Xiaomi MI6 - Zaprezentowany Oficjalnie

Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.

Re: Xiaomi MI6 - Zaprezentowany Oficjalnie

Postprzez chinczykk » 11 maja 2017, o 20:15

tel to nic specjalnego ..nawet aparat nie powala i jakos specjalnie lepszy od mi5 nie jest
chinczykk

Pochwały: 2
Telefon:: samsung s2

Postprzez omi » 11 maja 2017, o 20:17

Bardzo podoba mi się się Mi6, ale to nadal budżetowiec w wysokiej cenie.
Szkoda, że dali snapa 835. Ze słabszym cepem i w sporo niższej cenie byłby prawie idealny.
Zaś liczyć na dużo niższą cenę raczej nie warto. Miui Polska/Xiaomi eu zrobi soft i chętni na zakup znajdą się - poniekąd szkoda, bo imo mocno przepłacony fon.
Ktoś u nas odrabia robotę z softem za Chińczyków, a potem te ceny na własne życzenie.
omi
AKTYWNY

Pochwały: 15
Telefon:: Sam.... X722

Postprzez tpawel » 11 maja 2017, o 22:08

@PanRatio Pan poczeka na wersję na Europę. Po co mają pakować do telefonu pasmo którego nie używają w Chinach. Z resztą gryzące się z ich CDMA. Te chinole po 88$ muszą mieć b20 żeby ktoś je kupował. W Chinach te umi, ule czy elefony nawet w marketach nie występują. Sprzedaż jest śladowa

Wysłano z Redmi Note 4x
tpawel
VIP

Pochwały: 116
Telefon:: POCO F2 PRO
ROM: Global

Postprzez marx » 12 maja 2017, o 12:06

Xiaomi w tamtejszych marketach też nie występuje.

Problemem Xiaomi jest mnogość wypuszczonych telefonów, teraz trudno będzie czymś zaskoczyć, bo wszystko już było.
Będziemy tylko oglądali nowe procki, ale wyższej wydajności przeciętny śmiertelnik nie zauważy, bo osiągnięto już optymalny poziom.
marx
Administrator

Pochwały: 271
Telefon:: Dual sim

Postprzez leoxxx » 12 maja 2017, o 18:09

Bez przesady to nie jest budżetowy telefon nie róbmy sobie jaj. Jest to bardzo dobry telefon. Aparat już w Mi5 był więcej niż dobry tu jest jeszcze lepiej. Dużo lepsze zdjęcia nocne w porównaniu z poprzednikiem. Można powiedzieć, że to flagowiec z rozsądkiem. Nie ma super ficzerów ale jest solidny przez co telefon sprawdzi się w użytkowaniu. I czy to właśnie nie jest to co większość użytkowników forum nie chce?
Oficjalna cena to 1/3 Galaxy S8 a nie ustępuje mu na tyle o ile S8 jest droższy.

Po prostu powinna od razu powstać wersja Plus w cenie ok 500$ i tam nie iść już na takie kompromisy.
leoxxx
AKTYWNY

Pochwały: 26
Telefon:: Meizu MX5

Poprzednia strona

Powrót do Nowości