Teraz jest 20 kwi 2025, o 07:53

Nowości Nowości dla Nowości

Mapa strony Nowości » Dział : Nowości

Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.

Leagoo S9 na kolejnych renderach miczym Iphone X

Leagoo S9 ma posiadać wyświetlacz 18: 9 , a projekt do złudzenia przypomina iPhone X!
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Na razie nie ma żadnych innych informacji na temat Leagoo S9, ale będę na bieżąco informował w którym kierunku to się potoczy.

Czytaj Dalej
Leagoo S9
Czytaj więcej : Leagoo S9 na kolejnych renderach miczym Iphone X | Wyświetlone : 1732 | Odpowiedzi : 3

Xiaomi Mi7 i Mi7 Plus z procesorem Snapdragon 845

Xiaomi Mi 7 ma być pierwszym telefonemz procesorem Snapdragon 845 który został zaprezentowany w zeszłym tygodniu. Najnowsze informacje mówią, że Xiaomi wyda Mi 7 w dużym i mały rozmiarze i oba z nich trafią jednocześnie do sprzedaży.
Obrazek
Obrazek
Xiaomi Mi 7 i Mi 7 Plus mogą zadebiutować jednocześnie w marcu przyszłego roku w cenie odpowiednio 2699 juanem (~ 408) i 2 999 juanów (~ 453 USD)
Czytaj dalej;
Xiaomi Mi 7 Plus i Mi ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi7 i Mi7 Plus z procesorem Snapdragon 845 | Wyświetlone : 3348 | Odpowiedzi : 11

Xiaomi Redmi 5 vs Xiaomi Redmi Note 5A

Oficjalna premiera Xiaomi Redmi 5 i Xiaomi Redmi Note 5A już za nami. Warto zobaczyć czym różnią się te budżetowe telefony
Obrazek
Najbardziej widoczna różnica między Xiaomi Redmi 5 a Xiaomi Redmi Note 5A jest w ich wyświetlaczach: pierwszy ma pełnoekranowy wyświetlacz o proporcjach 18: 9, podczas gdy drugi ma klasyczny ekran 16: 9. Tak więc, Xiaomi Redmi 5 ma mniejsze wymiary i więcej pikseli, pomimo że rozmiar wyświetlacza jest prawie taki sam. Procesory są ...
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi 5 vs Xiaomi Redmi Note 5A | Wyświetlone : 2179 | Odpowiedzi : 5

Ulefone Power 3 zadebiutuje w Grudniu

Ulefone przygotowuje się do wydania kolejnej wersji swojego hitu, mamy już kilka informacji na temat nadchodzącego Ulefone Power 3.
Obrazek
Czytaj dalej
Ulefone power 3
Czytaj więcej : Ulefone Power 3 zadebiutuje w Grudniu | Wyświetlone : 1598 | Odpowiedzi : 0

OUKITEL K6 6-calowy z procesorem Helio P23

Wiele można powiedzieć o marce OUKITEL, ale na pewno nie że wpadła w rutynę. Każdy kolejny telefon wydaje się być ostatnimi czasy jeszcze ciekawszy od swego poprzednika (czyściwie nie mówię tu o segmencie budżetowym).

Obrazek

Telefon ma posiadać wielką baterię, co w sumie jest znakiem rozpoznawalnym OUKITEL, jednak nie podano jeszcze jaka będzie to konkretnie wartość. Sercem telefonu będzie Helio P23 z 8 -rdzeniami (2.0Ghz), wsparty 6GB pamięci RAM oraz 64GB pamięci wbudowanej ROM, telefon ...
Czytaj więcej : OUKITEL K6 6-calowy z procesorem Helio P23 | Wyświetlone : 3931 | Odpowiedzi : 12

Bożonarodzeniowe prezenty od Banggood

Z okazji świąt Bożego Narodzenia sklep banggod zorganizował event w którym do wygrania jest wiele ciekawych nagród.
Obrazek
Główna atrakcją jest układanie puzzli, każdy po zalogowaniu ma dziennie szans na odkrycie jakiegoś puzzelka, ilość dziennych szans można zwiększyć np poprzez udostępnienie informacji o tym wydarzeniu.
Szczegóły znajdziecie a stronie wydarzenia

Oczywiście nie trzeba brać udziału w loterii aby kupić w atrakcyjnych cenach świąteczne dekoracje i gadżety.
Warto odwiedzić poniższe linki:

https://goo.gl/jHLJNF ...
Czytaj więcej : Bożonarodzeniowe prezenty od Banggood | Wyświetlone : 1666 | Odpowiedzi : 0

Huawei Nova 2S od 7 Grudnia

Przedwczoraj do sieci wyciekły zdjęcia, a wczoraj Huawei oficjalnie potwierdził, że Nova 2 zadebiutuje 7 grudnia.
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Huawei Nowa 2S Specyfikacja i cena
Czytaj więcej : Huawei Nova 2S od 7 Grudnia | Wyświetlone : 1630 | Odpowiedzi : 1

Vivo X20 w sprzedaży z wysyłką do Polski

Vivo pomimo że jest jednym z największych producentów telefonów na świecie jest marką niemal nieznaną w Europie.
Sytuacja to szybko się zmieni, ponieważ firma jest oficjalnym sponsorem Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej w Rosji.
Firma w ofercie ma szeroki wachlarz urządzeń, które do tanich nie należą ale pomimo tego znajdują wielu kupców. Jednym z nowszych telefonów jest Vivo X20
Obrazek
Obrazek

Telefony Vivo nie należą do najtańszych, ale oferują solidną jakość wykonania, mają przyzwoita wydajność, ...
Czytaj więcej : Vivo X20 w sprzedaży z wysyłką do Polski | Wyświetlone : 1825 | Odpowiedzi : 3

Xiaomi Redmi 5 Specyfikacja i cena

Już wkrótce Mi MIX 2 nie będzie jedynym telefon Xiaomi z ekranem 18: 9, kolejnymi telefonami będą Redmi 5 i Redmi Note 5. Dzięki China Telecom znamy już specyfikację i cenę Xiaomi Redmi 5

Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Redmi 5
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi 5 Specyfikacja i cena | Wyświetlone : 3333 | Odpowiedzi : 20

OUKITEL C8 pełna specyfikacja dostępna

OUKITEL wypycha kolejne modele by zdążyć przed końcem roku, kolejnym modelem jest OUKITEL C8. Tym razem na szczęście mamy tu do czynienia z 4G. Co w przypadku najtańszych rozwiązań tej marki nie jest zawsze pewnym parametrem.

Obrazek

Specyfikacja jest stosunkowo atrakcyjna jeśli spojrzy się na cenę, która w promocji wynosi około 80$, standardowo telefon jest do nabycia o około 10$ drożej.

RAM/ROM: 2GB RAM+16GB ROM, 64GB microSD
Chipset: MT6737 4-core 1.3GHz Mali400 MP2
Kolory: black, ...
Czytaj więcej : OUKITEL C8 pełna specyfikacja dostępna | Wyświetlone : 1564 | Odpowiedzi : 0

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165481 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39567