Teraz jest 4 kwi 2026, o 05:26

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Nadchodzą trzy nowe telefony Asus

ASUS szykuje się do premiery Asusa 3 , a tymczasem światło dzienne ujrzały benchmarki z których dowiadujemy się o trzech kolejnych budżetowych telefonach firmy . Zaskakujące jest to, że procesory intel zastąpiono chipem Qualcomm. Czy Asus 3 też będzie bez intela ?

http://gadzet.telchina.pl/3-nowe-telefo ... -qualcomm/
Czytaj więcej : Nadchodzą trzy nowe telefony Asus | Wyświetlone : 1871 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

iNew M2 mt6582-rom

Potrzebuje orginalny lub działający rom do iNew M2 MT6582.
Szukałem już na różnych stronach i forach i nic nie znalazłem.
Proszę o pomoc dziękuje.
Czytaj więcej : iNew M2 mt6582-rom | Wyświetlone : 2568 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

iNew ogłosił swój nowy telefon z procesorem MT6580

iNew zapowiedział swój nowy telefon U5W, który będzie budżetową wersją swojego starszego brata czyli U5, który wyposażony jest w MediaTek MT6735.

Obrazek

Telefon ma otrzymać 5 calowy ekran z rozdzielczością 480p, sercem jego ma być procesor MT6580, wsparty 1GB pamięci RAM oraz 8GB pamięci wbudowanej ROM z możliwością rozbudowy dzięki slotowi na kartę pamięci microSD. Telefon jest rozwiązaniem bardzo budżetowym to też optyka w nim praktycznie nie jest warta wspominania... no ale znajdziemy tam 5MP ...
Czytaj więcej : iNew ogłosił swój nowy telefon z procesorem MT6580 | Wyświetlone : 1748 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Sklepy, które pomagają uniknąć VAT

Zakładam wątek, w którym będziecie mogli umieszczać sprzedawców, którzy w ten czy inny sposób pomagają w uniknięciu VATu.

Kilka istotnych założeń tego tematu:

Podajemy dokładne informacje:
- nazwa sklepu, link (bez reflinków)
- wysyłka z Chin czy EU
- rodzaj wysyłki
- sposób na uniknięcie VAT (ubezpieczenie, wysyłka z EU, przepakowanie w EU, in.)
- szczegóły - wysokość ubezpieczenia, sposób odzyskania zapłaconego VAT itp.

Podajemy wyłącznie sprawdzone informacje, żadnych gdybań i "wydajemisię"
Nie podajemy po ...
Czytaj więcej : Sklepy, które pomagają uniknąć VAT | Wyświetlone : 54845 | Odpowiedzi : 122 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Doogee Y300 z 64GB ROM za 120$

Budżetowe telefony charakteryzują się małą pamięcią wewnętrzną, Wyjątkiem jest nowy telefon Doogee Y300 który posiada 64GB ROM i kosztuje tylko 120$ .
Obrazek
Budżetowe telefony najczęściej oferuj a nam 16GB pamięci RAM i slot kart pamięci. Wyścig na procesory, baterie i pamięć RAM już trwa w segmencie najtańszych telefonów, teraz zapowiada się że będzie wrosła powierzchnia na aplikacje użytkowników.
https://www.youtube.com/watch?v=KfjOOWa0jZc

Telefon Doogee Y300 standardowo posiada 32GB pamięci ROM, jednak złota wersja będzie posiadała 64 GB ...
Czytaj więcej : Doogee Y300 z 64GB ROM za 120$ | Wyświetlone : 1893 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

ZTE Axon 2 dostrzeżony w Antutu

Najnowszy flagowiec ZTE Axon 2 chwali się wynikami zdobytymi w Antutu.

Obrazek
Na screenie Antutu który wyciekł do sieci widać bardzo dobry wynik antutu 140,086, ZTE Axon występuje pod nazwą kodową A2017.

Tak dobry wynik Antutu nie jest zaskoczeniem dla urządzeń z wyposażonych w chipset Qualcomm Snapdragon 820 które wspierane są przez układ graficzny Adreno 530. ZTE Axon posiada wyświetlacz 2K (2560 x 1440) i w tym wypadku taki wynik Antutu robi duże wrażenie.
Z ...
Czytaj więcej : ZTE Axon 2 dostrzeżony w Antutu | Wyświetlone : 1839 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Teclast x16 Pro - czysta instalacja win10

Witam! To może nie do końca ten dział, ale nie znalazłem zakładki Teclast lub rozwiązywania problemów z Windowsem, a to DUAL BOOT więc Androida też ma :)
Problem u mnie jest taki: chciałem zrobić czystą instalację win10. Niestety tablet nie bootuje się z USB (korzystałem z kilku penów) i robiłem bootowalny windows na 3 sposoby używając Rufus'a. W biosie pen'ów też nie widać, więc nie mogę ręcznie z nich wystartować. Udało mi się spod windowsa ...
Czytaj więcej : Teclast x16 Pro - czysta instalacja win10 | Wyświetlone : 2124 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Chuwi w oficjalnej dystrybucji w Polsce

Kolejna chińska firma wprowadza swoje urządzenia na polski rynek, tym razem jest to popularny u nas producent tabletów Chuwi.Obrazek
Oficjalnym dystrybutorem sprzętu Chuwi w Polsce została Firma CDD Centrum Dystrybucji Drygalski. Firma posiada wszelkie certyfikaty do reprezentowania marki. Na oficjalnej stronie pijawiła się też polskojęzyczna subdomena http://pl.chuwi.com/

Z komunikatu firmy można się dowiedzieć, że firma oferuje roczną gwarancję na sprzęt Chuwi zakupiony w ramach jej dystrybucji lub bezpośrednio od ...
Czytaj więcej : Chuwi w oficjalnej dystrybucji w Polsce | Wyświetlone : 3942 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Nowości

Śmieszne linki

Obrazek
Czytaj więcej : Śmieszne linki | Wyświetlone : 4472 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Humor

Tajemniczy 4.3-calowy telefon Xiaomi

Niedawno pojawiły się w sieci informacje o nowym telefonie Xiamoi z ekranem 4.3 cala, wygląda na to że ten gigant chce zagospodarować obszar telefonów z małym ekranem, który ostatnio jest bardzo zaniedbany.

Obrazek

Telefon Xiaomi prawdopodobnie będzie miał powalczyć z nowym telefonem iPhone o klientów preferujących małe ekrany, nie jest niestety znana specyfikacja telefonu, "gdyba się" że otrzyma procesor Snapdragon 820 z 3 GB pamięci RAM i 32GB pamięci wbudowanej, prawdopodobnie ekran z rozdzielczością 720p. ...
Czytaj więcej : Tajemniczy 4.3-calowy telefon Xiaomi | Wyświetlone : 2820 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152300 • Liczba wątków: 4643 • Liczba użytkowników: 39601