Teraz jest 5 maja 2025, o 21:00

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Gretel GT6000 z baterią 6000mAh

Można by powiedzieć, że nareszcie Gretel pokazał, iż potrafi wyprodukować coś ciekawe. Model GT6000 ma oferować przede wszystkim ogromną baterię ale to jest to co może przyciągnąć zainteresowanie kupujących.

Obrazek
Kilka ostatnich serii telefonów to głównie urządzenia budżetowe, dlatego pojawienie się czegoś z lepszymi parametrami było długo oczekiwanym i rozsądnym krokiem. Zwłaszcza jeśli brać pod uwagę jak nową marką jest Gretel na rynku telefonów.

Wszystkie szczegóły dotyczące modelu GT6000 pochodzą z targów Global Sources Mobile ...
Czytaj więcej : Gretel GT6000 z baterią 6000mAh | Wyświetlone : 3076 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Telefon 4 sim, a łączenie z internetrm

Kupiłem na Aliku MAFAMa z 4 kartami sim. Czasami, kilka razy dziennie, próbuje, chyba połączyć się z internetem. Wyłączałem GPRSa, przywracałem ustawienia fabryczne i nic nie pomaga.
Chce się połączyć ze stroną: http://s.w-chen.com/gjservices.php?imsi=260019418014305&resource=zx653120160301zyyc
Mam też telefon na 4 karty sim firmy SERVO, ale tu nie mam takich problemów.
Proszę o pomoc, co to, jak to zlikwidować. A tej strony nie mogę znaleźć w internecie
Pozdrawiam
Czytaj więcej : Telefon 4 sim, a łączenie z internetrm | Wyświetlone : 3820 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Dual SIM

Xiaomi MI6 - Zaprezentowany Oficjalnie

Obrazek
No i stało się, koniec przecieków i plotek, bowiem dziś został oficjalnie zaprezentowany Xiaomi MI6, czyli świetnie wyposażony flagowiec, który stanie w szranki z bardziej znaną konkurencją w postacji LG G6, a przedewszystkim Samsunga S8 który korzysta z tego samego procesora SnapDragon 835.

Obrazek

System: Android 7.1.1 Nougat z MIUI,
Wyświetlacz: 5,15″, Full HD IPS, Corning Gorilla Glass 2,5D
Procesor: Qualcomm Snapdragon 835, do 2,45 GHz
GPU: Adreno 540
RAM: 4/6 GB
Pamięć: 64 ...
Czytaj więcej : Xiaomi MI6 - Zaprezentowany Oficjalnie | Wyświetlone : 9472 | Odpowiedzi : 44 | Dział : Nowości

Bezramkowy Elephone S8 z wysuwaną kamerą.

Jakiś czas temu pojawiły się pierwsze rendery bezramkowego Elephone S8, telefon ten jest inspirowany Xiaomi Mi MIX ale pewne rozwiązania będą inne.

Obrazek

Czytaj dalej
Elephone S8 z wysuwana kamerą
Czytaj więcej : Bezramkowy Elephone S8 z wysuwaną kamerą. | Wyświetlone : 1700 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Oukitel C5 niesamowicie tami telefon z androidem 7

W Chinach widać obecnie tendencję do produkcji bardzo tanich smartfonów. Jak tani może być smartfon z androidem 7 i 2GB pamięci RAM? Oukitel C5 w cenie nie do pobicia?

Obrazek

Czytaj dalej
Oukitel C5 z Androidem 7 za 200zł
Czytaj więcej : Oukitel C5 niesamowicie tami telefon z androidem 7 | Wyświetlone : 1790 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Nowe rendery Xiaomi Mi Max 2

Było pewne, że Mi Max w niedługim czasie otrzyma swojego następcę, a że firma Xiaomi zwykła działać bardzo szybko, to w sieci od niedawna mamy możliwość znaleźć pierwsze rendery Xiaomi Mi Max 2.

Obrazek

Pomimo tego, iż informacje o nowym modelu Xiaomi są dość świeże, całkiem sporo wiadomo o specyfikacji Mi Max 2. Telefon ten posiadał będzie 6.44-calowy ekran FHD, sercem telefonu miałby być Snapdragon 626, możliwe jest również iż telefon posiadał będzie dwie wersję ...
Czytaj więcej : Nowe rendery Xiaomi Mi Max 2 | Wyświetlone : 1419 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Homtom 17 pro problem z bateria

Dziewczyna posiada telefon homtom 17 pro jakieś tydzień czasu jeden problem to bateria czyli
Uzytkuje normalnie( messenger Facebook)
W nocy odłożył telefon wyłączyła dane i WiFi a zużycie bateria było na poziomie 22% tak samo w ustawieniach na pierwszym miejscu telefon w stanie spoczynku żużel 22%
Czy macie może takie problemy
Może do wymiany bateria?
Jakieś oprogramowanie zmiana aplikacja coś ktoś wie?, pomoże?
Zwrot telefonu mija się z celem
Czytaj więcej : Homtom 17 pro problem z bateria | Wyświetlone : 2654 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Pytania, problemy

Telefon z gniazdem usb z boku

Witam czy jest jakiś telefon który ma usb z boku?
Czytaj więcej : Telefon z gniazdem usb z boku | Wyświetlone : 2194 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

AGM A8 Resurrection Remix OS

AGM A8 Zmartwychwstanie Remix OS
Zgodnie z najnowszym Facebook Post AGM smartphone jest, że Teraz można uruchomić Remix OS na AGM A8.
Sprawdź funkcje programu Remix OS: http://www.resurrectionremix.com
Zdobądź Resurrection Remix OS tutaj: https://mega.nz/#!AGZVgarR!BvtlJ2fd2bDz ... gETSy7uH58

Niedrogie urządzenie z Androidem z systemem IP68 i Android 7.0
5.0 "HD 1280x720pixels, szkło gorylowe 3
Snapdragon 410 MSM8916 1,2 GHz
Adreno 306
Bateria 4050mAh
3 GB ...
Czytaj więcej : AGM A8 Resurrection Remix OS | Wyświetlone : 1950 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

UHANS S3 Informacje i recenzje

UHANS S3

Obrazek

Okular:

Wymiary: 83.1. X 160,5 x 7,9 mm
SoC: MediaTek MT6580
CPU: ARM Cortex-A7, 1300 MHz, rdzenie: 4
GPU: ARM Mali-400 MP2, rdzenie: 2
RAM: 1 GB, 533 MHz
Pamięć: 16 GB (zewnętrzne 64 GB)
Karty pamięci: microSD, microSDHC, microSDXC
Wyświetlacz: 6 cali, IPS 720 x 1280 pikseli, 24 bity
Bateria: Li-ion 3100 mAh
System operacyjny: Android 6.0 Marshmallow
Tylny aparat fotograficzny: tylny 8MP (SW 13.0MP) 3264 x 2448 pikseli
Kamera ...
Czytaj więcej : UHANS S3 Informacje i recenzje | Wyświetlone : 5590 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571