera. Obrazek
Snapdragon 821 jest następcą Snapdragon 820, oczekuje się, że ...
Czytaj więcej : LeEco 821, Killer z 8GB RAM i 21MPx | Wyświetlone : 1599 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

ASUS zaprezentował ZenFone Pegasus 3

ASUS powiększy swoją rodzinę w tym roku o telefon ZenFone Pegasus 3, będzie on trochę słabszy pod względem specyfikacji od zapowiedzianej w tym miesiącu serii ZenFone 3.

Obrazek
Telefon prezentuje się bardzo ładnie, co nie dziwi, ASUS zawsze posiadał ładny design w swoich urządzeniach. Pegasus 3 otrzyma metalową konstrukcję oraz skaner linii papilarnych, pod maską znajdziemy cztero-rdzeniowy procesor MT6737, wsparty 2GB pamięci RAM i 16GB pamięci ROM lub 3GB pamięci RAM i 32GB pamięci wbudowanej ...
Czytaj więcej : ASUS zaprezentował ZenFone Pegasus 3 | Wyświetlone : 2315 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Niemal bezramkowy Elephone S3 w moich rękach.

W ostatnim czasie Elephone wydał kilka telefonów jak P8000, P9000 czy M2, jednak firma nadal nie zdobyła większej popularności w Chinach. Jednak marka ta pragnie zdobyć szerszy rozgłos, ma jej w tym pomóc najnowszy flagowiec, Elephone P9000 Edge, który będzie się wyróżniał ekranem bez bocznych ramek i doskonałymi osiągami. Telefon jeszcze nie trafił do sprzedaży, ale już możemy poznać jego namiastkę, budżetowy S3 który wyróżnia się minimalnymi ramkami bocznymi.Obrazek
Elephone S3 jest pięknym telefonem o ...
Czytaj więcej : Niemal bezramkowy Elephone S3 w moich rękach. | Wyświetlone : 4478 | Odpowiedzi : 18 | Dział : Nowości

Telefon z IBuyGou.com - co z ładowarką?

Witam, dzisiaj zakupiłem telefon z IBuyGou.com(Xiaomi Redmi Note 3 Pro) z kilkoma akcesoriami. Po zrobieniu zamówienia i dokonania wszelakich płatności zadałem sobie pytanie "co z ładowarką jeżeli telefon idzie z Chin".
Ten sklep dodaje ładowarki z standardem europejskim(2 pin) czy muszę oddzielnie takową dokupić?
Czytaj więcej : Telefon z IBuyGou.com - co z ładowarką? | Wyświetlone : 1935 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

PLAY promocja przeniesienie numeru

Może kogoś zainteresuje taka opcja:
Play daje bonusy za rejestrację numeru i dla przenoszących też :-)
Pełne wyjaśnienie promocji i kody opisane są tu: http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?f=22&t=86090
Robimy tak:
Rejestrujemy swoje freemium przez zalogowanie się na stronie virgin i wpisujemy swoje dane.
Idziemy do salonu play i przenosimy numer.
Gdy numer jest przeniesiony i aktywny doładowujemy konto za 5zł(daje nam to dodatkowe 60zł za przeniesienie numeru)
Wpisujemy kod, który ...
Czytaj więcej : PLAY promocja przeniesienie numeru | Wyświetlone : 1871 | Odpowiedzi : 7 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571