Teraz jest 3 maja 2025, o 15:47

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Lenovo S90

Witam zrootowałam tel nastepnie weszłam w ustawienia systemowe i nie wiem co zrobiłam ale tel mi padł po włączeniu wyświetla się ten ekran i nastepnie po wejściu w jaką kolwiek opcje jest info ze błąd. Czy da się to jakoś naprawic?
Czytaj więcej : Lenovo S90 | Wyświetlone : 1479 | Odpowiedzi : 1

smartwatch U10

posiadam w/w urządzenie i mam pewien problem... jak nie synchronizuje książki tel to nr telefonu podczas połączenie na Smartwatch się wyświetla... ale jak już synchronizuj książkę to podczas połączenie nie wyświetla ani nr tel ani nazwy kontaktu... ktoś ma takowy Smartwatch i pomoże ?

Przepraszam jesli zly dzial
Czytaj więcej : smartwatch U10 | Wyświetlone : 1351 | Odpowiedzi : 0

KingSing S2 bateria

Witam,

Czy ktoś się orientuje może jaką baterię można zastosować do telefonu KingSing S2?
Ten telefon był w ubiegłym roku testowany na stronie. Niestety bateria była dość słaba (zaledwie 2000mAh - podobno) i szybko padła. Telefon używałem nieco ponad pół roku i bateria nie nadaje się już do użycia.

Zastanawiam się czy będzie pasować od THL T6s?
Oczywiście od chińskich sprzedawców nie idzie dowiedzieć się nic nowego. Znalazłem na dwóch stronach baterie do KingSing S2, ...
Czytaj więcej : KingSing S2 bateria | Wyświetlone : 1505 | Odpowiedzi : 0

Teclast x98 air 3g -problem z ładowaniem

Witam wszystkich. Mam problem ze swoim tabletem. Na ikonce baterii cały czas widnieje błyskawica czyli tryb ładowania nawet gdy nie jest podłączony do ładowarki.Teclast zaczął się bardzo wolno ładować gdzieś 15% na 3h. Macie jakieś pomysły?

Wysyłane z mojego HAMMER za pomocą Tapatalk 2
Czytaj więcej : Teclast x98 air 3g -problem z ładowaniem | Wyświetlone : 1372 | Odpowiedzi : 0

Zwiększenie mocy głośnika - UncleMobile

Posiadam Doogee DG550 i jedna rzecz mnie nurtuje: czy można zwiększyć moc głośnika telefonu? Chodzi dokładnie o ten głośnik zaznaczony na obrazku:

Obrazek

Znalazłem aplikację UncleMobile, wiem, trzeba pozmieniać tam odpowiednio wartości, jednakże nie wiem, którą opcję wybrać oraz jakie i gdzie wartości podać. Strzelam, że jeśli chodzi o głośnik, o którym piszę, to jest to albo Normal albo Headset, ale który dokładnie?

Obrazek

Po wejściu w każde z tych menu są też jakieś opcje, ...
Czytaj więcej : Zwiększenie mocy głośnika - UncleMobile | Wyświetlone : 1380 | Odpowiedzi : 1

Jaki program do powiadomień Flashem o połączeniach i smsach?

Witam. Poszukuję programu który będzie mnie powiadamiał o nieodebranych połączeniach mailach i smsach oraz innych zdarzeniach. Program jest mi potrzebny ponieważ w telefonie mam tak małą diodę że jej nie widać dobrze i mam też pokrowiec który ją zakrywa. Znalazłem kilka programów ale jest z nimi problem. Program jaki mnie interesuje musiał by mieć opcję takie jak ustawianie co ile ma migać dioda i np. ile razy. Te programy które mam mrugają co 1 sekundę ...
Czytaj więcej : Jaki program do powiadomień Flashem o połączeniach i smsach? | Wyświetlone : 1365 | Odpowiedzi : 0

DVB-T do androida, rom.

Witam, mam 2 pytania, jedno odnośnie DVB-T do tableta, a drugie odnośnie rom'u.

1) Czy to: http://www.aliexpress.com/item/1set-USB ... .18.MbIcAo zadziała z tabletem / smartfonem ( posiadam OTG )?

2) Czy ten rom: http://forum.xda-developers.com/nexus-7 ... t-t2826317 zadziała tylko na nexus'ie 7, czy na innych tabletach jest możliwość wgrania go?

Pozdrawiam, speedkill.
Czytaj więcej : DVB-T do androida, rom. | Wyświetlone : 3091 | Odpowiedzi : 15

Częstotliwości w aukcjach na aliexpress

Witam,
Pytałem już w innych tematach ale nie uzyskałem odpowiedzi, poza tym warto byłoby jasno określić co oznaczają poszczególne "band" które można znaleźć w specyfikacjach telefonów na aliexpress.
Chodzi mi o takie częstotliwości jak:

GSM B2/B3/B8 ;TD-SCDMA B34/B39 ; WCDMA B1/B2/B5/B8 ;TD-LTE B38/B39/B40/B41; FDD LTE B1/B3/B7

Nie jestem pewien ale wydaje mi się że np. GSM B3 to GSM 1800 a GSM B8 to GSM 900. Mam rację? Przydałaby się zrobić jakąś tabelkę z częstotliwościami, ...
Czytaj więcej : Częstotliwości w aukcjach na aliexpress | Wyświetlone : 2403 | Odpowiedzi : 1

Problem z landvo l200

Witam , mam problem z swoim landvo l200 !!! Otóż podczas rozmowy przez tel słabo się słyszymy z rozmówcą. Nie wiem czy gdzieś w tel oprócz standardowego pogłośnienia da się coś zrobić jeszcze. Tel ogólnie działa dobrze , ale to jest jego mankament
Czytaj więcej : Problem z landvo l200 | Wyświetlone : 1293 | Odpowiedzi : 3

Orange problem 2g/3g klon s6

Witam,
Od 2 dni jestem posiadaczem telefonu Goophone s6 i wszystko byłoby ok gdyby nie jeden problem z którym nie umiem sobie poradzić. Mianowicie telefon przy ustawieniu trybu sieci 2g/3g lub samego 3g uniemożliwia jakiekolwiek odbieranie/wykonywanie połączenia. Nie ma też możliwości skorzystania z neta. Przy samym 2g problem nie występuje. Może ktoś spotkał się z takim problemem i wie co może być powodem?
Czytaj więcej : Orange problem 2g/3g klon s6 | Wyświetlone : 1541 | Odpowiedzi : 11

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571