Tomikitwo - popularne sa w EU bo sklepy wysyłające towar do EU i reszty swiata je sprzedaja/maja w ofercie. Dlaczego? Bo dobrze na nich zarabiaja. Ceny zakupu zapewne beda bardzo korzystne, więc po co sie rozdrabniac z oferta ;) poszukaj choćby w ofertach smartfonow 360 ktore sa podobno bardzo dobre...
Sharon12 - niezla argumentacja "uwielbiam bo jest mega dobry". Pewnie uwielbiasz, bo siadla ci nakladka dobrze miui, wygrywasz globalrom czy miui polska i masz wrażenie ze jestes lepszy... A prawda jest taka jak marx przytoczyl, letv obecne LeEco designem i wykonaniem zjada xiaomi... Porownaj redmi note 2 z LeTv x600... Porownaj z X500, mi4 z X800, mi note z x900, czy redmi note 3 z X620... Czy LeEco X820 z Mi5. Juz nie wspominając o band testech tych ostatnich, gdzie mi5 dostepny za 290$ lamie sie w rekach, a letv z x820 dostepnym za 245$ nie da sie od kształcić... Gdyby wpakowali wieksze baterie, oraz ich calkiem dobre EUI zostalo dopracowane, oraz przetlumaczone jak ueeuropejskie telefony, to nikt by sie starym xiaomi nie jaral, tylko tym nowym xiaomi ktore ma logotyp LE.
Czar powoli pryska, jesli ktos mogl miec telefony ktore wymienilem w dloniach, zgodzi sie z ta teza, a tymbardziej przyzna racje marxowi.
Pochwały przyznane za posta: 2