Samsung S6 Edge - masakra

Tematy dotyczące wszystkich telefonów, sieci, operatorów, bateri itp..

Re: Samsung S6 Edge - masakra

Postprzez Flyagaric » 3 lis 2016, o 11:41

yzedef napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Przecież dobrze wiesz gdzie uderzyć! Sam to napisałeś - uderzaj w rękojmie do sprzedawcy (Orange). Samsung jest producentem więc dobrowolnie oferuje ci gwarancję, ale nie ma miedzy wami stosunku zależności wynikającego z rękojmi, bo nie kupiłeś fona bezpośrednio od Samsunga.
BTW. Lumia 920 żony padła przed końcem gwary i żonka dostała nową. Co ciekawe, Microsoft nie robi takich klocków z rechunkami jak Samsung, LG i paru jeszcze. Jak nie masz rachunku z oficjalnej dystrybucji, to gwarancja liczona jest od daty produkcji. Dokładnie jak w biznesowych laptopach. Co z tego, jak ta nowa już też się sypie...
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP

Pochwały: 167
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers

Re: Samsung S6 Edge - masakra

Postprzez yzedef » 3 lis 2016, o 19:45

Tak uderzyłem w rękojmie, wiadomo to będzie trwać i teraz czekam na decyzję Orange, dałem im ultimatum że jak nie spełnią mojego roszczenia w postaci wymiany to mogę odstąpić od umowy czyli anulować przedłużenie jej a za miesiąc np. znów spróbować. Z drugiej strony szkoda mi mojego opiekuna z Orange bo przez syf Samsunga kobieta ma dodatkową robotę i szarpanie się z szajsungiem. Dziś sama mi przyznała że też ma S6 Edge służbowy i miała dokładnie ten sam przypadek co ja czyli nowa słuchawka też była uwalona z tym iż jej bez problemu dali nowy.
yzedef

Pochwały: 5
Telefon:: Xiaomi

Poprzednia strona

Powrót do Dyskusje ogólne o telefonach