• Reklama

GPS tracker GT02A

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Reklama

Re: GPS tracker GT02A

Postprzez fido » 23 mar 2016, o 09:27

Ja posiadam takie coś ale mam kartę z Orange Free i nie ma problemu działa, tyle że musiałem zmienić stronę na której można śledzić położenie bo ta co chińczyk dał okazało się że jest free ale przez rok.
fido
AKTYWNY
 
Posty: 229
Dołączył(a): 15 lip 2013, o 10:34
Lokalizacja: Kalisz

Re: GPS tracker GT02A

Postprzez kazmirz » 23 mar 2016, o 11:01

Apn zmieniałes ,?
kazmirz
 
Posty: 81
Dołączył(a): 11 lis 2012, o 16:54
Lokalizacja: Leszno

Re: GPS tracker GT02A

Postprzez fido » 23 mar 2016, o 13:38

Było to jakiś czas temu ale z tego co kojarzę to tak ustawiałem pod Orange
fido
AKTYWNY
 
Posty: 229
Dołączył(a): 15 lip 2013, o 10:34
Lokalizacja: Kalisz

Re: GPS tracker GT02A

Postprzez kazmirz » 23 mar 2016, o 14:06

mozesz sobie przypomniec jak to robiles..jakie komendy uzywales..bo w tej instrukcji to masakra. jakas...i jak zmieniales IP ..
kazmirz
 
Posty: 81
Dołączył(a): 11 lis 2012, o 16:54
Lokalizacja: Leszno

Re: GPS tracker GT02A

Postprzez fido » 23 mar 2016, o 15:04

Ip nie musisz zmieniać do poprawnego działania wystarczy zmienić apn, jak zmienisz ip no na pewno ci nie będzie działać. No chyba że chcesz zmienić serwis gdzie sprawdzasz położenie ale to trzeba mieć ustawienia od tego serwisu. Podaj e-maila to ci wyśle plik za komendami. Z tego co pamiętam to apn się ustawia poprzez APN,haslo(haslo urzadzenia),apnname,user,haslo(haslo apn)#
fido
AKTYWNY
 
Posty: 229
Dołączył(a): 15 lip 2013, o 10:34
Lokalizacja: Kalisz

Re: GPS tracker GT02A

Postprzez kazmirz » 23 mar 2016, o 23:16

Ctkaziu@gmail.com. .APN#haslo#internet#internet## czy raz Internet ..dostaje zwrotny sms że config ok....i po tym co reset GPS ? Czy polecenie TXTHZ ?
kazmirz
 
Posty: 81
Dołączył(a): 11 lis 2012, o 16:54
Lokalizacja: Leszno

Re: GPS tracker GT02A

Postprzez fido » 23 mar 2016, o 23:36

Za dużo # ma być tylko na końcu resztę poleceń oddzielonych przecinkiem, na e-maila poszło
fido
AKTYWNY
 
Posty: 229
Dołączył(a): 15 lip 2013, o 10:34
Lokalizacja: Kalisz

Re: GPS tracker GT02A

Postprzez aarturoo » 4 cze 2016, o 14:34

Można prosić o przesłanie ustawień dla orange free na karte?
aarturoo
 
Posty: 1
Dołączył(a): 4 cze 2016, o 14:32

Re: GPS tracker GT02A

Postprzez haller » 5 cze 2016, o 22:12

Może ktoś jest w stanie mi powiedzieć jak dokładnie działa taki gps locator: http://www.gearbest.com/car-gps-tracking/pp_241972.html

Zamówiłem ostatnio taki, ekładałem karty playa i heyah i za diabła nie chce mi to działać. Czy taki gps trzeba jakoś konfigurować? Czy wkłada się kartę i już działa?
haller
 
Posty: 26
Dołączył(a): 15 sty 2016, o 13:07
Pochwały: 1

Re: GPS tracker GT02A

Postprzez JDStar » 6 cze 2016, o 17:32

@fido Do tych GPS trackerów trzeba sobie serwer odpalić, lub wykupić (za free to chyba tylko na początku są).
Jest bardzo dobry darmowy soft, tylko trzeba na swoim serwerze go uruchomić - wygląda tak (zbieranie danych co 30 sekund do bazy):
Obrazek
Link do full screena: http://s5.postimg.org/u297ucc0l/Zrzut_ekranu_1.png
Odceglanie/ożywianie telefonów. Polonizacja chińskich telefonów / ROM'ów.
Avatar użytkownika
JDStar
 
Posty: 175
Dołączył(a): 3 gru 2012, o 16:43
Lokalizacja: Tomaszów Lub.
Pochwały: 10

Re: GPS tracker GT02A

Postprzez bar4u » 6 cze 2016, o 17:42

Gps-trace.com

Darmowe, po Polsku i od 2 lat niezawodne.
Jest aplikacja mobilna oficjalna (słaba) i nieoficjalna wystarczająca. Używam w 6 pojazdach...

Na jednym koncie maks 4 obiekty...

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
bar4u
AKTYWNY
 
Posty: 287
Dołączył(a): 14 paź 2013, o 23:10
Pochwały: 6

Następna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

  • Reklama