Teraz jest 5 maja 2025, o 23:20

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Elephone C1X - pierwsze wrażenia

Elephone jest producentem telefonów komórkowych który już od dłuższego czasu specjalizuje się w produkcji telefonów budżetowych i ze średniej półki. Telefony tej firmy wyróżniają się niska ceną. Rok 2017 firma rozpoczął od "Elephone C1X" Dziś podzielę się z wami pierwszymi wrażeniami z tym tanim telefonem.
Obrazek

Telefon z metalową obudową, skanerem odcisków palca i 2GB RAM za 350zł.
Pierwsze chwile z telefonem Elephone C1X << KLIK
Czytaj więcej : Elephone C1X - pierwsze wrażenia | Wyświetlone : 1332 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Star N8000

Witam
Posiadam chinski zamiennik samsunga Star N8000 taki jak w linku :
http://archiwum.allegro.pl/oferta/star- ... 93581.html
Padło mi oprogramowanie tele działa włącza sie itp działa pod komputerem czy ktoś moze mi podpowiedziec jak wgrac oprogramowanie aby działał ?
Czytaj więcej : Star N8000 | Wyświetlone : 1943 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Xiaomi Mi6 na zdjęciach

Zdjęcia Xiaomi Mi6 opublikowane. Xiaomi Mi6 na zdjęciach z przecieku potwierdza podwójna kamerę z tyłu. Prawdopodobnie powstaną dwie wersję telefonu, droższa z ceramiczna pokrywą.
http://gadzet.telchina.pl/zdjecia-xiaomi-mi6/
Xiaomi MI6 będzie wyposażony w podwójna kamerę z tyłu, ale jest prawdopodobne, że telefon może być pozbawiony gniazda słuchawkowego 3.5mm
Obrazek

Już 11 kwietnia firma Xiaomi zaprezentuje nowe urządzenia ,zapowiedziana jest premiera Xiaomi MI6 ale możliwe że zadebiutuje jeszcze Mi Mix Lite i Mi ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi6 na zdjęciach | Wyświetlone : 5504 | Odpowiedzi : 40 | Dział : Nowości

Firma Gretel zapowiedziała model A6

Gretel jest od bardzo krótkiego czasu na rynku mobilnych telefonów, jednak nie można tej marce powiedzieć, że stoi w miejscu. Nie minął tydzień, jak pojawiły się szczegóły specyfikacji modelu A7, a już potwierdzono prace nad modelem A6.

Obrazek

Model A6 posiadał będzie 5.5-calowy ekran 2.5D, potwierdzono również pewne szczegóły dotyczące optyki, a mianowicie z tyłu znajdzie się aparat 13MP z sensorem Samsung. Głośniki wykonane będą w technologii AAC, na dostępnym renderze widać również skaner linii ...
Czytaj więcej : Firma Gretel zapowiedziała model A6 | Wyświetlone : 1747 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Zwrot pieniędzy bangood

Witam. Chciałbym się dowiedzieć, jak na stronie bangood.com mogę rozpocząć procedurę zwrotu pieniędzy. Zamówiłem telefon jeszcze w pod koniec stycznia, w 06 lutego był już w urzędzie celnym, ale dopiero dzisiaj rano dostałem decyzję, że telefon nie nadaje się na rynek europejski ponieważ brakuje mu certyfikatu CE. I telefon zostanie odesłany. Teraz chcę wiedzieć, jak odzyskać pieniądze od Chińczyka. (tel to ZUK Z2, jak by ktoś był zainteresowany).
Czytaj więcej : Zwrot pieniędzy bangood | Wyświetlone : 3952 | Odpowiedzi : 17 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Cubot Rainbow 2, Dual Camera, android 7 pierwsze chwile.

Cubot Rainbow 2 opinia po pierwszych godzinach z telefonem. Jest to najtańszy telefon z podwójną kamerą oraz androidem 7 na pokładzie.
http://gadzet.telchina.pl/cubot-rainbow ... android-7/
Cubot nie zdobył do tej pory popularności jak Xiaomi, Meizu, czy OnePlus, ale produkty tej marki zasługują na szerszą uwagę. Firma specjalizuje się w produkcji tanich telefonów, a jej dużym atutem jest gwarancja realizowana w Polsce. Dziś moje pierwsze wrażenia po kontakcie Cubot Rainbow 2 ...
Czytaj więcej : Cubot Rainbow 2, Dual Camera, android 7 pierwsze chwile. | Wyświetlone : 1317 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Redmi 4X 3/32

Przeglądam wątek Xiaomi już czas jakiś i po zakupie MI5 pół roku temu doszedłem do wniosku, że potrzebuje czegoś co będzie mieć system zbliżony (najlepiej taki sam) oraz co jest priorytetem mega mocną baterię.
Wybór padł na Redmi 4X również z powodu wymiarów (Note 4X jest zbyt duży)
Największe jednak moje zdziwienie pojawiło się gdy zacząłem szukać info, testów oraz porównań na YouTube.
W naszym ojczystym języku nic nie ma - mnogo po rosyjsku, sporo ...
Czytaj więcej : Redmi 4X 3/32 | Wyświetlone : 26258 | Odpowiedzi : 104 | Dział : Xiaomi

Xiaomi Mi Mix Lite ?

Xiaomi Mi Mix wzbudził ogromne zainteresowanie, jednak ten piękny telefon jest bardzo drogi przez co jest traktowany jako ciekawostka. Jednak firma planuje wydać Xiaomi Mi MIX Lite w niższej cenie.
Obrazek

Pierwsze plotki pojawiły się w chińskich mediach. Telefon ma być tani i napędzany ma być autorskim procesorem Xiaomi.

Czytaj dalej>> Xiaomi Mi MIX Lite
Czytaj więcej : Xiaomi Mi Mix Lite ? | Wyświetlone : 1445 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Nubia N2 z ogromną baterią 5000mAh

Już jakiś czas temu można było znaleźć w sieci niewielkie wycieki informacji dotyczące specyfikacji tego telefonu. Oczywiście wszystkie skupiały się przede wszystkim na baterii, która jest jednym z największych zalety tego modelu, a obecnie wiemy już prawie wszystko o Nubia N2.

Obrazek
Przy tak wielkie baterii o pojemności 5000mAh telefon ma zachować bardzo przyzwoitą grubość 7.9mm, co może nie robi pozytywne wrażenie. Co ważne N2 obsługuję technologię szybkiego ładowania (18W), przy tak pojemnej baterii jest ...
Czytaj więcej : Nubia N2 z ogromną baterią 5000mAh | Wyświetlone : 1429 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

ZTE Nubia M2 z podwójnym aparatem Sony 13MP

Nubia w bardzo przemyślany sposób pozwalała na pojawianie się pojedynczych informacji dotyczących nowemu modelu ZTE Nubia M2. Tu czasem zdjęcie przypadkiem wyciekło, tam jakiś mały szczegół dotyczący specyfikacji i w taki sposób udało się jej świetnie podtrzymać zainteresowanie tym modelem.

Obrazek
Telefony Nubia przede wszystkim są rozpoznawalne z powodu bardzo ładnego designu, nie inaczej jest z nowym modelem M2. Urządzenie posiadać będzie metalową obudowę, jak przystało na tej klas telefon, oczywiście na froncie znajdzie się ...
Czytaj więcej : ZTE Nubia M2 z podwójnym aparatem Sony 13MP | Wyświetlone : 55394 | Odpowiedzi : 418 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571