3 Urodziny Gearbest. Za darmo telefon Xiaomi i inne nagrody

Konkursy z nagrodami.

Re: 3 Urodziny Gearbest. Za darmo telefon Xiaomi i inne nagr

Postprzez przemot » 10 mar 2017, o 00:39

1. Szybka wysyłka
2. Punkty GB

Powinny się pojawiać lepsze promocje :)
przemot

Pochwały: 2
Telefon:: Inew V3
ROM: cxq_v3_inew_v1.1.1

Postprzez Alyaa » 10 mar 2017, o 01:03

Moje posty nie są chyba zbyt wartościowe. Ale może się uda gdzieś wcisnąć do konkursu.

Za co lubię GearBest?
Za wygląd, przejrzystość, ofertę, ładne banery (które tak zachęcają do kupna), ceny, promocje.
Co bym zmieniła? Dodała bym jakieś polskie płatności (nie lubię PayPall - muszę korzystać z konta męża, a każdy zakup to męka i piekło).
Alyaa
AKTYWNY

Pochwały: 7
Telefon:: Oukitel K6000 PRO

Postprzez pawloxi » 10 mar 2017, o 01:28

Sklep jest fajną alternatywą dla aliexpress. Sprzedawcy są rzetelni a produkty takie jak w opisach :) Jeżeli miałbym coś zmienić to aby było mniej chaosu na stronie głównej(reklamy na boku , i sama wyszukiwarka bez proponowanych czy najnowszych promocji).
pawloxi

Telefon:: letv x600
ROM: miui

Postprzez slavo22 » 10 mar 2017, o 06:50

Towary powyżej pewnej kwoty kupuję tylko w sklepie obsługującym paypal a jednym z moich ulubionych jest gearbest.com. Powodów dla których lubię tam robić zakupy jest więcej niż dwa. Pierwszy już podałem, następny to duża oferta sprzętu ein (elektroniczny inhalator nikotyny, popularnie zwany e-papierosem). Był to jeden z pierwszych sklepów który oferował bogatą ofertę tych urządzeń a ja jako zapalony waper ciągle szukałem nowości. Telefony to następne moje hobby, a że gearbest.com ma całkiem fajną ofertę tak sprzętową jak i cenową, więc czasami jak przyjdzie czas zmienić telefon swój własny lub osób z mojego otoczenia to często zaglądam na ich półki. Następny powód - w przypadku jakiegoś problemu z zakupem nie zostajemy bez odpowiedzi i problem przeważnie dość szybko jest rozwiązywany.
Co bym zmienił? Na pewno preordery, czasem mnie krew zalewa jak towar w preorderze spóźnia się z wysyłką. Wiem że to przeważnie nie wina sklepu i taki jest marketing, ale i tak jest to denerwujące. Innych problemów i wad jakoś nie widzę.

Wypalcowane
slavo22
VIP

Pochwały: 70
Telefon:: ZTE Axon 7
ROM: Co chwilę inny

Postprzez arturro007 » 10 mar 2017, o 07:46

Polubilem GB za najlepsze ceny odkurzaczy Ilife i wszystkie osoby ktorym kupilem te urzadzenie takze bardzo lubia ten sklep szczegolnie jak wracaja do czystego domu.
Ich support tez jest bardzo przyjazny np. zdarzylo mi sie kupic jedna rzecz z rana naszego czasu, identyczna po poludniu, obie z wysylka na ten sam adres, oplacone pp. Nastepnego dnia mialem info ze sklepu czy faktycznie dokonalem takiego zakupu i wyboru, czy przypadkiem nie jest to pomylka. Bardzo milo mnie to zaskoczylo ze pomimo oplaconych zamowien zainteresowali sie tymi transakcjami.
Jedyne co bym zmienil to więcej sprzetu z magazynow EU.
Sto Lat!
arturro007
AKTYWNY

Pochwały: 4
Telefon:: huawei

Postprzez Borynaa » 10 mar 2017, o 07:59

GearBest - to świetna alternatywa dla kupujących. Dobra obsługa. Szybkie i bezproblemowe zakupy. Do ewentualnej zmiany proponował bym wyszukiwarkę oraz ilość towarów do kupienia z wysyłką z Europy.
Borynaa

Telefon:: meizu m1 note
ROM: flyme 4.2.0.4l

Postprzez emer » 10 mar 2017, o 08:24

Lubię sklep gearbest ponieważ:
1. Mają przejrzystą politykę cenową- od razu widzę ile muszę zapłacić
2. Ich podejście do tematu gwarancji bardzo mi odpowiada - nie każą wszystkiego wysyłać do chin ale dają możliwość naprawy w Polsce

Co do zmiany to przydałoby się zrobić wyraźny podział na towary dostępne z magazynu w EU i w chinach.
emer

Pochwały: 3

Postprzez trollasek » 11 mar 2017, o 15:09

Ja kupuje i lubię GB z powodu szerokiego asortymentu, w miarę konkurencyjnych cen i niskim koszcie przesyłki oraz możliwość zbierania punktów.
Fajnie jakby recenzje produktów były akceptowane i umieszczane wszystkie, nawet te negatywne w miarę szybko.
trollasek

Pochwały: 1
Telefon:: OnePlus

Postprzez okikus » 12 mar 2017, o 09:26

Lubię Gearbest za przystępne ceny i niezłe promocje. To co mogliby poprawić to zwiększyć asortyment smartfonów dostępnych z EU.
okikus
AKTYWNY

Pochwały: 25
Telefon:: ZUK Z2 PRO
ROM: Resurrection Remix

Postprzez bartekx1212 » 12 mar 2017, o 22:16

Szczeze mówiąc sklep Gearbest poznałem dzięki tobie :-) . Pdoba mi się on z racji tego ze daje ci sprzęt który ty potem recenzujesz i wrzucaj na youtube a ja jak zarubo i inni mamy co oglądać. Rzecz w tym sklepie sa czemsto na przecenach.Jedyne co chciabym żeby się zmienilo to przejrzystość strony internetowej oraz żeby wszla aplikacja mobilna

Pozdrowienia dla ciebie i calej ekipy Gearbest.Mam nadzieję że będzie więcej konkursów
bartekx1212

Telefon:: Huawei

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Konkursy