Teraz jest 20 kwi 2025, o 07:53

Nowości Nowości dla Nowości

Mapa strony Nowości » Dział : Nowości

Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.

Cyber Week w Banggood.com

Dzień singla, Czarny piątek, Cyber Monday a nawet Cyber Week, to najpopularniejsze wydarzenia handlowe które wywodzą się z USA, a obecnie są celebrowane we wszystkich rozwiniętych krajach świata.
Obrazek
Chińskie sklepy szturmem podbijają serca klientów w różnych krajach, w tym także w Polsce. Najpopularniejsze chińskie sklepy z okazji wymienionych eventów także organizują wyprzedaże. Wiele takich super przecen jest często sztuczne, polegające na wcześniejszym podniesieniu cen, aby w dniu promocji w wielkim hukiem obniżyć ceny. Nie ...
Czytaj więcej : Cyber Week w Banggood.com | Wyświetlone : 1521 | Odpowiedzi : 0

Elephone S9 z powiadomieniami w Logo

Przez ostatnie tygodnie Elephone nie wydał żadnego nowego telefony, ale wielkimi krokami zbliża się premiera Elephone S9.
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Elephone S9 Giętki wyświetlacz i powiadomienia w Logo
Czytaj więcej : Elephone S9 z powiadomieniami w Logo | Wyświetlone : 2055 | Odpowiedzi : 8

OPPO A79 Specyfikacja i cena

Po wydaniu telefonu z pełnoekranowym ekranem o proporcjach wyświetlacza 18: 9 - Oppo F5, firma wyda kolejny smartfon w Chinach. Oppo A79 został zauważony w TENAA i na portalu China Telecom dzięki czemu znamy pełną specyfikacje,wygląd i ceny.
Obrazek

Czytaj dalej
OPPO A79
Czytaj więcej : OPPO A79 Specyfikacja i cena | Wyświetlone : 1719 | Odpowiedzi : 6

Pierwsze chwile z Xiaomi Mi MIX 2

Niemal rok temu firma Xiaomi zaprezentowała telefon MI MIX dzięki któremu o firmie stało się naprawdę głośno. Chińczycy udowodnili światu, że potrafią wyprodukować nowoczesny, innowacyjny smartfon z 6,44 calowym ekranem otoczonymi ceramiczną obudową z wąskimi ramkami i brakiem górnej belki, z ultrasonicznym czujnikiem zbliżeniowym i piezoelektrycznym głośnikiem do rozmów.. Co prawda Sharp dużo wcześniej zaprezentował bezramkowego Aquosa Crystal, to jednak Xiaomi Mi MIX stal się wzorem do kopiowania przez wielu innych chińskich producentów telefonów.
Obrazek ...
Czytaj więcej : Pierwsze chwile z Xiaomi Mi MIX 2 | Wyświetlone : 1641 | Odpowiedzi : 0

Xiaomi Mi7. Czego można się spodziewać po nowym flagowcu?

Pojawiły się pierwsze doniesienia na temat najnowszego flagowca Xiaomi MI 7. Prawdopodobnie cena najnowszego flagowca będzie wyższa niż obecnego Xiaomi Mi6.
Obrazek
Czytaj dalej
Xiaomi Mi7 domniemana specyfikacja i Cena
Czytaj więcej : Xiaomi Mi7. Czego można się spodziewać po nowym flagowcu? | Wyświetlone : 1845 | Odpowiedzi : 4

Leagoo T5c z procesorem intela

Leagoo T5C będzie kolejnym, a zarazem najciekawszym telefonem z portfolio firma znana jest z produkcji wyjątkowo tanich telefonów.
Obrazek
Obrazek
Leagoo 5Tc trafi do sprzedaży 5 grudnia i jak można było się spodziewać, telefon będzie stosunkowo tani.Firma Leagoo wyceniła go na 129 dolarów ( 470 złotych). Pierwsze egzemplarze zostaną wysłane do klientów 5 grudnia. Już teraz można zamówić go w przedsprzedaży w sklepie Gearbest

Czytaj Dalej
Leagoo T5C
Czytaj więcej : Leagoo T5c z procesorem intela | Wyświetlone : 1614 | Odpowiedzi : 1

Pierwsze wideo z OUKITEL MIX 2 oraz wynikiem AnTuTu

OUKITEL udostępnił pierwsze solidne wideo z modelem OUKITEL MIX 2, telefon prezentuje się bardzo ładnie. Zaprezentowany został również wynik AnTuTu.

Obrazek

W samym materiale wideo można przyjrzeć się dokładniej samemu GUI telefonu oraz płynności pracy na nim. Jak wspomniałem wyżej, również został przedstawiony wynik AnTuTu 62858 punktów. Parametry telefonu nie robią ogromnego wrażenia, jednak nie można powiedzieć, że są „słabe”:

Ekran : 5.99-Cali (18:9) 1080x2160 FHD+
RAM/ROM : 6GB RAM /64GB ROM
Procesor : Helio ...
Czytaj więcej : Pierwsze wideo z OUKITEL MIX 2 oraz wynikiem AnTuTu | Wyświetlone : 1599 | Odpowiedzi : 0

Ulefone T1 Premium Edition w sprzedaży

Telefon Ulefone T1 Premium Edition posiada nietuzinkową obudowę, która przykuwa uwagę oraz niezłą specyfikację.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
T1 Premium Edition jest już dostępny w sklepach internetowych, w Banggood można go kupić za 269.99$. Dodatkowo dostaniemy prezenty warte 40$. Cena telefonu ma systematycznie rosnąc, przynajmniej w pierwszym okresie sprzedaży.

Czytaj dalej
Ulefone T1 Premium Edition
Czytaj więcej : Ulefone T1 Premium Edition w sprzedaży | Wyświetlone : 1557 | Odpowiedzi : 2

Kolejna rewolucja, telefony ze składanymi wyświetlaczami

Od dłuższego czasu widoczny jest trend wzrostu przekątnej wyświetlaczy. Pełnoekranowe wyświetlacze stały się w tym roku rzeczywistością, jednak w przyszłym roku czeka nas kolejna rewolucja. Składane telefony z dwoma ekranami trafią do sprzedaży.
Obrazek

Czytaj dalej
Telefony ze składanymi ekranami
Czytaj więcej : Kolejna rewolucja, telefony ze składanymi wyświetlaczami | Wyświetlone : 1813 | Odpowiedzi : 8

Czarny Piątek 2017 Black Friday finał 24 listopada.

Dopiero co zakończyło się szaleństw zakupowe związane z Dniem Singla, a już szykuje się kolejny event, tym razem nazwany Czarny Piątek.
Obrazek

Jednym z bardziej lubianych sklepów za niskie ceny, doskonałą obsługę i wsparcie posprzedażowe jest sklep Banggood.com.

Już teraz można się zapoznać z atrakcjami przygotowanymi przez sklep Banggood.
Nie zabraknie bonusów dla nowych klientów , Gier i atrakcyjnych przecen dla wszystkich. Już teraz zaczynają się tematyczne wyprzedaże w poszczególne dni

Czytaj dalej
Czarny Piątek ...
Czytaj więcej : Czarny Piątek 2017 Black Friday finał 24 listopada. | Wyświetlone : 1736 | Odpowiedzi : 2

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165481 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39567