Na wstępie witam wszystkich, chyba na jedynym forum poświęconym słuchawkom DUAL SIM (jeśli są inne, to źle szukałem).
Od kilku miesięcy używam pancernej jednostki firmy CAT, lecz mogę tylko podejrzewać, że jak większość słuchawek, również złożonej w Chinach.
Po ostatniej aktualizacji zagościł w nim Jelly Bean 4.1.2 lecz jednak porównując jego funkcje do innych słuchawek, brakuje pewnych rzeczy.
Tu pytanie do innych, w jaki sposób wykonujecie tzw. zrzut ekranu?
Dodam, że kombinacja klawiszy [on/off]+[home] nie działa.
Kolejne pytanie do tych, co korzystają z programów innych niż dał producent do obsługi połączeń telefonicznych i SMS'ów.
Jakie programy bedą obsługiwać powyższe poprzez dodatkowe opcje w formie wyboru, z jakiej karty SIM ma być wykonane połączenie lub wysłany SMS?
Odnośnie samego systemu - nie wiem, jaki soft aparatu fotograficznego dał producent, ale nie podoba mi się, że w żaden sposób nie mogę wskazać miejsca docelowego zapisu robionych zdjeć. Zapisują sie one w pamięci słuchawki, a nie na karcie pamięci. Czy ktoś uporał się z tym problemem?
Za wszelką pomoc i wskazówki serdecznie dziękuję i liczę na konkretne podpowiedzi.
Pozdrawiam.