Teraz jest 5 maja 2025, o 23:22

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

AGM A8 Tema principal

Urząd budżetowy z akumulatorem IP68, bateria 4050 mAh i systemem Android 7.0: AGM A8

Obrazek

Obrazek

Główne cechy:
5,0 "HD 1280x720 pikseli, szkło Gorilla 3
Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 Procesor Cortex-A53 (czterordzeniowy), karta graficzna Qualcomm Adreno ™ 410
3 GB pamięci DDR3 (RAM) + 32 GB pamięci EMMC (ROM)
IP68
Android 7
Kamera z przodu: 2.0MP FF
Kamera tylna: 13.0MP
Sieć
GSM: 850/900/1800/1900 MHz (B5 / B8 / B3 / B2)
WCDMA: 850/900/1900/2100
FDD-LTE: 800/1800/2100/2600 ...
Czytaj więcej : AGM A8 Tema principal | Wyświetlone : 4360 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

LeEco X920 wyposażony w podwójną kamerę z przodu i tyłu

LeEco na 11 kwietnia planuje uruchomienie telefonu wyposażonego w podwójny aparat fotograficzny. W sieci pojawiły się przecieki LeEco Le X920 i to prawdopodobnie ten telefon zaprezentowany zostanie za 8 dni.
Obrazek

LE X920 będzie dużym telefonem w metalowej obudowie. Urządzenie posiada 6,3 calowy wyświetlacz 2K , 4 GB pamięci RAM, 64GB pamięci wewnętrznej i jest wyposażony w procesor Snapdragon 820. Telefon będzie pracował pod kontrolą androida 6.
Obrazek

Czytaj dalej

LeEco X920 podwójna Dual ...
Czytaj więcej : LeEco X920 wyposażony w podwójną kamerę z przodu i tyłu | Wyświetlone : 1645 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Po czysczeniu dalvik i cache nie działa SuperSu.

Cześć, postanowiłem zrobić wipe dalvik i cache. Po całym etapie zadowolony zauważyłem, że na status barze mam napis plik binarny wymaga aktualizacji. Próbowałem zaktualizować, ale wyskoczył błąd. Instalacja innej paczki zip też nie działa. Jaki jest tego powód? Aha, na innym po formacie jest ok, a po wgraniu backupu znowu to samo. Letv X800 US.

Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50F przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Po czysczeniu dalvik i cache nie działa SuperSu. | Wyświetlone : 1473 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Gry na Androida

Cześć,
Mam już swojego Le Max 2 x829 i chciałbym przetestować tą grafikę, którą w niego wsadzili :)

Czy polecacie jakieś bardzo wymagające (graficznie) gierki, by to sprawdzić?
Czy może testujecie grafikę w jakiś inny sposób?

Nie chodzi mi o to, by siedzieć i grać tylko, by zobaczyć jak teraz "wygląda" grafika na telefonach :)
Czytaj więcej : Gry na Androida | Wyświetlone : 2271 | Odpowiedzi : 9 | Dział : HydePark

Xiaomi Redmi Note 4X 4GB RAM i procesor mediatek?

W chińskim urzędzie regulacji telekomunikacji (TENAA) pojawiła się ulepszona wersja Xiaomi Redmi Note 4X. Wygląd telefonu nie ulegnie zmianie.
Obrazek

Nowy, ulepszony wariant oznaczony został symbolem MBT6A5 i posiadał będzie 4 GB pamięci RAM, 64 GB pamięci na aplikacje i 10 rdzeniowy procesor taktowany zegarem o częstotliwości 2,0 GHz.Starsza wersja napędzana była 8-rdzeniowym Snapdragonem 625. Pozostała specyfikacja pozostaje bez zmian. Telefon posiada skaner odcisków palców, 5,5 calowy wyświetlacz TFT o rozdzielczości Full HD, dużą baterię ...
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi Note 4X 4GB RAM i procesor mediatek? | Wyświetlone : 1489 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571