Cześć.
Też najprawdopodobniej czeka mnie wysyłka do Chin. Przez parę miesięcy Lenovo działał bez problemu, ale potem coś z głośnikiem z tyłu zaczęło się dziać, zacząć trzeszczeć, a po jakimś tygodniu padł kompletnie. Sprzęt kupiłem u Chinatronic. Co prawda ciężko mi się teraz z nimi dogadać, bo odpisują raz na jakieś 3 dni. Najpierw chciał, żebym przeinstalował ROM- tak też zrobiłem. Dla mnie było to oczywiste, że to nic nie pomoże, ale jak chciał, tak zrobiłem. Nic się nie zmieniło, więc napisałem, ze nie działa i właśnie dzisiaj zapytał się mnie, czy chcę wysłać telefon do niego. Jasna sprawa, że tak.
I tutaj potrzebowałbym pomocy- co zrobić, czego się przestrzegać ? Przeczytałem kilka stron tego tematu i wychodzi na to, że muszę mu wysłać telefon (+ pewnie kartę gwarancyjną. Coś jeszcze ?), ale bez reszty, żeby nie przekroczyć ciężaru i wysłać listem za 20+zł, tak ? Dane do przesyłki rozumiem, że dostanę od niego ? Jakie jest ryzyko ? Ile mniej więcej będę czekał na telefon aż wróci do mnie ?
Z góry dzięki za odpowiedzi. W razie czego, pozwolę sobie zadać jeszcze parę pytań, gdybym czegoś nie zrozumiał : )