Teraz jest 7 maja 2025, o 00:46

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Xiaomi Mi6 i Mi6 Plus, specyfikacja, ceny, zdjęcia ujawnione

Specyfikacja i ceny Xiaomi Mi 6 oraz Xiaomi Mi 6 Plus ujawnione. Opublikowano też zdjęcia telefonu.
http://gadzet.telchina.pl/xiaomi-mi-6-x ... cyfikacja/
Obrazek
W sieci pojawił się kolejny przeciek specyfikacji Xiaomi Mi 6, tym razem są też zdjęcia urządzenia oraz ceny.
Obrazek

W serwisie Slashleaks opublikowano pełną specyfikację techniczną smartfona Xiaomi Mi 6 oraz Xiaomi Mi 6 Plus. Potwierdziły się w większości wcześniejsze przecieki, telefon będzie napędzany procesorem Snapdragon 835, którego pierwsze ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi6 i Mi6 Plus, specyfikacja, ceny, zdjęcia ujawnione | Wyświetlone : 1965 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Hafury Umax 6 cali i android 7 za 80 dolarów

Hafury Umax 6 cali, bateria 4500mAh i android 7 za 80 dolarów! Chińskie marki produkują coraz tańsze telefony.
http://gadzet.telchina.pl/hafury-umax-6 ... roid-7-80/
Nowy chiński producent telefonów wypuścił swój pierwszy telefon z 6 calowym wyświetlaczem który wyceniony został na 80$
Obrazek
Hafury Umax jest wyposażony w duży 6,0-calowy wyświetlacz HD pod który kryje się procesor MediaTek MT6580, 2 GB pamięci RAM i 16 GB pamięci wewnętrznej (z możliwością rozszerzenia do 256 ...
Czytaj więcej : Hafury Umax 6 cali i android 7 za 80 dolarów | Wyświetlone : 1950 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Gretel A7 - pierwsze wideo prezentujące telefon

Gretel udostępnił wideo prezentujące kolejny model telefonu, czyli A7, schemat trochę przypomina inna znaną firmę z tego... mimo wszystko jest możliwość zobaczenia telefonu w całej okazałości.

Obrazek

Nie potwierdzono na chwilę obecną nic konkretnego odnośnie do samej specyfikacji telefonu. Wiadomo jedynie, iż telefon posiadał będzie ekran zabezpieczony szkłem Corning Gorilla Glass, co udowadnia sam test, jakiemu zostaje poddany telefon.

https://www.youtube.com/watch?v=QhYck9YtGTw

Oczywiście wiadomo, jak to jest z tymi testami wytrzymałości telefonów, tak więc na to trzeba ...
Czytaj więcej : Gretel A7 - pierwsze wideo prezentujące telefon | Wyświetlone : 3240 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Nowości

Panele fotowoltaiczne - dofinansowanie

Zastanawiam się nad montażem paneli fotowoltaicznych, ponieważ są obecnie dobre programy dofinansowanie sięgające nawet 70%
Mam zamiar skorzystać z usługi oferowanej przez stowarzyszenie błękitna atmosfera, lub podobnej. http://blekitnaatmosfera.pl/Fotowoltaika
Przy tak dużym dofinansowaniu inwestycja spłaci się błyskawiczni, mając dach ustawiony na południe , to w niespełna 5 lat (firma twierdzi że 3 lata)
Jednak w moim przypadku będzie to układ wschód-zachód , więc sprawność będzie o mniejsza.
Ale moje obawy ...
Czytaj więcej : Panele fotowoltaiczne - dofinansowanie | Wyświetlone : 23145 | Odpowiedzi : 44 | Dział : HydePark

Znamy cenę i specyfikację Nubia Z17 Mini

Nubia Z17 Mini cena i specyfikacja ujawnione. Jutro oficjalna premiera.
http://gadzet.telchina.pl/nubia-z17-min ... cyfikacja/
Już jutro ma zostać zaprezentowany nowy telefon Nubia . Sugeruje się, że będzie to Nubia Z17 mini, ale niewykluczone że zobaczymy też Nubie Z17.
Obrazek

W wielu przeciekach była mowa, że telefon będzie posiadał podwójną kamerę, jednak na zdjęciach reklamowych widać pojedynczy obiektyw kamery. Telefon będzie posiadał tez ogromna bateria 5000mAh
Obrazek

SPECYFIKACJA NUBIA Z17 MINI: ...
Czytaj więcej : Znamy cenę i specyfikację Nubia Z17 Mini | Wyświetlone : 2298 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Vernee Apollo X z systemem VOS

Przedsprzedaż modelu Apollo X ruszyła kilka dni temu, mimo to nie wiele było słychać o nim, Vernee bardzo dbała, aby poprzednie modele były dobrze rozpoznawalne. Jednak z jakiegoś powodu model Apollo X został potraktowany po macoszemu a szkoda, bo wydaje się bardzo interesującym smartfonem, przynajmniej na pierwszy rzut oka.

Obrazek
Jedną z największych ciekawostek dotyczących tego modelu jest system operacyjny, na jakim będzie działał Apollo X. VOS (Vernee Operating System) jest opartym o system Android, ...
Czytaj więcej : Vernee Apollo X z systemem VOS | Wyświetlone : 2606 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Zablokowanie telefonu

Pobrałem dzisiaj CM Locker na moją Nubię z7 max aby zablokować kilka aplikacji. Niestety ten badziew zamiast wybranych aplikacji zablokował mi cały telefon. Zachowuje się jak blokada ekranu. Hasło, które ustawiłem na wybrane aplikacje NIE DZIAŁA - choć jestem w 200% przekonany, że to właśnie to hasło, gdyż między wybraniem hasła a próbą jego wklepania minęło może 30sec. Próbowałem też wpisać hasło (hasło to gest), które miałem ustawione na fabrycznej blokadzie ekranu i też nie ...
Czytaj więcej : Zablokowanie telefonu | Wyświetlone : 2166 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Najdroższe Chińskie marki 2016r. TOP 30

TOP30 najlepiej wycenianych chińskich marek w 2016 roku. W zestawieniu królują marki produkujące elektronikę użytkową, są też sklepy i linie lotnicze. Jednak pozycje niektórych firmo mogą was zaskoczyć.
http://gadzet.telchina.pl/top-30-najdro ... -w-2016-r/
Jesteście ciekawi które chińskie marki są najwyżej wyceniane? Znamy już ranking TOP30 najdroższych chińskich marek.
Obrazek

Z raportu pod nazwą "BrandZ Top 30 Chinese Global Brand Builders", stworzonego przez holding reklamowy WPP i jego firmę badawczą Kantar Millward ...
Czytaj więcej : Najdroższe Chińskie marki 2016r. TOP 30 | Wyświetlone : 2181 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

NO.1 D7 z długim czasem pracy na baterii.

Smartwath NO.1 D7 wydłuży dwukrotnie czas działania na jednym ładowaniu za sprawą baterii 500mAh.
Obrazek
NO.1 D7 szczyci się duża baterią o pojemności 500mAh, ponadto na wyposażeniu znalazł się procesor mtk6572, 1GB pamięci ROM i 8GB pamięci do zainstalowania naszych aplikacji. moduł Bluetooth 4.0 pozwoli się połączyć z większością współczesnych smartfonów. Smartwatch NO.1 D7 posiadał będzie 1,3-calowy ekran oraz skórzany pasek.
Smartwath NO.1 D7 obsługuje łączność WCDMA 3G oraz WiFi, dzięki czemu nie będziemy mieli ...
Czytaj więcej : NO.1 D7 z długim czasem pracy na baterii. | Wyświetlone : 1979 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Panel przedni do telefonu, tabletu.

Czy ktoś może mi wyjaśnić, jaki sens ma sprzedawanie paneli przednich do telefonów i tabletów? Wygląda to jak digitizer/touch panel, tylko bez wyprowadzonego podłączenia. Jako ochrona raczej się nie sprawdzi, bo za grube i niema kleju. Więc co? Przekręt?

Wysłane z mojego ZUK Z1 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Panel przedni do telefonu, tabletu. | Wyświetlone : 2483 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165501 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571