Teraz jest 28 kwi 2025, o 02:09

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Samsung SIV

Dzień dobry ;-)
chyba jestem pierwszą dziewczyną na tym forum. I od razu będę błagać o pomoc. A mianowicie wczoraj dostałam piękną replikę samsunga SIV.
Niestety, wbrew temu co pisano wszystko jest po agnielsku ;((((
Moje pytanie brzmi, czy jest szansa i sens zmieniac go , zmieniac androida itp. Czy lepiej zostawic jak jest bo można go kompletnie zepsuć.
A 2 pytanie brzmi jesli zostawie telefon w ...
Czytaj więcej : Samsung SIV | Wyświetlone : 2551 | Odpowiedzi : 25

Jiayu G2 problem z GPS

wITAM MIAŁ JUŻ KTOŚ TAKI PROBLEM OTÓŻ JAK WŁĄCZE GPS SZUKA SZUKA ALE NIC NIE ZNAJDUJE NIE WIEM CZY JEST ZEPSUTY CZY CO , MOŻE MI KTOŚ POMÓC
Czytaj więcej : Jiayu G2 problem z GPS | Wyświetlone : 814 | Odpowiedzi : 1

haier w718 brak wibracji

Witam,dotarł telefon ale niema wibracji. Haier z 2 rdzeniami i androidem 4.2 .Może ten aparat nie ma funkcji wibracji ,nie mogę nigdzie sie odczytać ,a może to wina softu
Czytaj więcej : haier w718 brak wibracji | Wyświetlone : 1000 | Odpowiedzi : 0

Dostałem telefon w innej wersji kolorystycznej niż zam.

Witam
Właśnie dziś dostałem po po 40 paru dniach czekania swój NEO N003 2/32G.
Kupowałem u Bloomberg Mikki , zamawiałem wersję z czarnym panelem przednim i białym tyłem a dostałem wersję całą czarną.
Czy jest sens pisać do sprzedawcy ? czy powinien dosłać mi tylni panel w kolorze białym ? w komplecie jest też flip case - tylni panel polączony z klapką jak w aukcji
http://www.aliexpress.com/item/NEO-N003 ... 47647.html

wersja ...
Czytaj więcej : Dostałem telefon w innej wersji kolorystycznej niż zam. | Wyświetlone : 1031 | Odpowiedzi : 5

instalacja na nośniku USB lub karcie Sd jest niemożliwa

próbowałem zainstalować na moim telefonie zte v967s gre Shadow Era ( 20 mb ) z sklepu play i po pobraniu aplikacji podczas instalacji wyskakuje taki blad "instalacja na nośniku USB lub karcie Sd jest niemożliwa", tylko ta aplikacja nie chce mi sie zainstalowac :(

- probowalem pobrac na telefon aplikacje i zainstalowac ale wyskakuje blad "aplikacja nie zostala zainstalowana"

- miejsce na telefonie jest, ponad 230 mb ( karty pamieci nie posiadam)

- przeczytalem zeby ...
Czytaj więcej : instalacja na nośniku USB lub karcie Sd jest niemożliwa | Wyświetlone : 10929 | Odpowiedzi : 8

czarny ekran podczas połączeń

witam mam bardzo duży problem z moim zte v967s kupiony niedawno na alie od wczoraj podczas połączenia z kimkolwiek pojawia się czarny ekran i nic nie można zrobić,to samo się dzieje jak ktoś próbuje sie ze mną skontaktować. Przywróciłem ust.fabryczne lecz nic nie dały ;/ Proszę o pomoc
Czytaj więcej : czarny ekran podczas połączeń | Wyświetlone : 7530 | Odpowiedzi : 15

Jiayu G4T i problem z ROMem

Witam,
chciałem wgrać ROM który udostępnia solak na tym forum >

Postępując według instrukcji i wybraniu jednej dostępnej aktualizacji telefon sie wyłącza, włącza i po chwili wyskakuje następujący komunikat:
CWM-based Recovery v6.0.2.8
E:Invalid command argument
Finding update package...
E:unknown volume for path
E:Can't mount /sdcard2/update.zip
Installation aborted

Co zrobić w takiej sytuacji?
Czytaj więcej : Jiayu G4T i problem z ROMem | Wyświetlone : 1048 | Odpowiedzi : 3

Klon samsunga note II Gt-N7102 problem z WIFI

Witam
Nabawiłem się takiej repliki Samsunga Note II
Telefon ma poważny problem z WIFI.
Za każdym razem po włączeniu WIFI telefon się zawiesza, trzeba wyjąć baterię. Po ponownym uruchomieniu WIFI już jest aktywne i internet śmiga normalnie, do czasu aż włączy się wygaszacz i ekran zrobi się czarny, wtedy jedynie znowu wyjęcie baterii.
Podłączyłem go do lapka i programem MTKDroidTools uzyskałem takie oto info :
gtn7102.GIF

Ponadto zapodałem mu AnTuTu benchmark, ...
Czytaj więcej : Klon samsunga note II Gt-N7102 problem z WIFI | Wyświetlone : 1368 | Odpowiedzi : 6

Star n9500 brak zasięgu po upadku

Telefon upadł mi z ok 20 cm i padł zasięg. Zniknęła w ogóle ikonka z zasięgiem. Kolega próbował mi wymienić antenę, ale skońćzyło się na tym, że zasięg jest w centrum miasta, ale na obrzeżach znowu ta ikonka znika. Czy ktoś ma pomysł na naprawienie go, bo szkoda aby się marnował. Jest jak...
Czytaj więcej : Star n9500 brak zasięgu po upadku | Wyświetlone : 888 | Odpowiedzi : 1

klon s4 mini brak animacji startowej samsung

witam
kupiłem na aliexpress klona s4 mini i po przywróceniu ustawień fabrycznych nie mam animacji startowej samsunga, teraz mam logo android sam plik boot animation jest w system/media tylko niewiem jak to uruchomić
a i jeszcze jedno da się do niego wgrać room z j.polskim?
Czytaj więcej : klon s4 mini brak animacji startowej samsung | Wyświetlone : 1874 | Odpowiedzi : 6

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570