Teraz jest 28 kwi 2025, o 14:33

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Sunnycube M8

Witam
Chciałbym zapytać czy ktoś ma jakiekolwiek informacje na temat daty premiery i dostępności tytułowego smartfona.
Czytaj więcej : Sunnycube M8 | Wyświetlone : 1027 | Odpowiedzi : 0

Problem z eKartą

Witam, mam dostępne środki na eKarcie, dokładnie 100zł. Przelew ma być w wysokości 13$. Gdy chcę zapłacić wyświetla się komunikat:
Reason: Your card issuer declined the transaction.

Solution:

Please make sure you are paying using a valid credit card.
Please contact the bank or agency that issued your card.

W czym tkwi problem?
Czytaj więcej : Problem z eKartą | Wyświetlone : 940 | Odpowiedzi : 11

Brak zasięgu WCDMA-Program networks w orange-t-mobile

Wiem ze trwaja prace w ramach programu Networks razem z siecią T-mobile w wyniku czego zostanie powiększony zasięg pasma 900mhz. Niestety ja i członkowie mojej rodziny posiadamy smartphony z pasmem 2100mhz i do tej pory internet działal wysmienicie w moim regionie. Teraz cos robią z WCDMA chyba w moim regionie bo nie działa internet ani nie mozna dzwonić i odbierac połaczeń gdy w smartphonie jest włączone wcdma. Dopiero po przestawieniu na "only gsm 2G" mozna ...
Czytaj więcej : Brak zasięgu WCDMA-Program networks w orange-t-mobile | Wyświetlone : 1140 | Odpowiedzi : 1

[android] CAT B15 - pytania bez odpowiedzi, może ktoś je zna

Na wstępie witam wszystkich, chyba na jedynym forum poświęconym słuchawkom DUAL SIM (jeśli są inne, to źle szukałem).

Od kilku miesięcy używam pancernej jednostki firmy CAT, lecz mogę tylko podejrzewać, że jak większość słuchawek, również złożonej w Chinach.
Po ostatniej aktualizacji zagościł w nim Jelly Bean 4.1.2 lecz jednak porównując jego funkcje do innych słuchawek, brakuje pewnych rzeczy.

Tu pytanie do innych, w jaki sposób wykonujecie tzw. zrzut ekranu?
Dodam, że kombinacja klawiszy + nie ...
Czytaj więcej : [android] CAT B15 - pytania bez odpowiedzi, może ktoś je zna | Wyświetlone : 6957 | Odpowiedzi : 13

Szybsze zużycie baterii aero2

Witam, mam pytanie czy to normalne że przy używaniu aero2 bateria szybciej sie rozładowuje niż przez wi-fi?
Telefon to overmax vertis i troche sie grzeje jak korzystam z aero2.
Czytaj więcej : Szybsze zużycie baterii aero2 | Wyświetlone : 1175 | Odpowiedzi : 2

Przycisk HOME

wrzuciłem sobie dosyć ciekawy ROM w wersji 4.2.3 na mój Amoi N828. Bardzo nie pasuje mi jednak zainstalowana aplikacja 3D Home, która nie koniecznie trafiła w mój gust i której nie mogę usunąć. Poradziłem sobie z tym jakoś instalując GO launcher EX jednak nie odbyło się to bez problemów - przycisk HOME przestał działać :( Po przejściu na 3D Home działa poprawnie. I teraz moje pytania:
- czy mogę w jakiś sposób bezboleśnie usunąć 3D ...
Czytaj więcej : Przycisk HOME | Wyświetlone : 885 | Odpowiedzi : 4

Android A 1000

WITAM może ktoś mnie podpowie jaki zamiennik baterii będzie pasowal do tego tel. bateria o wymiarach 52*46*4
Czytaj więcej : Android A 1000 | Wyświetlone : 958 | Odpowiedzi : 0

Kropka Goophone i5c

Witam czy da radę usunąć kropke z ekranu Goophone i5C.

Tutaj filmik jak to wygląda: http://www.youtube.com/watch?v=RBAPoXmw4oE

Po naciśnieciu na tą kropke pokazują się jakieś opcje nie mam pojęcia jakie, czy da radę ją usunąć?
Czytaj więcej : Kropka Goophone i5c | Wyświetlone : 1411 | Odpowiedzi : 4

Problem

Witam, nie wiem czy piszę w dobrym dziale jeżeli nie to proszę o przeniesienie mojego tematu.

Obrazek

Co mam zrobić bo pokazuje mi się takie coś? Właśnie doszła do mnie przesyłka i chce zaakceptować, że wszystko w porządku.
Czytaj więcej : Problem | Wyświetlone : 894 | Odpowiedzi : 0

Samsung galaxy s3 podróbka/soft

Witam
Jakiś czas temu kupiłam Chińską podróbkę Samsunga galaxy s 3, z czystej ciekawośći, z początku prezentował się ładnie, jednak od momentu kiedy zaczęłam się interesować nim w celu użytkowania zmagam sie z jednym problemem, przeszukałam juz forum pod jego kontem jak i również sporo na ten temat googlowałam jednak nie mogę doszukać się odpowiedzi, stąd moje pytanie:
-Czy da rade zmodyfikować go w jakiś sposób?
-Wgrać nowy soft? oprogramowanie?
-W jakiś sposób go ulepszyć? ...
Czytaj więcej : Samsung galaxy s3 podróbka/soft | Wyświetlone : 5036 | Odpowiedzi : 9

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570