przez slavo22 » 10 mar 2017, o 06:50
Towary powyżej pewnej kwoty kupuję tylko w sklepie obsługującym paypal a jednym z moich ulubionych jest gearbest.com. Powodów dla których lubię tam robić zakupy jest więcej niż dwa. Pierwszy już podałem, następny to duża oferta sprzętu ein (elektroniczny inhalator nikotyny, popularnie zwany e-papierosem). Był to jeden z pierwszych sklepów który oferował bogatą ofertę tych urządzeń a ja jako zapalony waper ciągle szukałem nowości. Telefony to następne moje hobby, a że gearbest.com ma całkiem fajną ofertę tak sprzętową jak i cenową, więc czasami jak przyjdzie czas zmienić telefon swój własny lub osób z mojego otoczenia to często zaglądam na ich półki. Następny powód - w przypadku jakiegoś problemu z zakupem nie zostajemy bez odpowiedzi i problem przeważnie dość szybko jest rozwiązywany.
Co bym zmienił? Na pewno preordery, czasem mnie krew zalewa jak towar w preorderze spóźnia się z wysyłką. Wiem że to przeważnie nie wina sklepu i taki jest marketing, ale i tak jest to denerwujące. Innych problemów i wad jakoś nie widzę.
Wypalcowane