Odzież, obuwie i galanteria Z Chin. Najlepsze ceny, okazje, opinie, pokaż zakupy. Aliexpress i pozostałe chińskie sklepy
19 lis 2018, o 23:01
Z ciekawości pytam.
Może ktoś zna sklep sprzedający podkoszulki dobrej jakości (nie chodzi o podróbki, najlepiej jak nie będą w ogóle miały oznaczeń) w różnych kolorach a także jakieś śprawdzone miejsce ze skarpetkami?
Od siebie mogę (w razie zainteresowania) podać namiar na sklep z bardzo dobrej jakości bokserkami.
20 lis 2018, o 13:20
Chyba tylko cena taka, bo jakość na 10zł maks.
20 lis 2018, o 14:33
Spoko, dzięki za opinie. Mnie interesują głównie jakieś pierdoły i tak z ciekawości chce zobaczyć co to warte.
Na razie wysłałem maila i 2 dni ciszy, słabo to wygląda jak ma taki "zapłon".
Co do celników to nie ma obawy, zawsze można się do tego nie przyznać :) i wróci do nadawcy.
21 lis 2018, o 16:22
Spoko, dzięki za opinie. Mnie interesują głównie jakieś pierdoły i tak z ciekawości chce zobaczyć co to warte.
Na razie wysłałem maila i 2 dni ciszy, słabo to wygląda jak ma taki "zapłon".
Co do celników to nie ma obawy, zawsze można się do tego nie przyznać :) i wróci do nadawcy.
Myślisz, że wracają? Nie otwierają jak to krąży po internetach, że albo otworzą albo odesla?
Sent from my MI 8 SE using Tapatalk
21 lis 2018, o 21:15
Nie wiem, ale jak mi zatrzymywali na cło telefony to musiałem napisać co zawiera paczka ile zaplacilem itp. Jak namierzą Tobie taką paczkę i zgłoszą się po informacje to wtedy nie odpisujesz albo udajesz Greka że nie wiesz co to jest i nic nie zamawiałes :)
6 gru 2018, o 22:57
masz jakis kontakt do tego frienda? w zakladce contact jest pusto
9 gru 2018, o 22:52
masz jakis kontakt do tego frienda? w zakladce contact jest pusto
Wechat: Sellbelts
Email:
ChinatownT@outlook.com whatsapp group:
https://chat.whatsapp.com/LoBbxoWC6Pg2UieGBHg69RWysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka