Teraz jest 7 sie 2025, o 08:27

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Nomu S30 Mini pełna specyfikacja ujawniona

Nomu S30 Mini to nowy model tej firmy, który już niedługo ma trafić do sprzedaży. Niewątpliwy sukces jego poprzedników daje nadzieję na powtórzenie tego sukcesu modelowi S30 Mini.

Obrazek
Telefon może nie zapowiada się na demona prędkości, jednak nadal może być dobrym wyborem dla osób potrzebujących niewielkiego telefonu o solidnej konstrukcji.

Sercem telefonu będzie 4-rdzeniowy procesor MTK6737VWT z taktowaniem 1.5 GHz, wsparty 3GB pamięci RAM oraz 32GB pamięci ROM. Na froncie umieszczono ekran 4.7 - ...
Czytaj więcej : Nomu S30 Mini pełna specyfikacja ujawniona | Wyświetlone : 1943 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Nowości

Maze Blade

Ostatnio kupiłem swojej dziewczynie telefon Maze Blade, i teraz pytanie:
Czy ktokolwiek z was może mi polecić jakąś stronę, gdzie kupię jakiś case, ew. szklo hartowane na wyświetlacz do tego telefonu? Najlepiej plastik (tworzywo sztuczne), nie chce jakiegoś skórzanego, które zasłania cały telefon.
Szukałem na aliexpress, ale niestety tam tylko takie o jakich mówię. Na innych sklepach kejsów brak.. :<

Dzięki za pomoc :!: ...
Czytaj więcej : Maze Blade | Wyświetlone : 2128 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Nowe produkty Xiaomi: Ninebot Plus i szczoteczka do zębów.

Na ostatniej konferencji prasowej firma Xiaomi zaprezentowała dwa nowe produkty: ultradźwiękową szczoteczkę do zębów oraz Ninebot Plus

Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Ninebot Plus
Czytaj więcej : Nowe produkty Xiaomi: Ninebot Plus i szczoteczka do zębów. | Wyświetlone : 1768 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Cubot Magic trafi do sprzedaży w lipcu?

Cubot zaprezentował projekt nowego telefonu Cubot Magic, wygląda bardzo dobrze.

Obrazek
Czytaj Dalej
Cubot Magic
Czytaj więcej : Cubot Magic trafi do sprzedaży w lipcu? | Wyświetlone : 1500 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Doogee MIX Za 170$ w Banggood + Giveaway

Doogee MIX jest jednym z kilku nowych chińskich telefonów które stylistyka próbują nawiązywać do Xiaomi MI MIX.
Obrazek
Jednak Doogee MIX jest trzykrotnie tańszy niż jego pierwowzór, najdroższa wersja kosztuje poniżej 180 dolarów. Mam jeszcze jedną dobrą informację, jest ostatnia szansa aby wygrać ten telefon w konkursie organizowanym przez sklep Banggood na łamach forum telchina.pl

Doogee Mix napędzany jest przez procesor MediaTek Helio P25 wspomagany przez 4/6 GB pamięci RAM i 64 GB na dane ...
Czytaj więcej : Doogee MIX Za 170$ w Banggood + Giveaway | Wyświetlone : 1539 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Redmi note 4 przypadkowe polaczenia

Cześć.
Wszystkie dotychczasowe telefony z jakich korzystałem miały uklad: ostatnie numery / wybierz / co chcesz zrobić? SMS/ połączenie/ podjęta akcja.
A w wynalazku Xiaomi przypadkowo naciskasz palcem numer z listy ostatnich polaczeń... No i dzwonisz nie wiedząc nawet o tym.
Co zrobić aby przed połączeniem tel. pytal o to co chcemy zrobic?
Programy zewnętrzne? Stosuję zle ustawienia?
Czytaj więcej : Redmi note 4 przypadkowe polaczenia | Wyświetlone : 2038 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Xiaomi Mi6 Plus Nadchodzi.

Xiaomi Mi 6 jest najnowszym telefonem firmy, ale już jest mowa o Xiaomi Mi6 Plus który będzie powiększona wersją flagowca Xiaomi.
Obrazek

Czytaj dalej:
Xiaomi Mi6 Plus

Tymczasem zapraszam do przeczytania recenzji Xiaomi Mi6
Czytaj więcej : Xiaomi Mi6 Plus Nadchodzi. | Wyświetlone : 1471 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Ivvi V3 5.5-calowy telefon z aparatem 13MP

Ivvi to jedna z mało znanych marek na naszym rynku, a ceny telefonów tej marki również nie zachęcają do zakupu. Model V3, który kilka dni temu został zaprezentowany, nierożni się niestety od swoich poprzedników.

Obrazek
Model ten posiada w pełni metalową konstrukcję, design ani nie jest zachęcający, ani zniechęcający, chyba określenie nijaki jest dobre w tym konkretnym wypadku.
Telefon posiada 5,5-calowy ekran HD, procesor, który nie został jeszcze ujawniony, wspomagany będzie 3GB pamięci RAM oraz ...
Czytaj więcej : Ivvi V3 5.5-calowy telefon z aparatem 13MP | Wyświetlone : 1495 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Sprawdz które telefony Meizu otrzymają Androida 7

Po niemal roku od premiery Androida 7 firma Meizu postanowiła zaktualizować część swoich smartfonów. Nie pozostaje mi nic innego jak stwierdzić; lepiej późno niż wcale.
Obrazek

Jeżeli jesteś właścicielem jednego z poniższych telefonów Meizu to masz powody do radości.:

Pro 6 Plus
Pro 6
Pro 6s
Pro 5
MX6
Note M5
Note M3
Max M3

Wersja beta powinna wyć dostępna już dziś, jednak aktualizację zaczną się w 10 lipca.

Meizu jutro obchodzi 5-lecie systemu Flyme ...
Czytaj więcej : Sprawdz które telefony Meizu otrzymają Androida 7 | Wyświetlone : 1715 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

LG G6 H870DS Dual SIM (64GB)

Hej,

chcę zakupić LG G6 H870DS Dual SIM (64GB), który ma dodatkowo jeszcze dobry DAC na pokładzie. Zastanawiam się, gdzie mogę go kupić?

Narazie znalazłem:

https://www.wondamobile.com/lg-g6-h870d ... -free.html
https://bludiode.com/pl/telefony-i-smar ... 64gb-black

Ten drugi niby spoko, bo w PL, ale drożej. Z drugiej strony, jakbym brał na firmę, to pełny VAT. Tylko, że nawet własnego certyfikatu SSL nie ogarniają...
Czytaj więcej : LG G6 H870DS Dual SIM (64GB) | Wyświetlone : 2985 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579