Teraz jest 7 sie 2025, o 17:12

Nowości Nowości dla Nowości

Mapa strony Nowości » Dział : Nowości

Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.

11.11 Alibaba i JD z rekordową sprzedażą

Największy event sprzedażowy na świecie już za nami, znamy już wyniki sprzedaży największych chińskich platform handlowych. Zeszłoroczne rekordy zostały pobite.
Obrazek

W Sniu Singla wydano dziesiątki miliardów dolarów.
Czytaj więcej : 11.11 Alibaba i JD z rekordową sprzedażą | Wyświetlone : 1835 | Odpowiedzi : 0

Doogee Mix 2 ma prawie wszystko czego chcesz.

Niedawno testowałem Doogee MIX , a Chińczycy już wypuścili jego udoskonaloną wersję która podąża za wszystkimi najmodniejszymi trendami.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Doogee MIX 2 w popularny sklepie Banggood kosztuje w promocyjnym okresie jedynie 199.99$ czyli 704 zł

Czytaj Dalej
Doogee MIX 2
Czytaj więcej : Doogee Mix 2 ma prawie wszystko czego chcesz. | Wyświetlone : 5485 | Odpowiedzi : 24

OnePlus 5T Premiera 16 listopada

OnePlus oficjalnie poinformował, że międzynarodowa premiera OnePlus 5T odbędzie się 16 listopada w Brooklynie w Nowym Jorku.
W Chinach oficjalna premiera będzie miała miejsce 28 listopada o godzinie 14:00 w Pekinie, a sprzedaż rozpocznie się 1 grudnia o 10 rano.
Obrazek

Czytaj dalej
Premiera OnePlus 5T
Czytaj więcej : OnePlus 5T Premiera 16 listopada | Wyświetlone : 1724 | Odpowiedzi : 4

Smartisan Nut Pro 2 z ekranem 5.99-cala (18:9)

Dość mało znana Chińska firma Smartisan — znana z telefonów bardzo ładnych pod względem designu — zaprezentowała nowy model Smartisan Nut Pro 2. Telefon ładny, ale czy wart zakupu?

Obrazek
Specyfikacja telefonu celuje w segment średniej wyższej półki, na froncie znajdziemy ekran 5.99-cala (18:9) o rozdzielczości 2160 x 1080, chroniony szkłem Gorilla Glass. Sercem telefonu będzie procesor Snapdragon 660, który wspierać będzie 5 różnych wariantów pamięci RAM oraz ROM:

4GB RAM + 32GB ROM (~$270) ...
Czytaj więcej : Smartisan Nut Pro 2 z ekranem 5.99-cala (18:9) | Wyświetlone : 1736 | Odpowiedzi : 2

Xiaomi Mi6C z autorskim procesorem Surge S2

Xiaomi może wydać w tym tygodniu smartfony Redmi 5 i Redmi 5 Plus, a w następnym miesiącu może zadebiutować smartfon Redmi Note 5. Mowi się też o pełnoekranowej wersji flagowego Mi 6. To nie jedyna nowość, w przyszłym miesiącu może zadebiutować Xiaomi Mi6C z procesorem Surge S2
Obrazek

Jest tu ktoś na tyle odważny aby kupić telefon z procesorem Surge S2, nawt gdyby posiadał pełnoekranowy wyświetlacz ?

Czytaj dalej
Xiaomi Mi6C
Czytaj więcej : Xiaomi Mi6C z autorskim procesorem Surge S2 | Wyświetlone : 1733 | Odpowiedzi : 0

11.11 w Gearbest.com

Wszyscy kupujący w Chinach doskonale wiedzą, że najważniejszym dniem dla chińskiego handlu jest Dzień Singla który obchodzony jest 11.11 ze względu na symbolikę jedynek w dacie. W tym dniu chińskie sklepy wysyłkowe sprzedają towary za kilkanaście miliardów dolarów, a wszystko to za sprawą świetnych przecen, wyprzedaży i wielu konkursów z nagrodami.
Jednym z większych sklepów który w tym dniu przygotował dla nas wiele atrakcji jest Gearbest.com
Obrazek
11.11 w Gearbest.com będzie obchodzony w trzech etapach; ...
Czytaj więcej : 11.11 w Gearbest.com | Wyświetlone : 2187 | Odpowiedzi : 1

Dzień Singla 11.11 w Banggood.com

11 listopada w Polsce obchodzony jest dzień odzyskania niepodległości, tymczasem w Państwie Środka obchodzi się Dzień Singla który wiąże się z wielkim przecenami i promocjami w chińskich sklepach.
Obrazek
11.11, nazywany jest w Chinach dniem „podwójnej jedenastki” ze względu na cztery jedynki w zapisie,dzień ten stał się nieoficjalnym świętem kawalerów i panien.. W Chinach żyje ponad 300 milionów singli.

Święto singli wymyślone przez studentów przyjęło się w całym kraju do tego stopnia, że przerodziło się ...
Czytaj więcej : Dzień Singla 11.11 w Banggood.com | Wyświetlone : 2267 | Odpowiedzi : 4

OPPO R11 i OPPO R11s Plus

2 listopada zadebiutują dwa nowe telefony OPPO, OPPO R11 i OPPO R11s Plus.
Obrazek

Czytaj dalej:
OPPO R11 i OPPO R11s Plus od 2 listopada
Czytaj więcej : OPPO R11 i OPPO R11s Plus | Wyświetlone : 1766 | Odpowiedzi : 4

ZTE A0620 z 8GB pamięci RAM i ogromną baterią

Nowy telefon ZTE zagościł na stronach chińskiego urzędu certyfikacji TENNA, ZTE A0620 zapowiada się na niezły telefon.
Obrazek

Specyfikacje ZTE A0620

Wyświetlacz HD o rozdzielczości 5,25 cala (1280 x 720 pikseli)
Procesor okta-core o taktowaniu 1,4 GHz
3 GB pamięci RAM, 4 GB pamięci RAM, 8 GB pamięci RAM, 64 GB i 32 GB pamięci wewnętrznej
Android 7.1.1
Czujnik odcisków palców, z tyłu
Wymiary: 147 x 71 x 8,5 mm, 160 g
4,870 mAh akumulator ...
Czytaj więcej : ZTE A0620 z 8GB pamięci RAM i ogromną baterią | Wyświetlone : 1712 | Odpowiedzi : 4

Echo Horizon Lite dostępny już niedługo w Europie

Echo to marka, która jest mało znana i nic dziwnego, ponieważ telefony z tym logo produkowane są we Francji. Tym bardziej nie dziwi więc próba podboju europejskiego rynku przez tą niewielką niepozorną firmę modelem Horizon.

Obrazek
Horizon Lite posiadał będzie obudowę ze szczotkowanym aluminium, na froncie znajdziemy ekran 5.7-inch HD+ (18:9) . Sercem telefonu będzie procesor MT6737, wsparty 2GB pamięci RAM oraz 16GB pamięci ROM (tylko 32GB wsparcia na MicroSD).

Z tyłu znajdziemy aparat 8MP ...
Czytaj więcej : Echo Horizon Lite dostępny już niedługo w Europie | Wyświetlone : 1774 | Odpowiedzi : 4

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579