Teraz jest 3 maja 2025, o 16:18

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Vivo NEX S i Vivo NEX A trafią w tym miesiącu do sprzedaży

Vivo NEX, smartfon z wyskakującym aparatem z przodu, ma w tym miesiącu trafić do sprzedaży poza Chinami. W pierwszej kolejności telefon trafi do sprzedaży w Tajwanie, Indiach Rosji, Malezji i Hong Kongu.

Vivo NEX będzie dostępny w sprzedaży na Tajwanie od 30 lipca . Do końca miesiąca smartfon ma także pojawić się w Rosji, Malezji, Hong Kongu i Indiach
Obrazek
Obrazek

Czytaj Dalej
Vivo NEX S i Vivo NEX A
Czytaj więcej : Vivo NEX S i Vivo NEX A trafią w tym miesiącu do sprzedaży | Wyświetlone : 2091 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

OPPO rusza na podbój Europy

Z wielkiej chińskiej trójki w Europie znamy praktycznie tylko jednego producenta telefonów, Huawei. Jednak w tym roku na europejski rynek zawita VIVO oraz OPPO który właśnie zarejestrował w Europie 40 nowych telefonów.
Obrazek

Oppo oficjalnie wszedł do Europy ze swoim flagowcem Oppo Find X, ale chiński gigant na tym nie poprzestaje i ma bardzo ambitne plany podboju starego kontynentu.
Obrazek

Czytaj dalej
Telefony OPPO wchodzą do Europy
Czytaj więcej : OPPO rusza na podbój Europy | Wyświetlone : 3997 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Nowości

[x600] Problem z podłączeniem do PC.

Witam!
Mam problem z podłączeniem mojego x600 do PC. Podpinam go przez kabel, dodam że kabel, który dostałem oryginalnie od telefonu się zużył i zamówiłem na aliexpress teoretycznie kabel LeEco. Powinien umożliwić transmisję danych lecz nic nie działa. Jakiś miesiąc temu jeszcze na chwilę udawało się na kablu TIEGEM'a podpiąć jako MTP do PC. A teraz jak wpinam, to w menedżerze urządzeń jest nazwa x600 z żółtym wykrzyknikiem i informacją o braku sterowników. Po włączeniu ...
Czytaj więcej : [x600] Problem z podłączeniem do PC. | Wyświetlone : 1429 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pomoc techniczna

Lenovo Z5

Witam. Szukam i szukam i nic na temat tego telefonu ;) Warty uwagi przy tej cenie ?:P
Czytaj więcej : Lenovo Z5 | Wyświetlone : 3844 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Lenovo

Nowe oznaczenie magazynów Gearbest (Europa)

Lista nowych oznaczeń europejskich magazynów Gearbest.com
Szybkie zakupy bez opłat celnych (VAT)

Polska: CN-008 (G-W-4) - http://bit.ly/2mlsyFP
Polska: CN-026 (G-W-10) - http://bit.ly/2mpfnnq
Czechy: CN-023 (G-W-5) - http://bit.ly/2uC54Qw
Anglia: CN-027 (G-W-3) - http://bit.ly/2uFyVYt
Anglia: CN-001 (G-W-2) - http://bit.ly/2uuZm3D
Francja: CN-030 (G-W-6) - ...

Kontakt do Fire Business (zakupy z Geekbuying)

Cześć

Oczekiwałem na przesyłkę z geekbuying i niestety dostarczenie trafiło na czas mojego urlopu.
Oczywiście zawaliła jak zwykle poczta polska i listonosz bowiem przy próbie pierwszego doręczenia listonosz nie zostawił awizo tj. 27 czerwca (1 lipca wyjechałem na urlop), później przyszedł 4 lipca gdzie nikogo nie było i zostawił awizo powtórne z terminem odbioru do 11 lipca. Wróciłem wczoraj no i klops.
Na poczcie dowiedziałem się, że przesyłka została zwrócona do nadawcy (12 lipca), gdzie ...
Czytaj więcej : Kontakt do Fire Business (zakupy z Geekbuying) | Wyświetlone : 1546 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Meizu M2 note Sklep Play nie działa.

Kilka dni temu przestał mi działać sklep play, to znaczy próba otwarcia sklepu konczyła się białym ekranem na którym nic sie nie działo i tak stało. W ogóle telefon zaczal sie dziwnie zachowywac, np. proba przywrócenia ustawien fabrycznych konczyła sie niczym, nic sie nie robiło. Sciagnalem najnowszy rom, power i vol +, wgrałem, zaznaczyłem System upgrade i clear data i Start. Zrobiło się, system wstał, zainstalowalem google installer, potem usługi i sklep google. Na poczatktu ...
Czytaj więcej : Meizu M2 note Sklep Play nie działa. | Wyświetlone : 3200 | Odpowiedzi : 1 | Dział : MEIZU

Wideodomofon

Czy ktoś z was kupował wideodomofon z Chin w cenie 70$?
Czytaj więcej : Wideodomofon | Wyświetlone : 2126 | Odpowiedzi : 3 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Galeria Coolpad 1

Cześć,
Panowie jest opcja w tym telefonie i na fabrycznym romie tworzyć katalogi w galerii.
Nie powiem dla mojej kobiety jest to wielka uciążliwość.

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Galeria Coolpad 1 | Wyświetlone : 1483 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pomoc techniczna

Wrażenia z użytkowania Le 2 x526

Witam

Pytanko do osób posiadających nadal bądź w przeszłości telefon Le 2 x526. Obecnie chodzi w Chinach po ok. 77€ co jest jak dla mnie ceną absurdalnie śmiechową za podzespoły, które w nim widzę. SD652, 3/32 GB pamięci, FHD i B20 to w zasadzie wszystko czego w moim mniemaniu mój syn (bo to do niego trafi słuchawka) będzie potrzebować. Nie dopatrzyłem się tylko którą wersję QC oferuje: 3.0 czy 2.0. Sam od pół roku jadę ...
Czytaj więcej : Wrażenia z użytkowania Le 2 x526 | Wyświetlone : 8329 | Odpowiedzi : 39 | Dział : LeTV LeEco

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571