3 Urodziny Gearbest. Za darmo telefon Xiaomi i inne nagrody

Konkursy z nagrodami.

Re: 3 Urodziny Gearbest. Za darmo telefon Xiaomi i inne nagr

Postprzez marx » 31 mar 2017, o 11:49

Miło mi poinformować że zwycięzcami Giveaway z okazji 3 urodzin sklepu Gearbest zostali

1. Mrergie
2. LrPr93
3. Weronika Mirecka
4. XDyziao

Nagrody wybierają zwycięzcy w kolejności jak wyżej. Najwięcej problemów miałem z Youtube, wiele osób nie spełniało wymogów konkursu.

Zwycięzców proszę o odpowiedź na pytanie czy sklep Gearbest jest sklepem polskim czy chińskim.
Proszę też wypełnić adres do wysyłki nagrody.

First Name:
Second Name:
Phone Number:
Email:
Address:
Zip code:
Province/State:
Country:
marx
Administrator

Pochwały: 271
Telefon:: Dual sim

Re: 3 Urodziny Gearbest. Za darmo telefon Xiaomi i inne nagr

Postprzez mrergie » 15 maja 2017, o 20:46

Ode mnie wielkie brawa dla sklepu GearBest!

Zgodnie z obietnicą złożoną przez administratora forum, który to w imieniu w/w sklepu przeprowadził losowanie - otrzymałem od sklepu GearBest nagrodę która mi przypadła.

Przesyłka dotarła do mnie w czasie dwóch tygodni od nadania, standardowo jak na ten sklep przesyłka była dobrze zabezpieczone a także, czym byłem bardzo zaskoczony, wysłana została z terenu Unii Europejskiej, dzięki czemu uniknęła kontroli celnej i nie zostałem obarczony podatkiem VAT.

Pozytywnie zdziwiony jestem podejściem do tematu przez sklep. Właściwie to nigdy przedtem niczego nie wygrałem i tutaj z jakichś przyczyn spodziewałem się wykrętów i problemów z realizacją, a nie dość że telefon wysłany został z terenu UE to w dodatku otrzymałem Redmi 4 w tej mocniejszej wersji, ze Snapdragonem 625 ;-)

Niczego specjalnego taki konkurs nie wymaga a jak widać naprawdę warto brać udział, skoro organizator rozdaje telefony i akcesoria!

Autor postu otrzymał pochwałę
telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon

A kogo to w ogóle obchodzi?
mrergie
VIP

Pochwały: 69
Telefon:: 佳域 S3S

Poprzednia strona

Powrót do Konkursy