Teraz jest 3 maja 2025, o 15:48

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Szybkie znikanie bateri

Witam mój telefon wogole nie wchodzi w tryb deep sleep wina jest aplikacja APP lock

Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
Czytaj więcej : Szybkie znikanie bateri | Wyświetlone : 1407 | Odpowiedzi : 10

Szukam osoby która wgra soft Iocean X7 HD

Szukam osoby która wgra soft Iocean X7 HD
Zona zrobiła hard restet, wczesniej wgrany LEWA . mam dwie lewe rece do wgrywania i szukam chętnej osoby, która zdalnie z moja pomocą wgra jakis fajny nowy soft
Czytaj więcej : Szukam osoby która wgra soft Iocean X7 HD | Wyświetlone : 1268 | Odpowiedzi : 1

Lenovo K3 Note z GearBest

Witam, chciałbym zamówić swój pierwszy smartfon z chin, znalazłem bardzo fajną ofertę na gearbest na lenovo k3 note. Czym gearbest wysyła paczki? Kurierem czy pocztą? Jeżeli kurierem to pewnie sobie odpuszczę bo podobno zawsze celnicy łapią. Czy lepiej dołożyć 10$ i kupić na aliexpress z wysyłką pocztą?
Czytaj więcej : Lenovo K3 Note z GearBest | Wyświetlone : 1474 | Odpowiedzi : 2

chińskie recovery

Witam
Jak w temacie czy ktoś zna sposób na pozbycie sie takiego jak na zdjęciu boot menagera i zastąpienie go normalnym cwm na przykład , dodam że wgrywałem przez flas tool inne ale nic to nie daje http://visihow.com/images/9/99/Samsung-chinese-factory-reset.png telefon to lenovo a936
Naprawde szukałem juz na forum ale pomimo znalezionych informacji nie moge tego nadpisac innym recovery
Czytaj więcej : chińskie recovery | Wyświetlone : 2075 | Odpowiedzi : 6

m horse problem z systemem

Witam. Mam telefon m horse 9500 mini i niestety mam taki problem, że telefon włącza się tylko do pewnego momentu. I chciałbym zapytać, czy da się w ogóle wgrać do niego system od nowa? W nim jest chyba android. Wyczytałem, że aby coś wgrać to trzeba wejść w tryb download, a ja wejść w takowy nie mogę, bo telefon nie włącza się do końca, kombinacjami klawiszy też nie daje rady. Czy da się coś z ...
Czytaj więcej : m horse problem z systemem | Wyświetlone : 1555 | Odpowiedzi : 6

Dzwonienie w Lollipop'ie - pytanie

Witam. Dotychczas używałem telefony dual sim ze starszymi Androidami gdzie jak ktos do mnie dzwonil na dana karte sim to miałem mozliwość zwinąć górną belkę i zobaczyć w jakiej sieci obecnie jest dana karta ( jeśli nie jest na roamingu). W Androidzie 5.0 gdy ktoś dzwoni, nie mam możliwości sprawdzić czy nie jestem na roamingu w ten sposób gdy ktoś dzwoni. Powiecie, że jest znaczek "r" przy ikonie sygnału, ale w Play sielę to nie ...
Czytaj więcej : Dzwonienie w Lollipop'ie - pytanie | Wyświetlone : 1597 | Odpowiedzi : 4

Problem z Bluetooth i HD Voice

Witam,
Czy ktoś z was spotkał się z problemem takim jak mój? mianowicie mój tel to GOCLEVER z Mediatekiem 6589 gdy podłącze zestaw głośnomówiący Bluetooth i tel jest w trybie 3G nie da się rozmawiać. Tzn rozmówca slyszy moj glos mocno znieszktałcony, oprocz tego trzaski po rozlaczeniu nastepuje restart kart sim. Sprawa ma się tylko wtedy gdy połącze się z kimś kto ma tel z HD voice. W trybie 2G ten problem nie występuje. Czy ...
Czytaj więcej : Problem z Bluetooth i HD Voice | Wyświetlone : 1634 | Odpowiedzi : 1

Niepoprawnie wykrywany przez PC, uceglony Gionee E7

Witam, postanowiłem sflashować nowszy oficjalny rom na Gionee Elife E7 32gb, pobrałem go z Needrom.com
http://www.needrom.com/download/gionee-elife-e7-32g/
zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją, w trakcie instalacji nie patrzyłem nawet na telefon bo nie spodziewałem się żadnej "magii", instalacja dobiegła końca, ale telefon okazał się być uceglony. Co za tym idzie nie da się go włączyć w żaden sposób, wygląda na to, że bootloader padł. Niestety komputer wykrywa go tylko jako "HID-compliant ...
Czytaj więcej : Niepoprawnie wykrywany przez PC, uceglony Gionee E7 | Wyświetlone : 1654 | Odpowiedzi : 2

Iphone 5s oryginalny problem

Witam znalazłem dosyć tanio telefon iphone 5s. Jest on sprowadzony z UK i ma zablokowaną klawiaturę i właśnie w tym moje pytanie, o co chodzi z tą zablokowaną klawiaturą? Da się to jakoś odblokować? Telefon z uk będzie dobrze działał w Polsce? Da radę jakoś samemu wgrać oprogramowanie żeby zdjąć simlocka albo zmienić nr imei?
Czytaj więcej : Iphone 5s oryginalny problem | Wyświetlone : 2149 | Odpowiedzi : 7

iOcean X7 HD - PROBLEM Z APARATEM

Witam użytkowników!

Mama taki problem, otóż nie działa mi tyli aparat. Nie mam przycisku do obrotu kamery. Przednia kamerka do rozmów działa, lecz drugi aparat niestety nie. Telefon nie spadł ani razu. Wiecie może co to może być za przyczyna? Może ktoś z was miał taki problem?

Z góry dziękuję za odpowiedzi ;)
Czytaj więcej : iOcean X7 HD - PROBLEM Z APARATEM | Wyświetlone : 1597 | Odpowiedzi : 1

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571