Teraz jest 5 maja 2025, o 23:22

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

jaki android ?

Witam na ta chwile jestem posiadaczem windows phone nigdy nie używałem androida
Wiec moje pytanie jaki android z chińskim telefonem
Czytaj więcej : jaki android ? | Wyświetlone : 1662 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Hulajnoga Xiaomi M365 ktos uzytkuje?

Witam

Ostatnio stwierdzilem ze chyba potrzebuje hulajnogi elektrycznej. Do pracy mam okolo 5km przez praktycznie centrum, codziennie poruszam sie z predkoscia korka spalajac benzyne ktora kosztuje. Prad mam za darmo i sie wlasnie zastanawiam czy w pogodne dni nie przesiasc sie na hulajnoge.
Czy moze wsrod uzytkownikow forum jest ktos kto uzywa Xiaomi M365 i moglby opisac plusy i minusy tego gadzetu?
Zapraszam do dyskusji ktora przekona mnie w 100%.
Jak to wyglada mozna znalezdz ...
Czytaj więcej : Hulajnoga Xiaomi M365 ktos uzytkuje? | Wyświetlone : 5669 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Akcesoria Rowerowe, motocyklowe i samochodowe

Ulefone Gemini Pro , Helio X27, Dual Camera, metal body

Telefon Ulefone Gemini Pro będzie zmodernizowaną wersją niedawno testowanego Ulefone Gemini. Przeskok wydajnościowy będzie dosyć duży
Obrazek

Czytaj dalej
Ulefone Gemini Pro

Tymczasem zobacz recenzję Ulefone Gemini https://www.youtube.com/watch?v=o4aZj74JcIs
Czytaj więcej : Ulefone Gemini Pro , Helio X27, Dual Camera, metal body | Wyświetlone : 1308 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

A co, jeśli wykorzystam punkty?

Witam,
mam punkty na pewnych serwisach, które mogę wymienić na produkty (na przykład o wartości 40$). Czy jeśli nie zapłacę za nie i wyślą przesyłkę za darmo, to czy nadal będzie postrzegana tak, jakbym za nią zapłacił, czy może jednak nie podlega ona podatkowi VAT?
Czytaj więcej : A co, jeśli wykorzystam punkty? | Wyświetlone : 1845 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

Uchwyt i ładowarka samochodowa do Mi4

Szukam uchwytu samochodowego oraz ładowarki samochodowej do Mi4.
Korzystacie z tego typu akcesoriów? Możecie coś polecić?
Interesuje mnie raczej tańszy sprzęt, coby nie obciążyć zbytnio mojego studenckiego budżetu.
Dziękuję za wszelkie podpowiedzi.
Czytaj więcej : Uchwyt i ładowarka samochodowa do Mi4 | Wyświetlone : 1823 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Prośba o pomoc do magisterki

Panowie i Panie, mam prośbę. Jeśli komuś zbywałoby kilka minut i chciałby ułatwić mojej Córce życie, to proszę o wypełnienie krótkiego testu potrzebnego to pracy magisterskiej.

Cześć! Jestem studentką piątego roku filologii polskiej i prowadzę badania do pracy magisterskiej. Poszukuję osób w przedziale wiekowym 20-22 lata oraz 24-26 lat. Badanie polega na uzupełnieniu luk we fragmentach tekstów. Nie sprawdza ono żadnej wiedzy.

Wysyłam link do testu, który należy pobrać i odesłać do mnie na maila: ...
Czytaj więcej : Prośba o pomoc do magisterki | Wyświetlone : 1787 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571