Witam, mam dostępne środki na eKarcie, dokładnie 100zł. Przelew ma być w wysokości 13$. Gdy chcę zapłacić wyświetla się komunikat: Reason: Your card issuer declined the transaction.
Solution:
Please make sure you are paying using a valid credit card. Please contact the bank or agency that issued your card.
W czym tkwi problem?
Czytaj więcej :Problem z eKartą | Wyświetlone : 940 | Odpowiedzi : 11
Wiem ze trwaja prace w ramach programu Networks razem z siecią T-mobile w wyniku czego zostanie powiększony zasięg pasma 900mhz. Niestety ja i członkowie mojej rodziny posiadamy smartphony z pasmem 2100mhz i do tej pory internet działal wysmienicie w moim regionie. Teraz cos robią z WCDMA chyba w moim regionie bo nie działa internet ani nie mozna dzwonić i odbierac połaczeń gdy w smartphonie jest włączone wcdma. Dopiero po przestawieniu na "only gsm 2G" mozna ...
Na wstępie witam wszystkich, chyba na jedynym forum poświęconym słuchawkom DUAL SIM (jeśli są inne, to źle szukałem).
Od kilku miesięcy używam pancernej jednostki firmy CAT, lecz mogę tylko podejrzewać, że jak większość słuchawek, również złożonej w Chinach. Po ostatniej aktualizacji zagościł w nim Jelly Bean 4.1.2 lecz jednak porównując jego funkcje do innych słuchawek, brakuje pewnych rzeczy.
Tu pytanie do innych, w jaki sposób wykonujecie tzw. zrzut ekranu? Dodam, że kombinacja klawiszy + nie ...
Witam, mam pytanie czy to normalne że przy używaniu aero2 bateria szybciej sie rozładowuje niż przez wi-fi? Telefon to overmax vertis i troche sie grzeje jak korzystam z aero2.
wrzuciłem sobie dosyć ciekawy ROM w wersji 4.2.3 na mój Amoi N828. Bardzo nie pasuje mi jednak zainstalowana aplikacja 3D Home, która nie koniecznie trafiła w mój gust i której nie mogę usunąć. Poradziłem sobie z tym jakoś instalując GO launcher EX jednak nie odbyło się to bez problemów - przycisk HOME przestał działać :( Po przejściu na 3D Home działa poprawnie. I teraz moje pytania: - czy mogę w jakiś sposób bezboleśnie usunąć 3D ...
Czytaj więcej :Przycisk HOME | Wyświetlone : 885 | Odpowiedzi : 4
Witam Jakiś czas temu kupiłam Chińską podróbkę Samsunga galaxy s 3, z czystej ciekawośći, z początku prezentował się ładnie, jednak od momentu kiedy zaczęłam się interesować nim w celu użytkowania zmagam sie z jednym problemem, przeszukałam juz forum pod jego kontem jak i również sporo na ten temat googlowałam jednak nie mogę doszukać się odpowiedzi, stąd moje pytanie: -Czy da rade zmodyfikować go w jakiś sposób? -Wgrać nowy soft? oprogramowanie? -W jakiś sposób go ulepszyć? ...