Teraz jest 17 maja 2026, o 15:14

Nowości Nowości dla HydePark

Mapa strony HydePark » Dział : HydePark

Rozmowy na wszystkie tematy

Uwaga na sprzedawce promotus na allegro

Witam! Chciałbym Was ostrzec przed sprzedawca promotus który funkcjonuje na allegro dokładna nazwa "OnLine" Trading Company"
adresu nie upubliczniamy bez zgody !!! //Zielony14
Słaby kontakt, długi czas wysyłki sprzedający nie daje paragonu ani faktury. To jest jeszcze nic. Kupiłem u niego telefon LeTv Cool 1 roku niestety po 2 miesiącach odmówił posłuszeństwa ekran dotykowy. Po próbie kontaktu ze sprzedającym telefon nie odpowiada, skrzynka meilowa także cisza. Sprzedawca zapewniał ze daje rok gwarancji na terenie polski ...
Czytaj więcej : Uwaga na sprzedawce promotus na allegro | Wyświetlone : 2237 | Odpowiedzi : 4

Premiery smartfonów po sierpniu 2017 - na co czekacie?

Witam
Temat w sumie o tym co dopiero będzie. Zastanawiam się na jakie premiery czekacie i czy odkładacie kupno smartfona z myślą o nadchodzących premierach?
Słyszałem opinię że nie warto w tym roku śpieszyć się z kupnem smartfona bo nadchodzą premiery które nieco zmienią na rynku ceny itp. też tak uważacie? Które waszym zdaniem premiery mogą namieszać?

Pozdro
Nimo
Czytaj więcej : Premiery smartfonów po sierpniu 2017 - na co czekacie? | Wyświetlone : 4347 | Odpowiedzi : 23

Sp z o. o. handel z Chinami - jakie koszta?

Planujemy uruchomienie DG, prawdopodobnie będzie to sp. z o. o. - sprowadzanie towaru z Chin i dalsza dystrybujca. Ktoś już to może przerabiał? Nie szukam sprawdzonego pomysłu na biznes, tylko raczej ogarnięcia pod względem prawno, podatkowym.
Czytaj więcej : Sp z o. o. handel z Chinami - jakie koszta? | Wyświetlone : 1933 | Odpowiedzi : 0

4PDA

Jak pobrać ten plik?
https://4pda.ru/forum/index.php?showtop ... 60982146-1
Ktoś się orientuje? Próbowałem się zarejestrować ale zatrzymałem się na captchy pisanej cyrylicą.
Czytaj więcej : 4PDA | Wyświetlone : 2143 | Odpowiedzi : 3

Sprzedany telefon - brak dostepu do konta google

Witam.

Sprzedalem telefon samsung s7. Przed wyslaniem zrobilem reset fabryczNy, cache itp.
Okazalo sie ze nowy wlasciciel ma komunikat przy wlaczeniu google:

"Urządzenie zostalo zresetowane. Aby kontynuowac zaloguj sie na konto google, ktore bylo wczesniej synchronizowane na tym urzadzeniu."

I tu pojawia sie problem bo przeciez hasel nie dam do konta google.

Czy moge jakos sie tego pozbyc?
znalazlem cois takiego w koncie G"

Obrazek

i jak sie kliuknie w usun jest:

Obrazek

Czy jak ...
Czytaj więcej : Sprzedany telefon - brak dostepu do konta google | Wyświetlone : 2459 | Odpowiedzi : 5

Zamówienie uniwersalnych piktogramów informacyjnych

Chodzi o piktogramy na drzwi, informujące co znajduje się w danym pomieszczeniu. Czy można coś takiego zamówić w Chinach? No i pytanie gdzie ewentualnie?
Czytaj więcej : Zamówienie uniwersalnych piktogramów informacyjnych | Wyświetlone : 2156 | Odpowiedzi : 2

dozownik mydła

ma ktoś taki dozownik mydła?
http://www.ebay.pl/itm/111817606472?_tr ... EBIDX%3AIT

Mój po prawie dwóch miesiącach przestał działać. Dioda cały czas miga na czerwono ale mydło nie leci.
Czytaj więcej : dozownik mydła | Wyświetlone : 2248 | Odpowiedzi : 9

A co, jeśli wykorzystam punkty?

Witam,
mam punkty na pewnych serwisach, które mogę wymienić na produkty (na przykład o wartości 40$). Czy jeśli nie zapłacę za nie i wyślą przesyłkę za darmo, to czy nadal będzie postrzegana tak, jakbym za nią zapłacił, czy może jednak nie podlega ona podatkowi VAT?
Czytaj więcej : A co, jeśli wykorzystam punkty? | Wyświetlone : 2126 | Odpowiedzi : 3

Uchwyt i ładowarka samochodowa do Mi4

Szukam uchwytu samochodowego oraz ładowarki samochodowej do Mi4.
Korzystacie z tego typu akcesoriów? Możecie coś polecić?
Interesuje mnie raczej tańszy sprzęt, coby nie obciążyć zbytnio mojego studenckiego budżetu.
Dziękuję za wszelkie podpowiedzi.
Czytaj więcej : Uchwyt i ładowarka samochodowa do Mi4 | Wyświetlone : 2135 | Odpowiedzi : 1

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152355 • Liczba wątków: 4646 • Liczba użytkowników: 39608