http://gadzet.telchina.pl/zte-axon-7-mi ... zentowany/
Axon 7 mini został oficjalnie zaprezentowany przez chiński koncern ZTE trakcie trwających właśnie targów IFA 2016. To już trzeci telefon z rodziny Axon 7, tym razem w wersji mini. ...
Teraz jest 15 sie 2025, o 01:52
Axon 7 mini został oficjalnie zaprezentowany przez chiński koncern ZTE trakcie trwających właśnie targów IFA 2016. To już trzeci telefon z rodziny Axon 7, tym razem w wersji mini. ...
Firma NO.1 kilka miesięcy wcześniej zapowiedziała zmodernizowaną wersję smartwatcha NO.1 D5 który cieszył się dużym zainteresowaniem. Właśnie do przedsprzedaży trafił ...
Od kilku dni testuję telefon UMI MAX, pierwsze spostrzeżenie nadspodziewanie pozytywne. Najbardziej zaskoczyła mnie bateria, SoC na pełnej jasności i przy pełnej głośności wypadł lepiej niż w Xiaomi Redmi ...
Specyfikacja Lenovo Vibe P2 właśnie została ujawniona, dzięki urzędowi certyfikacji TENAA
Dzięki chińskiemu urzędowi certyfikacji TENAA poznaliśmy pełna specyfikację Lenovo Vibe P2, wiemy też jak urządzenie wygląda.
Za wydajność ...
Wiosną tego roku pojawiły się pierwsze informacje o flagowym telefonie HomTom HT10, dziś telefon jest już dostępny w sprzedaży.
Przypomnijmy więc co oferuje nam flagowiec HomTom. Telefon wyposażono w tajwański 10 ...
Xiaomi Huami SmartWatch Zapowiedziany
AMAZFIT Watch jest smartwatchem, którego zapowiedź odbyła się dziś w Chinach.Za debiut inteligentnego zegarka odpowiedzialna jest submarka Xiaomi – Huami, firmą produkująca opaski Mi Band.
Smartwatch AMAZFIT Watch posiada ekran o przekątnej 1,34″ i ...
LeEco (LeTV) przyzwyczaił nas do produkcji ładnych i zarazem bardzo wydajnych telefonów. Firma od dłuższego czasu nie schodzi z podium najwydajniejszych w rankingu Antutu. LeEco Le 2s Pro będzie kolejnym liderem wydajności.
Nadchodzący Le 2s Pro (X720) zapowiada się na bardzo wydajne urządzenie, a to za sprawą ...
Liczba postów: 164966 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580